Festival στην Ευρώπη

Λοιπόν, μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι (ναι καλά…) και επειδή έπεσε η ιδέα στην παρέα να πάμε σε κάποιο festival του εξωτερικού (λέμε τώρα…) θα ήθελα γνώμες από άτομα που έχουν πάει ήδη ή έχουν ακούσει για μερικά από αυτά. Από άποψη συγκροτημάτων, πιστεύω ότι το Sweden Rock είναι με διαφορά το καλύτερο, αλλά μου φαίνεται ότι πέφτει λίγο μακριά συν του ότι δε ξέρω τι σόι άνθρωποι είναι οι Σουηδοί. Από εκεί και πέρα επόμενη επιλογή είναι το Wacken, το οποίο μεν έχει αρκετά καλά ονομάτα -όχι βέβαια σαν αυτά του sweden rock- και είναι (κυρίως) στη Γερμανία, που όπως και να το κάνουμε είναι σαν χώρα καπως πιο “in” (συν του ότι έχω πάει και ψιλοξέρω πως είναι τα πράγματα). Στο Wacken επίσης το εισιτήριο είναι αρκετά φθηνό θα έλεγα, 70 euro και τις 3 ημέρες.

Όλες οι απόψεις καλοδεχούμενες.

Δεν εχω ξαναπαει, σε φεστιβαλ στο εξωτερικο, αλλα φετος θα πας στο SWEDEN ROCK λογω ειδικης περιπτωσης. Παντως απ’ οσα εχω διαβασει, εχω δει σε dvd και εχω ακουσει, απλα μαγεια…

Τετραημερο φεστ σε ενα καταπληκτικο και οχι και τοσο μακρινο μερος με 30 ευρω εισιτηριο και το παρακατω (μεχρι στιγμης) line up