Favorite T-shirts/Longsleeves

:lol: :lol: :lol: :lol:

οκ άντε έχεις μία τεκίλα στο επόμενο μυτιν, χαχα!

Nα πω , να πω?? :stuck_out_tongue:

8O 8O Είστε θεοί!!!Θέλω κι εγώ!
Αν και πρώτα θα πάω να τυπώσω καμία με empyrium…

Eχεις 8 μπλουζακια Nile???8O

Όποτε πας σκάσε τηλέφωνο. Και πάρε και τη στέλλα μαζί.

Θα πάω να φτιάξω μια Σάβαταζ με τον Χριστοφορο μπροστά και πίσω τη κιθάρα με τα τριαντάφυλλα.

Εγώ πήγα…

:cold: :cold: :cold:

Ψήνεσαι να ανέβεις μέχρι Μαρούσι δηλαδή?Γιατί εκεί το κόβω να πάω!

Βέβαια εσύ πας και Κηφισιά.:stuck_out_tongue: .

King Diamond : Abigail tour 1987, σε λευκό μπέηζμπολ με μαύρα μανίκια.
Metallica: Master of Puppets, από καρτελάκι στις πρώτες εκδόσεις βινυλίου της Music for Nations
Metallica: Crash course in brain surgery, λευκό με τα notes του Garage Days Re-revisited στην πλάτη.
Και μια που δυστυχώς ΠΟΤΕ δεν απέκτησα, Celtic Frost: To Megatherion …

Οι αγαπημενες μ τελικα εγιναν αυτες της πιο φρεσκιας φουρνιας. Deathspell Omega, Mayhem, Down. Και η Burst που πλεον αποτελει πατροπαραδοτη αξια.

Ειδα μια μπλουζα Down (αυτη που φορουσες στο παρτυ τα Χριστουγεννα νομιζω Γιαννη) και μ’αρεσε παρα πολυ,και σε συνδυασμο με το κολλημα που εφαγα τελευταια με το NOLA,ψηνομαι να παρω μια.

Εαν δε βρεις αυτο που θες, ψαχτην γενικοτερα σε φαση τυπωμα. Δηλ, προσωπικα & συνηθως α) δε βρισκω στα μετρα μου και β) τα περισσοτερα σχεδια που πετυχαινω δε μ αρεσουν. Δηλαδη και την Mayhem αν την δεις δεν ειναι τυπικο μεταλλαδικο t-shirt. Εχω τυπωσει το logo, μαυρο χρωμα πανω σε σκουρο γκρι μπλουζακι.

Αν κι (απ οτι ξερω) το Alone φερνει αρκετα καλα μπλουζακια. Εδω στη Αθηνα πασχουμε.

Εχει τυπωσει ποτε κανεις μπλουζα και να τυπωσει και στο μανικι κατι ?
Εχω σκεφτει κατι και κωλολεει αλλα δεν ξερω αν τυπωνουν στο μανικι.
Μια μικρη λεπτομερεια μονο.

Βασικα σχεδον μονο τετοιες φοραω, αλλά και πάλι, καμια σχέση με τις δικές σας:p

πρέπει να΄χω:
5 Green Day
2 Muse
RATM
Audioslave
Offspring
Blink-182
πολλες απο τις τζαμπατζιδικες του RW
και με τον Chuck Norris αλλα δεν μετράει :stuck_out_tongue:

Εσύ πρέπει να ακούς πολύ παλιά μουσική :stuck_out_tongue:

εεε η αλήθεια είναι πως είμαι υπέρμαχος του Modern rock 8)

δηλαδή η ειδωλοποίηση συγκροτημάτων πχ GnR και Scorpions (που don’t get me wrong, respect, η μουσική τους είναι άριστη, επιτυχιες τρελες και αμετρητους fans) αλλά αφήνουν στην μπάντα πολλά μοντέρνα αξιόλογα συγκρότηματα… δεν συγκρινω με τπτ τους green day με τουσ GnR, μη τρελαθουμε κιολας…

αλλά είναι δυσκολο να προχωρας μπροστά αν κοιτάς μονάχα πίσω:wink:

Τις εχω καταργήσει πλέον…

Μήπως να το επανεξέταζες λίγο το θέμα…:roll: Πήρα αυτήν πρόσφατα και είναι κούκλα η άτιμη και καλή ποιότητα:

http://www.play.com/Clothing/T-Shirts/4-/5172867/Rock-N-Rebellion-Avenged-Sevenfold-Land-Of-Cain/Product.html

Κατά τα άλλα έχω μια sabbath που από πίσω γράφει στίχους απο το Heaven& Hell, μια megadeth που δεν μου κάνει πλέον με τον Vic, κλασσικά μια Maiden με Eddie, και μια μούφικη Guardian εεε όλο και καποια θα ξεχνάω αν και γενικα τις έχω περισσότερο για το σπίτι και σαν αναμνηστικά, σπάνια κυκλοφορώ με αυτές…

Aυτη η σειρα ειναι πολυ προσεγμενη αλλα δεν ειναι ΤΡΟΥ!:lol:

Ωραίο σχέδιο αλλα θα εμμείνω στην απόφαση μου…:lol: :stuck_out_tongue:

ΣΟΒΑΡΑ???8O Γαμώτο… γιατί εγώ που αποτελώ τον ορισμό του τρου μέτσαλ με τι μούτρα θα μπορέσω πλέον να βγω στην κοινωνία…:frowning: :stuck_out_tongue: :lol: Σκέφτομαι να συνδυάσω τη συγκεκριμένη με άσπρα γυαλία:tomato:

Μην σώσεις:p :lol: