94-86
Χριστιανοί - Λιοντάρια.
Παίζει να είναι και ρεκόρ όλων των εποχών για ημιτελικό.
Πάντως η Πολωνία σήμερα έφαγε 14 τρίποντα, τρία λιγότερα από όσα μας έβαλαν οι Γερμανοί.
Είπαμε να παίξει κάποιος άμυνα σε αυτό το. EuroBasket αλλά αυτοί το παρακάνανε
τι ματσάρα βλέπουμε…
Εκνευριστική η Γερμανία. Οριακά είμαι να υποστηρίξω τους ακατανόμαστους.
σλούκι φερνάντεθ
Δεν χάνουν σουτ μεχρι στιγμής οι Ισπανοί.
Ωραίος παίκτης αυτός ο Ισπανός, ο Μπράουν.
Τι ωραιος αγωνας.Τι διακυμανσεις του σκορ ειναι αυτες.Θα μπορουσε να ειναι ο τελικος.Θα ηθελα κ την κυριακη μια απ τα ιδια ελπιζοντας να μην παιξει αμυνα-ταναλια η Γαλλία.
Αντε παλι στον τελικο οι σιχαμενοι…
100% σιχαμένοι οι Ισπανοί (αν και οι πιο σιχαμένοι δεν παίζουν πλέον), αλλά τουλάχιστον ξέρουν μπάσκετ. Δεν ξέρω πως χάσαμε από αυτή τη Γερμανία. Βλέπω το τελευταίο 10λεπτο και έχω τρομάξει. Παίζει να μην έχουν ούτε οι ίδιοι εξήγηση στο πώς μας κέρδισαν.
Ειχαν 17 στα 28 τριποντα πριν χασουν 3 στο τελος που το ματς ειχε κριθει, και εμεις δεν βαζαμε ουτε τις βολες.
Τεράστιο τρίποντο των Γερμανών αλλά μάλλον είναι αργά πλέον.
Πολύ συμπαθητική ομάδα η Ισπανία, ομάδα με τα όλα της. Γύρισε δύο φορές μετά από μεγάλα γερμανικά σερί. Και δεν έχει παίκτη κράχτη.
Σιχαμένοι, αχώνευτοι, αλλά…έχουν το know how όσο κανένας αλλος, πρέπει να το παραδεχτούμε.
Οκ ο νατουραλιζέ Μπράουν ειναι ο καλυτερος τους παίκτης στα πλέι οφ αλλα κατα τ’αλλα πήγαν τελικό με τον Γκόμεζ, τον Ντιαζ, τον Γκαρούμπα και τον γέρο Ρούντι…
Προφανώς, αλλά η απάντηση που άκουσα από παίκτη τους ήταν γιατί “έκλεισαν τον Γιάννη”. Έφαγαν 94 πόντους (όσους βάζαμε συνήθως λίγο πολύ), ο Γιάννης έβαλε παραπάνω πόντους από τον μέσο όρο του, στο ημίχρονο είχαμε βάλει 64 και ο Γερμανός σοβαρά πίστευε πως έπαιξαν καλή άμυνα και κέρδισαν γιατί έκλεισαν τον Γιάννη. Κράτα μικρό καλάθι για το αν κατάλαβαν οι ίδιοι το γιατί κέρδισαν.
Οι Ισπανοί ομως έκαναν τάπα σε τριποντο του Σρέντερ τώρα στο τέλος, εμείς τους κοιτούσαμε σε όλο σχεδόν το ματς…