FIBA Eurobasket 2025

Ειχα την ατυχια (τυχη?) να κολλησω στην κινηση και να φυγω απο την δουλεια λιγο αργοτερα, οποτε εχασα ολοκληρο τον αγωνα γιατι παρκαρα εξω απο το σπιτι κυριολεκτικα οταν στο κινητο μου εδειχνε πως ειχε 9 δευτερολεπτα για την ληξη. Ειχα δει πως στο ημιχρονο ημασταν μπροστα 50 - 35 με 10/15 τριποντα και κακως το θεωρησα τελειωμενο το ματσακι, γνωριζοντας πως η Ισπανια δεν εχει τοσο καλη ομαδα φετος.

Δεν εχω δει τιποτα απο τον αγωνα, αλλα θα πω πως μια νικη επι των σιχαμενων ασπονδων φιλων μας απο την Ιβηρια ειναι παντοτε τεραστια καυλα, ποσο μαλλον οταν τους πεταει εξω απο την συνεχεια και ταυτοχρονα μας ανεβαζει απο μια πιθανη 4η θεση στην πρωτια του ομιλου (και αρα σε αρκετα πιο καλες διασταυρωσεις αργοτερα).

Το αλλο κομματι του bracket εντωμεταξυ εχει Σερβια, Σλοβενια, Ιταλια, Γερμανια και Γαλλια :smiling_face_with_tear: Λιγο ξενερωτικο που ο τελικος πλεον δεν εχει καμια πιθανοτητα να ειναι μεταξυ 2 εκ των 5 αυτων. Οχι πως υποτιμω Λιθουανια και Τουρκια (και Ελλαδα προφανως), απλα πριν ξεκινησει η διοργανωση μου φαινοταν πως στα χαρτια ενα Γερμανια - Σερβια ή ενα Σλοβενια - Ιταλια θα ηταν αρκετα exciting.

1 Like

τωρα δηλαδη παιζουμε με τους στρατηγικους μας συμμαχους;

2 Likes

Μάλλον ήρθε η ώρα να πιάσει λιμάνι το γνωστό κρουαζιερόπλοιο χωρίς φασαρίες.

1 Like

αν χασουμε θα ειναι θελημα Θεου

Ειναι και Κυριακη το ματς.

1 Like

Sabbath εχoυν oι Εβραιoι oμως :stuck_out_tongue:

Θα τους την κανουμε Black Sunday αντι για Black Sabbath

2 Likes

Κακιστο δευτερο ημιχρονο κ κακιστη διαιτησια, αλλα ευτυχως το καταφεραμε.

Η πλευρα μας ειναι μοναδικη ευκαιρια. Επομενο παιχνιδι Ισραηλ. Μετα νικητης Λιθουανιας κ Λεττονιας κ ημιτελικος λογικα Τουρκια η οποια ναι μεν πολυ δυνατη, αλλα την προτιμω απο Γερμανια η Σερβια που χει η αλλη πλευρα.

Δεν πειθουμε, αλλα κ οι αντιπαλοι ειναι στα μετρα μας

2 Likes

Black Sabbath είναι το αντίθετο του Holy Sabbath, όπως μας ενημερώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

https://video.glomex.com/nachrichten-aktuelles/v-dbiufirr2041-ο-α-λοβερδος-για-τον-θανατο-του-ozzy-osbourne-και-τους-black-sabbath

2 Likes

Bloody Sunday ρε

3 Likes

Ο Αδωνις με ποιον θα ειναι αραγε; Με τον στρατηγικο μας συμμαχο η’ με τον Ακενοτουμπο;

6 Likes

5 Likes

Με τον ακενοτούμπο

3 Likes

Με μιση καρδια :joy:

2 Likes

Χωρίς να έχω δει το ματς, υπήρξε αυστηρό τρίτο φάουλ πάνω στον καλύτερο παίχτη των Σουηδών, και κάπου εκεί άρχισε να γυρνάει το παιχνίδι υπέρ των Τούρκων.

Με βάση αυτά που διάβασα μιλάω. Συνεχίζονται οι τραγικές διαιτησίες.

1 Like

Επιτέλους κάποιος το έγραψε.

2 Likes

Όχι απλά “κάποιος”

6 Likes

Μετα λενε δεν χωραει η πολτικη στον αθλητισμο…ειναι η πρωτη φορα που θα “φανατιστω” για αθλτητικο αγωνα αυριο… Κοτα εδω δηλωσεις…ενας εμετος το λιγοτερο… Eurobasket 2025, Ισραήλ: «Δεν έχω πάρει ακόμα καμία συμβουλή από τον Ιτούδη! Δεν ξεχνάμε τα αδέρφια μας που πολεμούν στην κόλαση» | Gazzetta

"Θα πω την άποψή μου, το επόμενο παιχνίδι με το Ισραήλ δεν έχει μόνο αθλητική σημασία, πρέπει να απαντήσουμε και σε πράγματα που συμβαίνουν στις μέρες μας”.

Μιχάλης Κακιούζης στην εκπομπή Playmaker της Nova.

5 Likes