Favorite T-shirts/Longsleeves

Εγώ για να πώ την αλήθεια προτιμώ να τις φτιάχνω μόνος μου αυτές που θέλω… Κι αν τύχει κ πετύχω καμιά που να μ’ αρέσει σε κανα μαγαζί θα την πάρω.

πλακα πλακα παραλιγο να αγορασω μπλουζα μακρυμανικη με μαυρες και μωβ ριγες με λογοτυπο των KREATOR

Χμ, τώρα που μπήκε και καλοκαιράκι πρέπει ν’ αρχίσω να φοράω πάλι την My Chemical Romance!

Iron Maiden - A Matter of Life and Death Tour

Candlemass - 2007 tour

KISS - Alive 35

Μία Gathering Sleepy Buildings: A Semi Acoustic Evening

iced earth-horror show και μια metallica…

έχω μία των Metallica, 2 toυ Slash, 4 των Guns N’ Roses, 1 των Scorpions (που μου την εκαναν δωρο) και 1 με τον Rachel Bolan.

Kαιρος να παρω κ καμια των AC/DC…:stuck_out_tongue: 8)

Προστεθηκαν στη συλλογη LostProphets Και Funeral For a Friend…
α ρε Play.com τσιτσιδι θα γυρναγα χωρις εσενα :stuck_out_tongue:

Τωρα που το σκευτομαι δεν εχω και τοσες με μπαντες… Παντος σημερα ειδα μια κοριφεα και την τσιμπισα αμεσως
AlcoholicA (γραματοσειρα απο το Master of Puppets)
MASTER OF BOTTLES

Εγώ πού δεν έχω καμία πού θα βρω; :stuck_out_tongue:

Άμα τις φτιάξω μόνος μου μετά η στάμπα φεύγει πχ στο πλυντήριο; Κυρίως τα logos των συγκροτημάτων θέλω να βάζω πάνω…

o κολλητος μου,εφτιαξε μπλουζακι με σταμπα ISIS,με μια λιβελουλα τεραστια κ τοχει πλυνει αρκετες φορες,κ προς το παρον ειναι σα καινουριο…μαλλον εξαρταται κ που θα πας για σταμπα…εγω εχω μια KISS-phsyco circus,μια live after death σκισμενη απο συναυλια μεηντεν-τη βαζω αμα κοιμαμε πλεον-,μια headless cross σαμπαθ κ νιρβανα με ενα smilie με x στα ματια(ωραιο αλλα δεν μυ κανει πια γμτ[-X )…

[CENTER][/CENTER]

http://www.cinderblock.com/bands/product-details.aspx?product=1498&category=125

Ισως το πιο ωραιο σχεδιο που εχω σε μπλουζα.

mipos ξέρει κανενασ κανενα ελληνικο e-shop που να πουλάει??
ή ακόμακαλύτερα κανέν αμαγαζι στα Χανιά που να μπορώ να βρώ μπούζες??

Cradle Of Filth - Cruelty And The Beast <3
και ένα των Slipknot

Εγω θελω αυτοοοοοοοο

Αναθεώρησα και αγόρασα t shirts με συγκροτήματα μετά από πολύυυ καιρό…Συγκεκριμένα το indesructible από Disturbed και ενα των Alter Bridge με το λογότυπο του Blackbird

Ρε φλώροι, τι είναι αυτά;; Έχω πάνω από 150 μπλούζες τις οποίες μαζεύω από το 1987 και το 90% είναι σε άψογη κατάσταση! Οι περισσότερες Satanic Thrash/Heavy Metal (Mercyful Fate, Onslaught, Possessed etc.), Manowar, Black Metal και White Power.

Οι υπόλοιπες 10% να υποθέσω είναι σκισμένες επειδή τις φορούσες σε διάφορες ‘‘πορείες’’ όπως στον Εύοσμο;

“Σκισμένες” από ποιους; Από τους μπάτσους συνοδούς - προστάτες σας;#-o