FIBA Eurobasket 2022

Καμια έκπληξη το οτι πέρασαν οι Φινλανδοί.

2 Likes

Φοβερός Ποτζέκο…

1 Like

Τον αγαπω. Μπορει να τον εχετε κοροιδεψει εδω μεσα, αλλα εγω τον γουσταρω παρα πολυ, το νιωθει

1 Like

Μιλάμε για τον ορισμό του γραφικού.

Πιο γραφικος ομως απο το να βρισκεις δισκους απο τους Black League καλυτερους απο τις δισκαρες των Sentenced? :stuck_out_tongue:

ΤρελοΙταλός είναι… :smile:
Εμένα μου φαίνεται ωραίος τύπος.

Εντωμεταξυ ο Σπισσου εχει 3 συνεχομενα τριποντα και οι Ιταλοι περασαν μπροστα με 66-63 (!)

Ματσάρα!

Οι καριοληδες οι Γερμανοι γιατι αποδοκιμαζουν τους Ιταλους?!

Και εγω τον παω τον Λυπεροτι (Τοτι + Λυμπε)

3 Likes

Ευτυχώς για τους Ιταλούς που αποβλήθηκε ο προπονητής τους

Το βλεπω ε.

Μλκ τι γινεται , στο +12 οι Ιταλοι και παιζουν απιστευτο μπασκετ. Τρελη ταπα του Μελλι στον Γιοκιτς, και εχουν ξεσκιστει στα τριποντα μετα απο πολυ σωστα οργανωμενες επιθεσεις. Παμε για κηδεια.

2 Likes

Προσπαθήστε κοράκια να βοηθήσετε την Σερβία τώρα…αλλά δεν υπάρχει σωτηρία.
Αντιαθλητικο που δεν δόθηκε.

Σε κάθε διοργάνωση, υπάρχει ένα ματς όπου ανοίγει ο ουρανός για τους Ιταλούς και βρέχουν τρίποντα από παντού και το κάτι σαν μπάσκετ τους αποδίδει τα μέγιστα.

Στους ομίλους δεν έγινε.

Πόνταρα πως θα είναι το σημερινό, το έλεγα και στον @Lupin στο δρόμο.

Κοίτα να δεις οι αλήτες τι πάνε να κάνουν.

3 Likes

Ο Ποτζεκο θα εχει κανει μπουρδέλο τα αποδυτήρια τώρα :smile:

3 Likes

Αλητεια το να μετρησει αυτο το τριποντο του Γιοκιτς.
Πεταξε την μπαλα σαν καρπουζι ΑΦΟΥ του εκανε φαουλ ο αλλος.

Νομιζω ηταν σωστο σφυρυγμα. Πρεπει να το ξαναδω

έχει γίνει νέος “κανονισμός” να τα μετράνε αυτά τώρα

Κι ομως μεχρι τωρα στο Ευρωμπασκετ εχω δει να μην τα μετρανε σε παρα πολλες περιπτωσεις, οποτε πρεπει να αποφασισουν τι ισχυει εν τελει :stuck_out_tongue:

Πολυ ομορφο μπασκετ παιζουν οι Ιταλοι στο δευτερο ημιχρονο, νομιζω τους αδικεις πολυ αν το λες “κατι σαν μπασκετ”. Ολα τα τριποντα εχουν προελθει απο καλη κυκλοφορια και ελευθερα σουτ, οχι απο hero ball. Εχουν 16/37 τριποντα, το 43% ειναι ενα πολυ καλο ποσοστο αλλα οχι εξωφρενικο, ειδικα οταν προκυπτει μετα απο τοσα ελευθερα σουτ.

Εμένα μου αρέσει, απλά έχει πλάκα το γύρω γύρω τρίποντο και να μπαίνουν, με stretch 4ρια και 5ρια (ο θεός να τα κάνει), σπάει νεύρα.

1 Like