Πω πω θα γινει χαμος στο τελος.
Ναι ρε γμτ.
Πω πω θα γινει χαμος στο τελος.
Ναι ρε γμτ.
Καλα τωρα τι εδωσε επιθετικο σε Σλοβενια. Του χει κλειδωσει το χερι ο Γερμανος. Ειναι η νεα Ισπανια οι Γερμανοι
Σε κάθε μα καθε φάση Ντονσιτς και λοιποί διαμαρτύρονται…εκνευριστικοι.
Κωμική διαιτησία.
Καλα η Γερμανια εχει γλιτωσει 3-4 επιθετικα φαουλ στην 4η περιοδο. Απο αυτα που σε κατι Κωστακδες Αντετοκουμπους τα δινουν σαν στραγαλια.
Κριμα. Κομβικο το τριποντο απο την στντρα στο τελος της τριτης περιοδου κ η αστοχια των Σλοβενων στο τελος
Δεν εχω ισχυρη αποψη για διαφορα πιθανα επιθετικα φαουλ, αλλα το φαουλ που δινεται στα 27 δευτερολεπτα κατα των Σλοβενων με το σκορ στο 97-91 ειναι καπως γελοιο. Πεφτουν κορμια παντου, αυτο ειδαν μονο?
Επισης, θυμηθηκα γιατι δεν την παλευω με ευρωπαικους κανονες. Ας δουμε ελευθερες βολες για κανα τεταρτακι…
K ο Ταις εκανε κ ο Μπονγκα. Κ επισης ηταν κ αμυντικο το τεταρτο που δωσαν στον Ομιτς που του χε κλειδωσει το χερι ο Γερμανος. Τεσπα δεν χασαν λογω διαιτησιας κυριως, αλλα λογω αστοχιας
Όσο υπερπαικτης είναι, άλλο τόσο κλαψομούνης είναι. Σε κάθε ματς εκτελούσε 20 βολές και ο Γιάννης έχει φάει το ξύλο της αρκούδας και με το Ισραήλ είχε 2 όλες και όλες.
Άντε αγόρι μου σπίτι σου.
Ο Αταμάν είπε ότι ο Γιάννης κάνει πολλά επιθετικά φάουλ όμως και δεν του τα σφυρίζουν…
Είδα το δεύτερο ημίχρονο σε μια καφετέρια, λόγω φασαρίας, συζήτησης κτλ δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ απόλυτα στον αγώνα αλλά στα σχόλια όλοι γράφουν ότι έγινε αλλοίωση αγώνα με τους διαιτητές. Με το έτσι θέλω το δώσανε στους Γερμανούς. Εμένα αυτό που είδα δεν είδα κάτι οφθαλμοφανές, τελοσπάντων… Όντως έγινε τέτοια μεγάλη αλλοίωση;
Καλά αυτό το σαρδόνιο γέλιο του Σρέντερ/Σρούντερ πώς τον λένε το μπασταρδάκι
Πήραν μερικά σπόρια οι Γερμανοί, απλά το κλάμα των Σλοβένων το έκανε να φανεί σαν σφαγή
Αρκετά σπόρια πήραν οι Γερμανοί, όμως εν τέλει νίκησαν επειδή είχαν πληρέστερη και πολύ καλύτερη ομάδα. Τόσο απλά.
Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη ονείρωξη από το να έχεις αποκλείσει Ισπανία Ισραήλ Λιθουανία Τουρκία και Γερμανία στο ίδιο τουρνουά και να πάρεις χρυσό;
Πολύ νωρίς για τέτοια όνειρα , just saying
Μονο για κατι τετοια ειναι ο Αταμαν. Mind games, να χτιζει σκηνικο κτλ. Μανουλα βεβαια σε αυτα κ γι αυτο ειναι και σε κορυφαιο επιπεδο. Τακτικα ουτε ενα πικ εν ρολ που λεει ο λογος δεν μπορει να στησει.
Καλά αυτό δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο…3 Ευρωλίγκες χωρίς να μπορεί να στήσει ένα σύστημα απλά δεν γίνεται.Τεσπα.
Κατά τ’αλλα ναι, τα γνωστά του mindgames, όπως και με τον Οσμάν που πιστεύω ότι κατά 95% θα παίξει…
Όσον αφορά τον Γιάννη, εύχομαι να κάνει αύριο 10 “επιθετικά” και να σκούζει μετά ο coach.
Πικ εν ρολ παντως δεν εχει το παιχνιδι του. Βαλε και δες τα πλεη οφ, το φαιναλ φορ κτλ. Θα βρεις ελαχιστα. Ηταν μονιμη συζητηση οσο βλεπαμε τους αγωνες. Γενικα δεν στηριζεται στο τακτικο του παιχνιδι. Προφανως και εγω υπερβαλω, αλλα σιγουρα δεν ειναι απο τους προπονητες που στηριζεται στην τακτικη.
Είναι άλλο να λέμε ότι ο Αταμάν αφήνει μια σχετική ελευθερία στους χειριστές/δημιουργούς χωρίς να επιβάλλει με στρατιωτικό τρόπο τα plays και άλλο να λέμε ότι δεν έχει πικενρόλ στο παιχνίδι του.
Απ το παρακάτω πινακάκι της περσινής ευρωλίγκας που κάνει ένα breakdown επίθεσης/άμυνας, σχεδόν όλες οι κύριες εκφράσεις (πλην transition, κοψιμάτων και iso) στην επίθεση από κάποιας μορφής pnr προκυπτουν κατά κύριο λόγο.
My bad. Παντως αυτη η σχετικη ελευθερια ειναι αρκετα μεγαλη που σε σημεια μπλοκαρει το παιχνιδι του. Εχει βεβαια κ τους καταλληλους παιχτες για να παιζει ετσι.
Μίσιτς, Σλούκας και τώρα και Σορτς ανήκουν στην κατηγορία heavy pnr pg, στήνουν πικ ακόμα και στον ύπνο τους και ψάχνουν αρκετά τις 2vs2 καταστάσεις… απλά τριγύρω υπάρχει και ένας δαίμονας (Λάρκιν, Ναν) που είναι πιο ελευθέρας βοσκής και σπάει τη μονοτονία