FIBA Eurobasket 2022

Παπαπέτρου αγόρι μου βάλε ενα σουτάκι, να μας κάνεις έκπληξη…

Ρε οι τύποι είναι άμπαλοι και δυσκολευόμαστε…

υπαρχει καποιο στρημ για ελληνικη μεταδοση (ναι, το ζηταω συνειδητα). Εχω πληρωσει την ΦΙΜΠΑ αλλα δεν αντεχω τους βρετανους να μου μιλανε στα αυτια.

ΕΡΤ νομιμα δε μπορω να στρημαρω χωρις VPN (το οποιο δεν εχω στο πισι της δουλειας, γιατι ‘δουλευω’)

Έχω ήδη κάνει παράπονα στη ΦΙΜΠΑ για τους σπίκερ μιας κ δούλευα εκεί για πολλά χρόνια :stuck_out_tongue: ειδικά στο ματς με Ιταλία δε παλεύονταν και έπαιζε κ λίγο ειρωνία / passive aggressive σχολιακια προς την εθνική.

1 Like

Για δες εδώ

στριμ

1 Like

Δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο τον Παπαπέτρου

2 Likes

5/5 τρίποντα ο Σλούκας, αν και δεν είδα λήψη από επιδαπέδια κάμερα.

Και το συζητούσαμε χθες στο γήπεδο, ένα ματς με 15-20 πόντους θέλει σε αυτή την τριάδα για να ξεμπουκώσει.

Ωραίος και ο Παπαγιάννης στην άμυνα, ανεβαίνει, ο Παπαπέτρου θέλει μερικά χαστουκάκια στον εαυτό του.

Ανυπόφορα μέτριοι πάντως σήμερα.

10 Likes

Σας τα 'πα εγώ ότι ξέρει “Γαλλικά” άλλου επιπέδου ο coach!

2 Likes

Καλάθι και φάουλ στα 3 δέκατα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.

1 Like

Ο Φυσικος μεσα μου κανει cringe καθε φορα σε αγωνα μπασκετ που εχουν 3-4 δεκατα δευτερολεπτου στο ρολοι και αποφασιζουν οτι μπορει να γινει catch and shoot μεσα σε αυτον τον χρονο.

1 Like

O Derek Fisher φταίει για όλα.

Απλα κλαιω με Θαναση που οριακα δεν ξεκινησε τσαμπουκα με Νικ Καλαθη επειδη ηθελε να πανε για σουτ στην τελευταια επιθεση για την διαφορα ποντων :sweat_smile:

Ο ορισμος του no chill ο Θανασαρας, αγαπω

2 Likes

Ως τώρα στους 3 αγώνες κρατάω τις εμφανίσεις Παπανικολάου. Είναι ηγέτης.

2 Likes

Σλουκας - Παπαγιαννης ανεβαινουν… Τωρα ο Παπαπετρου μενει ο οποιος πεταει αετο ακομα…

2 Likes

Έχω καταλήξει πως χάνουμε διαφορές και παίζουμε μπερδεμένα όταν απουσιάζει ο καθαρός σέντερ. Όσο έπαιξε ο Παπαγιάννης ήμασταν σταθερότατοι. Σλούκας έτοιμος πλέον, Παπαγιάννης σχεδόν, να δουμε και τον Κώστα.

Ο Παπαπέτρου τραγικός μέχρι τώρα ελπίζω να ανέβει τον θέλουμε και αυτόν. Ο Παπαγιάννης απ την άλλη ανεβαίνει. Τα πικ εν ρολ με Σλουκα και Καλαθη τα κάνει χρόνια σε εθνική και ΠΑΟ τα βρήκε κατευθείαν, τα υπόλοιπα θα τα βρει. Το μόνο θέμα είναι πως θα τον παντρέψουμε με το παιχνίδι του Γιάννη,

Φαίνεται πως σε αυτή την θεωρητικά εύκολη τριάδα αγώνων θα δοκιμάσουμε πράγματα και θα παίξουν οι παίχτες που δεμ έχουν παιξει τοσο και οι ανετοιμοι. Θεωρω υπερβολη να μεινει τελειως εξω ο Γιαννης αλλα οκ ο Ιτουδης ξερει καλυτερα

Η γκελα δεν εγινε σοβαρευτηκαμε οταν επρεπε και προχωραμε

ΥΓ Πολυ ωραιος και ο Λουτζης σημερα ισως πρεπει να παιζει παραπανω

ΥΓ2 Ζητησε συγνωμη ο Σπαχια btw.

5 Likes

Παίζει ο αρχηγός και γι αυτόν. Μια χαρά είμαστε.

2 Likes

Η σωστη ερωτηση που επρεπε να του κανουν παντως, ειναι γιατι δεν χρησιμοποιησε τον Νικ Καλαθη ως παραδειγμα? Κι αυτος 25% Ελληνας ειναι, αφου οι παππουδες απο την πλευρα του πατερα του ειναι Ελληνες, και ο πατερας του παντρευτηκε Αμερικανα. Ολοι ξερουμε βεβαια γιατι διαλεξε τον Ντορσει ως παραδειγμα, και δεν ειναι το επωνυμο.

7 Likes

Ξεχασα να τον αναφερω. Παπανικολαου αρχηγαρα. Ολα τα λεφτα το κραξιμο που ριχνει στους αλλους σε ταιμ αουτ οταν μας εχουν παρει σβαρνα

Και αυτό και τον έτσουξε και λιγο που τα εσταζε στο μεταξυ μας απο παντου με αποτελσεμα να του ερθει 1ος στο μυαλο

4 Likes

Αυτό θα γίνεται τώρα λογικά, ανά ματς θα πηγαίνει:

9 Likes

Κέρδος Σλούκας-Παπαγιάννης, μακάρι να φορμαριστούν εντελώς και στα ματς με Εσθονία-Ουκρανία. Τα οποία ματς είναι μεν εύκολα, αλλά αμφότερες είναι αξιόμαχες ομάδες και φανερά ανώτερες της Βρετανίας, καλό θα είναι επομένως να μην πάμε για ψωλάρισμα και να παίξουμε πιο σοβαρά από ότι σήμερα που για τα 3/4 του ματς νομίζαμε πως ήταν φιλικό προετοιμασίας. Πολύ μέτρια εμφάνιση, αυτονόητη νίκη σήμερα, προχωράμε.

6 Likes

Πως τόλμησα να ξεχάσω το περσινό που έβγαλε για Βεζένκοφ…

Β Ο Μ Β Α Ρ Δ Ι Ζ Ε Ν Κ Ο Φ

4 Likes