Για το αυριανό δεν είμαι αισιόδοξος, μας δίνω ένα 30%. Μακάρι να διαψευστώ, προφανώς. Το ποσοστό αυτό το δίνω για 2 λόγους:
Η ευστοχία μας στα 2 νοκ αουτ ματς, από το τρίποντο. Αν συνεχιστεί αυτό, δε βλέπω πως θα νικήσουμε σε ένα ματς που, ούτως ή άλλως, είμαστε το αουτσάιντερ στη θεωρία.
Δε νομίζω να βγει το σχήμα με τον Τολιοπουλο στον άσο. Είναι επιρρεπής στο λάθος στο κατέβασμα της μπάλας και τα γκαρντς της Τουρκίας θα πιέσουν πολύ στους χειριστές μας (όπως κάνουν σε όλη τη διοργάνωση). Εδώ και 3 ματς ο Κατσιβελης δεν παίρνει καθόλου συμμετοχής κι ο Λάρε παίρνει ελάχιστα λεπτά, επομένως δεν ξέρω πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα όταν ο Σλούκας είναι εκτός.
Πέραν αυτών, για να έχουμε ελπίδες, πρέπει ο Κωστάκης να κάνει πάλι παρόμοιο ματς αμυντικά, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ (πράγμα που θα είναι δύσκολο να γίνει όταν είναι μέσα ο, κακός ριμπάουντερ, Ντίνος) και να βοηθήσουν και οι ρολίστες (Πάνος, Σάμο) στα λεπτά που θα μπουν.
Θυμήθηκα εκείνο τον αγώνα που δώσαμε με την Κίνα στο παγκόσμιο του 2006, όταν οι μικροκαμωμένοι κινέζοι δεν μπορούσαν να περάσουν πάνω από 2 πάσες απέναντι στις χερούκλες των Διαμαντίδη Παπαλουκά και με το ζόρι περνούσαν το κεντρο. Κάτι τέτοιο βλέπουμε σήμερα, απλά εμείς είμαστε στην θέση των κινέζων.
Αυτό που πρέπει να πουμε ότι ο Αταμάν κάνει πλάκα στον Σπανούλη από που κ ως που, αλλά ρόστερ ο ένας κι άλλα οι άλλοι.Είναι γνωστές οι αδυναμίες μας, ειδικά στα γκαρντ, δεν έχουμε παίχτες καλούς όπως παλια. Ο Σλούκας είναι μεγάλος πια και αυτος. Τα παιδιά ότι μπορούν κάνουν, τρυπησαμε το ταβάνι δεδομένου του δυναμικού μας.