Favorite Star Wars Character

περάστε έξω κύριε Vader. Μόνο στο όνειρο του, ο Obi-Wan τον σκότωσε. Δηλαδή εμείς βλέπαμε τον όνειρο, και στο τέλος απλά ξέχασαν να μας δείξουν την πραγματικότητα.

Εγώ πάλι δεν είδα όνειρο, κοντοσούβλι σε χασαποταβέρνα είδα.

Δεν μπορώ να πώ ότι είμαι τρελός φαν, ούτε της παλιάς ούτε της πρώτης τριλογίας, οπότε δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος χαρακτήρας που να με ξετρελαίνει. Ψηφίζω Yoda απλά και μόνο για τον τρόπο που μιλάει.

Παλικάρι μου. Πάρε δες - ξανά - το επεισόδιο “Free Hat” του South Park.

Όχι, δεν είμαι οφφ τόπικ, για όσους ξέρουν. :wink:8)

+1 στο απο κανω…
οι πιο πολυ πιστεύω το ξέρουν οι αλλοι τσεκάρετε…:wink:

Για παπαρδέλα:

Δες 4, 5, 6 και άστα τα καινούργια, μείνε με τη μαγεία.

Aκριβώς. Αυτή είναι μια διάσταση που οι νεότεροι φίλοι του Star Wars παραγνωρίζουν. Το Star Wars ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για την εποχή του. Ένα διαστημικό παραμύθι. Και ως παραμύθι δεν είχε ανάγκη απο τα τέλεια εφέ (αν και για τότε που βγήκε ήταν πολύ εντυπωσιακά), αλλά κυρίως, απο την αφήγηση και τους χαρακτήρες του.

Απο αυτή την τριλογία ξεκίνησε ολόκληρο το franchise με τα βιβλία, τα παιχνίδια, κλπ κλπ, και απο τον μύθο της ήταν που αποφασίστηκε να γίνει 20 χρόνια μετά η καινούργια τριλογία. Όταν πλέον ο Λούκας δεν είχε τίποτα να αποδείξει, ούτε κάτι πρωτοποριακό να κάνει - τα είχε κάνει ήδη 20 χρόνια πριν. Πήρε απλά τον μύθο, τον μπόλιασε με κάμποσα εντυπωσιακά νέα εφέ και χαρακτήρες, και η επιτυχία ήταν αναμενόμενη.

Ίσως αδικώ τις νέες ταινίες με αυτά που λέω, ειδικά την τρίτη, αλλά απλά δε μπορώ να ακούω απο κανέναν να υποστηρίζει τη νέα τριλογία έναντι των παλιών.

ειδα το 4 πριν λιγο…και εχω στα σκαρια το 5…φοβερο το 4…δεν ειχε οσο Lightsaber παουα οσο θα θελα…αλλα καλη φαση.

Παπαρδέλα περίμενε να δεις το 5 και το 6… εκεί θα καταλάβεις τί πραγματικά εστί “Star Wars”.

Εντάξει, κέρδισες με την αξία σου το update:

Παρεπιπτόντως όλοι αυτοί που είδαν τα 1,2,3 πριν τα κλασσικά, μου θυμίζουν ένα συμμαθητή του αδερφού μου (χιντ μόνο για Λουπέν: Wild John junior), που πριν χρόνια τον είχαμε πετύχει σ’ ένα βίντεο κλαμπ στο Ηράκλειο και ακολούθησε ο εξής επικός διάλογος (ανάμεσα σ’ αυτόν και τον αδερφό μου):

-Έλα ρε, είδα εκείνο το Star Wars που μου λεγες, αλλά… δεν… (ο εν λόγω συμμαθητής)
-Ε, είσαι μαλάκας. (ο αδερφός μου)
-Ε, τί να κάνω δε μ’ άρεσε. Παιδικές μαλακίες. Είχα σκοπό να τα δω όλα, αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχω καλύτερα πράγματα να δω.
-Μη γαμιέσαι, θα τ’ αφήσεις εδώ πέρα χωρίς να δεις την Αυτοκρατορία και την Επιστροφή των Τζεντάι;
-Τί λες ρε που θα κάτσω να τα δω όλα μέχρι να φτάσω στο 5 και το 6. Εδώ το 1 είδα και πήγα να αυτοκτονήσω. Σιγά μην κάτσω να δω 2,3,4… πόσο μάλλον το 5 και το 6 που μου λες.
-…
Κάτσε ρε ηλίθιε, με τον αριθμό των επεισοδίων πήγες να τα δεις;
-Γιατί, με ποιά σειρά έπρεπε;
-…

Να μην τα πολυλογώ, κάθεται και του εξηγεί ο αδερφός μου, εκείνος να έχει μείνει με μια φάτσα “τί έγινε τώρα ρε παιδιά” κι εγώ λίγο πιο κει να κρατιέμαι με το ζόρι μη γαμηθώ στα γέλια.

Σκεφτείτε το αυτό νιούφηδες. Κρίμα να χάσεις την εμπειρία της σωστής θέασης των Star Wars, ΔΗΛΑΔΗ 4,5,6 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 1,2,3. Και άμα δεν ξέρετε, να ρωτάτε!

Ον τόπικ

Υπάρχουν κι άλλοι (πολλοί!) υπεργαμάτοι χαρακτήρες αλλά είναι όλοι τους φλώροι μπροστά στον Δάσκαλο.

Επίσης μακράν χειρότερος όλων ήταν ο γαμημένος ο Τζαρ Τζαρ Μπινγκς.

η παλια τριλογια ειναι σαφως ανωτερη,ειπαμε,αλλα ολα ειναι star wars.

και γω μαλλον την μορφαρα θα ψηφισω.

αυτη η μαχη παντα με ανατριχιαζει τελικα.

λιγο το οτι ειδα το 1ο επεισοδιο τοτε το 1999 οταν βγηκε στο σινεμα,λιγο το οτι με εμπασε στον κοσμο των Sith και των Jedi…

:roll:

παντως το στορι του Star Wars: KoToR I γαμει κ στο game,θα εκανε ισως κ πολυ καλη δουλεια κ ως ταινια.

Απιστευτα τα KoToR!!

έτσι, να ανεβαίνει ο τιμιος γιοντας.

darth maul, η ΜΑΚΡΑΝ χειρότερη “μάχη” στο star wars ε. το revenge of the sith πάντως ήταν ωραίο ταινιόνι. ο ανακιν θα μπορούσε να ναι καλύτερος στην ερμηνεία βέβαια.

Γιόντα ρε τι να κλάσουν οι άλλοι

Και το 1ο ΚotOR ΕΠΡΕΠΕ να γίνει ταινία. Το παιχνίδι το’χα λιώσει. Το στόρυ ήταν υπέροχο

:yes:

και το 2ο παρα πολυ καλο αλλα το 1ο τελειοτητα.

Ισχύει. Πραγματικά απίστευτο story

ειδα 4.5.6…το 6 μακραν καλυτερο απολα! γαματη φαση με vader και luke!

ντάξει, εγώ ψήφισα darth vader.είναι μακράν ο πιο αγαπημένος.
έπειτα:

:p:p:p

μα να λειπει ο chewbacca απο τις επιλογες???:wacko:

Υοda είναι η φάση μάγκες μου

ένας είναι ο χαρακτήρας του star wars

Εμενα μονο αυτος μου αρεσε