Νομίζω δεν έχει οριστικοποιηθεί η ώρα του αγώνα.
9 παίζουμε
Πως είσαι τόσο σίγουρος? ![]()
Ούτε η επίσημη σελίδα της FIBA για το Eurobasket δεν έχει την ώρα. Η ώρα θα οριστικοποιηθεί μετά το τέλος των σημερινών προημιτελικών. Η λογική λέει πως έχει να κάνει με τις διάφορες ωρολογιακες ζώνες στην Ευρώπη και πως αφού Ελλάδα - Τουρκία βρίσκονται τίγκα ανατολικά, θα παίξουν το πρώτο παιχνίδι (αλλιώς υπάρχει το ενδεχόμενο Γερμανοί ή Σλοβένοι να βλέπουν την ομάδα τους στις 4 το απόγευμα). Από την άλλη οι Φινλανδοί έχουν την ίδια ώρα με μας, ενώ αν περάσει η Γεωργία εκεί οι αγώνες θα είναι στις 18:00 και 22:00 το βράδυ, οπότε τι να πω, άλλωστε δεν είμαι καν σίγουρος ότι αυτό είναι το κριτηριο.
Εσείς δηλαδή τι inside info έχετε και είστε σίγουροι ότι παίζουμε 21:00?
ΥΓ. Την Παρασκευή διδάσκω κατά την διάρκεια ΚΑΙ των δύο πιθανών ενάρξεων, μόνο παναγίες. Κάτι μου λέει ότι οι μαθητές μου θα έχουν εκτατό διαγώνισμα όσο εγώ “δουλεύω” στον υπολογιστή
Τώρα γράφεται ότι είναι αμφίβολη η ώρα…μετά το τέλος των σημερινών θα πουν.
Βέβαια ο ΙωΒ ξέρει καλύτερα…
Αν το βάλουν στις 17.30, προβλέπω να το βλέπω με τους πελάτες παρέα.
Aν το βάλουν 17.30 σημαίνει πως θα πρέπει να έρθω δουλειά 09.00 αντί 10.30 + να κάτσω να το δω εδώ παρέα με συναδέλφους → που καλύτερα να πάρω το συρραπτικό και να αρχίσω να συρράπτω τα βλέφαρά μου μεταξύ τους
Υπέροχη ομάδα η Φινλανδία.
^ Αυτά γαμάνε ασύστολα btw
Καλύτερα κι από την κανονική μπάρα
Ελα ρε Σλοβενια κανε το θαυμα σου
Δυστυχως φορτωθηκε χαζα με φαουλ. Ειδικα η ηλιθια τεχνικη ποινη που πηρε στην αρχη
Νταξει αν εδιναν τεχνικη ποινη καθε φορα που ριχνει κλαμα Μαρθας Βουρτση ο Ντονσιτς, θα επαιζε μονο ενα ημιχρονο σε καθε αγωνα
Θα πρεπει να ειναι χαρουμενος που εχει φαει μονο μια σημερα!
Η ΕΡΤ δεν το δείχνει;
οχι
Ευτυχώς το δείχνουν οι στοιχηματικές δωρεάν… χωρίς πάγια
Πω πω αυτο το κωλοφαρδο σουτ απο το κεντρο με ταμπλο ηταν μαχαιριά…
Οι Σλοβενοι το εχουν παει καταπληκτικα το ματς, και ισως θα μπορουσαν να ειναι μπροστα και με 9 ποντους τωρα, αλλα καπου στο τελος δεν επαιξαν και φοβερες αμυνες. Χωρις να μου ειναι η πιο συμπαθης ομαδα (ουτε και αντιπαθης ομως), θα ηθελα παρα πολυ να πεταξουν εξω τους Γερμανους.
ΥΓ. Πω, εκμηδενιστηκε η διαφορα.
Αυτο το γαμωτριποντο γυρισε ολο το παιχνιδι
Τεραστιος παιχτης παντως ο Ντονσιτς. Μονος του ουσιαστικα κ με 4 φαουλ 13 λεοτα τωρα τους κραταει στον ποντο