Αγορά Fender

Καλησπερα παιδια, σκοπευω στο αμεσο μελλον να αγορασω μια καινουρια Fender Stratocaster μιας και με την Squier δεν την παλευω αλλο.Εχω ψαξει αρκετα και εχω βρει 2 κιθαρες που με ενδιαφερουν αλλα δεν ξερω πια να διαλεξω.

Η μια ειναι MIM: http://www.thomann.de/gr/fender_70_classic_stratocaster_mn_olw.htm
μαρεσει πολυ σαν κιθαρα (χρωμα,headstock,neckplate κλπ)

Η αλλη MIA: http://musica.gr/προϊόντα/ΜΟΥΣΙΚΑΟΡΓΑΝΑ/ΚΙΘΑΡΕΣ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ/FENDER/HIGHWAY-1STRATHONEYBLONDEUPGRADEMGTR002007.html

Σαν κιθαρα μαρεσει περισσοτερο η μεξικανα αλλα ο λογος που δεν μπορω να αποφασισω ειναι οτι δεν ξερω τι παιζει με την ποιοτητα κατασκευης της σε σχεση με την αμερικανικη (και η αντιστοιχη απο θεμα χρηματων δυστιχως δεν πλησιαζεται http://www.thomann.de/gr/fender_70_stratocaster_mn_ow.htm ).Επισης οποια και να αγορασω μαλλον θα αλλαξω μαγνητες γιαυτο το μονο που με ενδιαφερει τωρα ειναι η ποιοτητα της σαν κιθαρα(ξυλο,hardware κλπ)

Εσεις πια μου προτεινετε και γιατι

αν ειναι ετσι φιλε μου παρε την αμερικανια καθως ο τροπος κατασκευης της ειναι πολυ πιο ποιοτικος απο τη μεξικανα.Τα ξυλα τα επεξεργαζονται πολυ πιο με λεπτομερεια και εχει σαν αποτελεσμα μια πολυ καλη κατασκευη.

τωρα αν παρεις μεξικανα δε θα παθεις και τιποτα μια χαρα θα γουσταρεις αλλα εαν γουσταρεις τελειοτητα παρε αμερικανα.Παντως η διαφορα δεν ειναι τεραστια.

τωρα για μαγνητες μη βιαστεις γτ παιζει με εφε κ λοιπα μπορεις παλι να φτιαξεις τον ηχο, εκτος κ αν ,ειπαμε, εισαι τελειομανης.

για να καταλαβω το δευτερο λινκ ειναι αμερικανικη στρατ?γτ δε το βλεπω πουθενα.

επισης προσεξε λεει left handed.

Ναι οι συγκεκριμενες ειναι αμερικανικες.Δεν εχω σκοπο να παρω το τελειο οργανο απο τωρα αλλα θα την χρειαστω για live και δεν θελω να εχω προβληματα με ξεκουρδησματα ή να πρεπει σε ενα χρονο να την αλλαξω.Ξερετε μηπως κανενα μαγαζι που να την εχει να την δοκιμασω (την μεξικανα) ?