Fearthainne - Fearthainne

Για παμε λοιπον με μια προσφατη ανακαλυψη.

Οι Fearthainne είναι μία τετραμελής μπάντα αποτελούμενη από ανθρώπους των σπηλαίων, μεταξύ των οποίων τα 2 μέλη των Fauna.
Παίζουν ένα απλό, μα καλλιεργημένο και εσωστρεφές ακουστικό/dark folk, με όλα τα όμορφα στοιχεία της φύσης μπολιασμένα μέσα στην μουσικής τους. Άλλωστε όποιος γνωρίζει τι είναι αυτό που συμβαίνει με Fauna καταλαβαίνει για τι αποτέλεσμα μιλάμε. Τα κομμάτια τους ή καλύτερα τα μουσικά ταξίδια που μας χαρίζουν, είναι μεγάλης διάρκειας, 30-40 λεπτά έκαστο. Η σχέση του δίσκου με τη φύση γίνεται εύκολα κατανοητή από οποιονδήποτε ακούσει τον δίσκο.

Κυκλοφόρησε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς διπλό gatefold από την άκρως ενδιαφέρουσα Glassthroat του κένταυρου Χείρωνα-Chet Scott (Ruhr Hunter, Blood of the Black Owl κ.α.). Είναι η μία και μοναδική τους δουλειά.

Δυνατές συγκινήσεις από μία σοβαρή μπάντα που τα άτομα της, έχουν ψάξει αρκετά αυτό που θέλουν και κάνουν.

ρε καμμενη, κατσε ακου ζεπελιν και αστα αυτα. ουτε στο youtube τους εχει. φαντασου. τεσπα θα το ακουσω απο περιεργεια.

Ρε μαλακα BAN σταματα να ποσταρεις μεσω αλλων.

Φενια αυτο το ποστ εγινε ο λογος να ξαναγράψω μία φορά ακόμα στο ροκιν =)

Μπορειτε να επιστρεψετε στην ελιτ σας, δεν σας εχουμε αναγκη.

/ελιτ του ροκινγκ

Και το παραπανω λεγεται χιουμορ, δεξου το.
!

@ Βακη στις σπηλιές δεν έχουν ίντερνετ και youtube :!:

@ Therion …

@ BAN τενκιου!

@ Angmar εισαι οφφτοπικ

__…α-χμμμ… :-k 8)

__Ηχητικό δείγμα κάπου…? :slight_smile: (them.space κλπ?)

Όποιος θέλει ν’ ακούσει τον δίσκο μπορεί να μου στείλει ένα πμ.

μου το ειχε προτεινει κι εμενα ο μπανακος αυτο, αλλα για να μην σας το πλασαρω σημαινει οτι ηταν μια βλακεια απ’ τις πολλες που ακουει.

Ανάθεμα κι αν το άκουσες ολόκληρο μια φορά χωρίς να παίζεις dota.

με dota παιζουν οι καλυτερες προσοχες δισκων εβερ.

Μεταξυ μας, ενω υπηρχε πιθανοτητα να ακουσω τον δισκο (επειδη γενικα της Φενιας -που δεν φταιει και σε τπτ- της αρεσουν ωραια πραματακια), μαλλον πεθανε τελικα. Για καποιο λογο ομως. Προβληματιστειτε.

Το προηγουμενο σχολιο ηταν αστειο (αν και κρυο) κι ιδιαιτερα σοβαρο, αλλα οχι καυστικο με ‘‘κακη’’ εννοια. Καποια πραγματα ειναι ασχημα οταν γινονται αυτοσκοπος. Κι ακομα χειροτερα οταν επερχεται αυτο που αποκαλουμε συνειδητοποιηση. Αποβολη μεταλλαδικων συνδρομων, αυτο χρειαζεται, κατι που οταν το παρετε πρεφα θα ακουτε μουσικη διχως να σκατε για μλκιες. Μιλαω πολυ γενικα σε οποιους μπορει να εχουν κατι τετοιο, επειδη ο ερως κι ο βηχας δεν κρυβεται & μια πειρα την εχω στην πλατη μου, επειδη εχω κανει παμπολλες συζητησεις και ξερω να αναγνωριζω πραγματα που αλλοτε ‘κατειχαν’ μεταλλοπατερες, με τους ιδιους ακριβως τροπους. Κι οταν αγαπας πραγματικα αυτο που κανεις, ε οταν το καταλαβαινεις δεν ειναι ιδιαιτερα ωραιο / τιμητικο, για σενα τον ιδιο, οχι τιποτε αλλο. Μικρη συμβουλη, κοινως. Μπορει βεβαια να κανω λαθος και ναι, ειμαι απολυτα ον τοπικ, δεδομενου απαντησεων. Οταν φτιαξουν οι απαντησεις, θα αρχισουμε να μιλαμε ξανα για μουσικη.

Δεν ξέρω άμα φταίει η ώρα αλλά δεν κατάλαβα τίποτα :-s

Αυτό συμβαίνει όταν νομίζεις πως καταλαβαίνεις τα πάντα :!:
(οχι εσυ rip_noob)

προβληματιζομαι

παρακολουθώ το φόρουμ καιρό, συγκεκριμένα και επιλεγμένα ποστς βέβαια, αλλά αυτο εδώ μου κίνησε την περιέργεια, μιας και ο δίσκος πέρα από εξαιρετικός αναφέρεται σπάνια σε forums ή zines. πρώτον, συγχαρητήρια στην “Fenia” για την επιλογή. και δεύτερον δεν καταλαβαίνω μερικές από τις αντιδράσεις των υπόλοιπων. πρώτον “Vangelis” σε βρίσκω πολύ αποπροσανατολισμένο και λίγο προκατελλειμένο απέναντι στις καινούριες και obscure μουσικές, προβληματίσου. και Angmar δεν καταλαβαίνω πως η πείρα σου σου δίνει το δικαίωμα να γράφεις κατεβατά κομπλεξισμου και εμπάθειας με στόχο άλλους users. κρίμα, γιατί όλα σου τα μνματα μέχρι τώρα μου φαινόντουσαν πολύ εύστοχα, αλλά εδώ εισαι μακράν offtopic. “προβληματίσου”

Εγώ από τη μεριά μου θα προτείνω να προβληματιστείτε για το αν θέλετε απλά να τα διαγράψω ή να ανοίξετε ένα αμπελοφιλοσοφικό θέμα να τα μεταφέρω εκεί.

Φένια αγάπη στείλε κανά λινκ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μ’ άρεσε η φωτογραφία τους.

Σε ενα συγκεκριμενο πραγμα πηγαινε κι οποιος ηταν να το πιασει, το επιασε κι ας μη μιλα. Δεν εχω κατι να με προβληματισει. Επειδη γνκ πολυ ER πατροναιζινγκ τελευταια.

Edit: α και δε μιλαω βασει πειρας, αλλα τελευταιων συζητησεων. η πειρα παει στο οτι θα το καταλαβει καποια στιγμη, επειδη ο ελιτισμος και οι αγνες προθεσεις δε συμβαδιζουν. Απο κει και περα καντε τα move, delete, οτι θελετε. Δεν ξανασχολουμαι με το θεμα