FIBA Eurobasket 2022

Τελειώσαμε με την πρώτη θέση από σήμερα το κρατάμε. Κρατάμε και την άμυνα στο 2ο τουλάχιστον στο μεγαλύτερο κομμάτι. Κρατάμε τις εμφανίσεις Ντόρσει, Αγραβάνη και τέλος ότι ο Παπαγιάννης φάνηκε φιτ και ματς με το ματς θα επανέλθει.

Πετάμε τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, το πόσο εύκολα χάνουμε διαφορές, τα χαζά λάθη στο τέλος και την εμφάνιση Παπαπέτρου

Η ομάδα ακόμα μοντάρεται και με βάση την χαμηλή δυναμική των αντιπάλων (Σόρυ Ουκρανια, Εσθονία και ΜΒ έτσι είναι)θα δοκιμάσει ο κόουτς πράγματα λες και είναι φιλικά. Πιστεύω Σλούκας, Παπαγιάννης στα μεγάλα ματς των νοκ άουτ θα είναι στο 100% για Παπαπέτρου και Κώστα δεν ξέρω. Πάμε Ελλαδάρα έχουμε χρόνο να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να δέσουμε παραπάνω

ΥΓ Αγαπημένη φάση στο 2ο ημίχρονο που γιουχάρει όλο το γήπεδο επειδή έχουν μπει στο ματς η Ιταλία. Και εκείνη την στιγμή καρφώνει ο Γιάνναρος στα μούτρα του Μέλι και σωπαίνει το γήπεδο.

10 Likes

Περίεργο κορρεκτορα έχεις! Εγώ όταν πάω να γράψω Ομπράντοβιτς δεν μου το γυρνάει αυτόματα σε Πόποβιτς…

1 Like

Θελεις update ισως στο πληκτρολογιο, ωστε να σου δινει την καλυτερη λεξη και τον καλυτερο προπονητη.

Εκτος κι αν παιξει εκπληξουλα με καμια Ουκρανια ή καμια Εσθονια, θα πρεπει να κατακτησουμε το Ευρωμπασκετ αηττητοι πλεον, αν παμε για το χρυσο. Κατα ποσο ειναι κατι τετοιο δυνατον?

ο Θανάσης δεν είπε ποτέ στον Παπανικολάου κάτι σχετικά με την αγαπημένη του Όσιμ

“πουτσαρά μου” του είπε

παρακαλώ επιβεβαιώστε…

Για τα παραπάνω, μάλλον συμφωνώ για Πόποβιτς (δεν έχω ουσιαστικες παραστάσεις από NBA, πέραν της εποχής που εξιστορείται στο Last Dance lol). Σε ο,τι αφορά πάντως το Διαλυτικό Στοιχείο, τα πάντα τα έμαθε δίπλα στον Ζελικο. Και η αποφυγή του ταιμ-αουτ στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν κοινή πρακτική του Άρχοντα.

Θεούλης οποίος το φτιάξε

8 Likes

Νομίζω είναι ξεκάθαρο πια οτι ο Σιμον στα 37 ειναι το μυαλό και η ψυχή αυτής της ομάδας.

5 Likes

*Το πραγματικό μυαλό

2 Likes

Βίρνα τι θέλεις να μου πεις;

Ότι ο Κρούνοσλαβ (για τους φίλους Κρούνο) Σίμον είναι το πραγματικό μυαλό αυτής της ομάδας :question: :exclamation:

3 Likes

Δυστυχώς το ματς δεν το είδα, γιατί είχα κάτι υποχρεώσεις εκείνη την ώρα, αλλά απ ότι διαβάζω πάλι οργίασε ο Ντόρσεϊ κι έκανε τα γνωστά ο Γιάννης.

Όσο είναι εύστοχος ο Τάιλερ, θα κάνουμε ωραία πράγματα γιατί (ελπίζω) σίγουρα και οι υπόλοιποι (πρωην) τραυματίες θα αρχίσουν να βελτιώνονται.

Αυτό που είναι οφθαλμοφανές, είναι ποσό καλά κουμπώνει με έναν dominant παίχτη στη ρακέτα, ένας καλός σουτέρ από την περιφέρεια για να ανοίγει την άμυνα. Έτσι, σε περίπτωση που ο αντίπαλος προπονητής επιλέξει double/triple team στον Γιάννη, έχουμε το εναλλακτικό πλάνο να τον τιμωρήσουμε.

Btw από τα στιγμιότυπα είδα ότι έγινε ακριβώς αυτό που είχα πει ότι θα ήθελα από Σλούκα και Νικ, προχθές. Δλδ ένα μεγάλο σουτ (3π) του πρώτου, από ατομική φάση και μια πάσα στην καρδιά της ρακέτας από Νικ προς Γιάννη. Δε φτάνουν οι μπάλες για όλους, ελάχιστες επιθέσεις αναλογούν σε αυτούς.

Τέλος, επειδή δεν το είδα όπως είπα. Μας έπαιξαν καθόλου ζώνη; Φαντάζομαι ότι σύντομα θα παίξουν με 3 παίκτες ζώνη στο τρίποντο και 2 ρακέτα πάνω στον Γιάννη.

1 Like

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον τι δουλειά έχει στον πάγκο της Γερμανίας;

1 Like

5 περιοδοι παιχτηκαν στο Γερμανια-Λιθουανια :stuck_out_tongue:

Η Γερμανια πλεον φαβορι για αντιπαλος μας στους 8 αν φτασοουν και φτασουμε μεχρι εκει

1 Like

Το μισό Ευρωμπάσκετ για την Εθνική είναι το ματς στην φάση των 8…είτε Σλοβενία είτε Γερμανία ειτε Γαλλία, θα είναι πολύ δύσκολα ματς. Αν κερδίσουμε εκεί τότε θα πάρουμε μετάλλιο. Αν όχι τότε θα έχουμε 6-0 και θα πάμε σπίτι μας…

Βλέπω τώρα την Ισπανία. Τραγική.
Η Λιθουανία που είναι στον όμιλο της Σλοβενίας και λοιπών και έχει χάσει 3 ματς μέχρι στιγμής, όλα στο τέλος, θα παίξει στους 8 με Ισπανία, Βέλγιο, Μαυροβούνιο ή Τουρκία…είναι καλύτερη και απο τις τέσσερις αυτές ομάδες.

1 Like

Καλα ας κερδισει ομως πρωτα Βοσνια και Ουγγαρια ε?

Εκτος αν κερδισει τους Σλοβενους και βγει αυτη πρωτη στον ομιλο της.

1 Like

Ουγγαρία δεν υπάρχει και η Βοσνία ειναι σαφώς χειρότερη ομάδα.

Προς το παρόν η Βοσνία κερδίζει την Σλοβενία

Ολα γινονται σε ενα ματς, στα χαρτια και το Βελγιο ειναι χειροτερη ομαδα απο την Ισπανια :stuck_out_tongue:

Γκρανκινιολικο το ματς Βοσνια - Σλοβενια!

1 Like

Αν κερδισει η Βοσνια την μεγαλυτερη ζημια παθαινει η Λιθουανια

Κερδισαν οι Βοσνιοι μπουρλοτο στον ομιλο

Στην ισοβαθμια δεν μετραει η συνολικη διαφορα ποντων?

Αν ειναι οντως ετσι, δεν αλλαζουν πολλα για την Λιθουανια. Θελει 2 νικες στα 2 ματς με Βοσνια και Ουγγαρια, ανεξαρτητα απο την νικη της Βοσνιας. Και να εχει καλυτερη διαφορα ποντων. Απλα τωρα η Βοσνια με νικη απεναντι σε Γαλλια τα κανει ολα πουτανα, οπως θα ελεγε κι ο Θανασης.