Νομιζω οτι ολο αυτο ειχε να κανει και με τις δικαστικες διαμαχες με τιον Waters που ειχαν προηγηθει.
@ ellanor:
Δεν ειχα ιδεα για το μηνυμα. Ξερεις τι λεει?
Νομιζω οτι ολο αυτο ειχε να κανει και με τις δικαστικες διαμαχες με τιον Waters που ειχαν προηγηθει.
@ ellanor:
Δεν ειχα ιδεα για το μηνυμα. Ξερεις τι λεει?
Ακούγεται ο Gilmour νομίζω, και λέει: “that was pretty avant-garde, wasn’t it?” !! :lol:
Αν πας στο wikipedia και γράψεις τον τίτλο του τραγουδιού, έχει θέμα όπου υπάρχει ακουστικό δείγμα με τη φράση μέσα! Check it out!
Καλά ο gilmour σε αυτον τον δίσκο είχε κανει μεγάλη μπινια με τον wright…
Φλοϋδικοί άλλοι απο τους νεότερους του φόρουμ υπάρχουν???
Αν ναι, WELCOME, have a look around and please cast your vote! 8)
Yeap, άλλος ένας εδώ.
Επίσης, μπορείτε να τσεκάρετε το pinkfloyd.gr αν δεν το ξέρετε, αν και είμαστε λίγο καμένοι εκεί μέσα.
Δεν εχω ακουσει καθολου την πρωτη και την τελυταια περιοδο τους γι’ αυτο και δεν ψηφισα,παρ’ ολα αυτα δεν θα πρωτοτυπησω και θα αναφερω για αγαπημενα αλμπουμς τα Dark Side of The Moon και Wish You Were Here.
Απο τη δευτερη περιοδο τους μ’ αρεσει πολυ το Atom Heart Mother (τι επος το ομωνυμο!) και το Obscured by Clouds ισως και περισσοτερο απο τα Τhe Wαll και Animals που ειναι και τα αγαπημενα απο την πεμπτη περιοδο αντιστοιχα (περιεργο!).
Aν ηταν να επιλεξω καποιο αυτο θα ηταν μαλλον το Dark Side of The Moon.
This videos have been removed by the user.
Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως η μετά Waters εποχή, ΔΕΝ είναι Floyd !!!
Για μένα δεν υπάρχει καλή και κακή εποχή …
Δεν υπάρχει επιθετικός προσδιορισμός για την αξία και το έργο των Floyd …
Το ελάχιστο που μπορώ να πω … ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ !!
Ναι ρε γμτ, κρίμα, άξιζαν σαν βίντεο…
Η περιοδος των wish you were here(τι δισκαρα ειναι αυτη?)και dark side of the moon.Επισης και η περιοδος barett ειχε να δειξει μια δισκαρα σαν το piper at the gates of dawn.
pink floyd trivia… Θα απαντηθεί/επιβεβαιωθεί από εμένα ή από Cozy που το ανακάλυψε
Τι συνδέει τους Pink Floyd και τον King Kong?
Το ανιμαλς
τσου…
Αν το βαλω στο google θα βγαλω τπτ ή σ ολο τον πλανητη το παρατηρήσατε εσεις?
Roger Waters - Αmused to death with King Kong
Πφφφφφ… Το σκέφτηκα πάρα πολύ και δεν μπορώ να αποφασίσω με τίποτα. Λατρεύω τους Pink Floyd και κάθε εποχή τους για διαφορετικό λόγο… Το να με ρωτάς ποια είναι η αγαπημένη μου περίοδός τους είναι σαν να με ρωτάς ποια είναι η αγαπημένη μου σοκολάτα. Η εξίσωση έχει άπειρες ρίζες! :lol:
Επομένως θα ψηφίσω τον King Kong!
Δε το ξερα. 8O
Πφ, εμείς οι χρόνια φανατικοί των floyd έχουμε γίνει πλέον έρμαια μιας wikipedia και ενός google…
(αστειεύομαι φυσικά 8))
την ερώτηση την έκανα έτσι που το google δε βοηθάει. Αύριο θα την αλλάξω και θα σας την δώσω με τρόπο που θα βοηθάει το google. Πάντως μην ξεχνάτε πως ο Κινγκ Κονγκ έχει γίνει και ταινία! (ουπς! σπόιλερ :p)
H επόμενη ερώτηση θα ειναι με ποιον τροπο συνδεονται οι Floyd με τον μάγο Oz???
Kαι ναι αγαπαμε google oχι μονο ως floydians αλλα και ως maidenistes, manowaristes και U2αδες…
Καλά, αφού είδα πως κανένας δε το ξέρει ήδη, τότε σας δίνω το hint.
Τι κοινό έχουν οι Pink Floyd με την πρωταγωνίστρια της ταινίας King Kong?
Η Naomi Watts είναι κόρη του Peter Watts, roadie των Floyd.