βαζω τα 3 τελευταια album των Porcupine Tree σε αυτα δηλαδη οπου παιζει ο Gavin Harrison και για πολλους (οχι για μενα ) θεωρουνται κατωτερα!!! Σε αυτα τα 3 φαινεται εντονα η αλλαγη του Drummer…O Gavin Harrison δινει ρεστα και στα 3!!!Respect…κορυφαια κομματια drumm-ιστικα μαλλον τα Sound Of Muzak, Blackest Eyes, Anesthetize, Way Out Of Here(με εκεινη την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σολαρα στο τελος) …Εγω δηλωνω με τρομερη δυσκολια οτι προτιμω το τελευταιο!
Ανετα in absentia. ειναι το πιο πληρες / δεμενο οσον αφορα υφος, ιδεες και κομματια και εχει τα περισσοτερα καλα tracks και τα λιγοτερα φιλλερς (αναλογικα μιλωντας). ειναι πιασαρικο διχως να ειναι ‘‘καργα’’ εμπορικο και οσο ποικιλιμορφο χρειαζοταν να ειναι.
Το μονο που με χαλαει ειναι οτι εχει αυτα τα λιγα φιλλερς ρε γμτ. π.χ. το wedding nails ποτε δε μου εκανε κλικ. ωραιο κομματι, αλλα οχι porcupine κομματι (σ.σ. δεν με προβληματιζει το υφος).
Ο δισκος βεβαια ειναι επος. τον εκτιμησα πιο πολυ μετεπειτα μιας και τα δυο επομενα δε μου αρεσαν οσο αυτος.
Για μενα παντως, το καλυτερο της εποχης που αναφερει ο shortsman ισως ειναι το ep Nil Recurring. νταξ, ειμαι κολλημενος με τα παλια - πραγμα γνωστο στο φορουμ, και το λατρευω, κοβω φλεβα και παω στο ΚΑΤ. Τεραστιο ΕΠΟΣ.
Ειδικα το “What Happens Now?”. πρεπει να τελειωσω τη ρημαδα κριτικη του ep :oops: Δε μπορω να περιοριστω σε μικρο κειμενο γμτ. :oops: