Ειχα την ατυχια (τυχη?) να κολλησω στην κινηση και να φυγω απο την δουλεια λιγο αργοτερα, οποτε εχασα ολοκληρο τον αγωνα γιατι παρκαρα εξω απο το σπιτι κυριολεκτικα οταν στο κινητο μου εδειχνε πως ειχε 9 δευτερολεπτα για την ληξη. Ειχα δει πως στο ημιχρονο ημασταν μπροστα 50 - 35 με 10/15 τριποντα και κακως το θεωρησα τελειωμενο το ματσακι, γνωριζοντας πως η Ισπανια δεν εχει τοσο καλη ομαδα φετος.
Δεν εχω δει τιποτα απο τον αγωνα, αλλα θα πω πως μια νικη επι των σιχαμενων ασπονδων φιλων μας απο την Ιβηρια ειναι παντοτε τεραστια καυλα, ποσο μαλλον οταν τους πεταει εξω απο την συνεχεια και ταυτοχρονα μας ανεβαζει απο μια πιθανη 4η θεση στην πρωτια του ομιλου (και αρα σε αρκετα πιο καλες διασταυρωσεις αργοτερα).
Το αλλο κομματι του bracket εντωμεταξυ εχει Σερβια, Σλοβενια, Ιταλια, Γερμανια και Γαλλια Λιγο ξενερωτικο που ο τελικος πλεον δεν εχει καμια πιθανοτητα να ειναι μεταξυ 2 εκ των 5 αυτων. Οχι πως υποτιμω Λιθουανια και Τουρκια (και Ελλαδα προφανως), απλα πριν ξεκινησει η διοργανωση μου φαινοταν πως στα χαρτια ενα Γερμανια - Σερβια ή ενα Σλοβενια - Ιταλια θα ηταν αρκετα exciting.
Κακιστο δευτερο ημιχρονο κ κακιστη διαιτησια, αλλα ευτυχως το καταφεραμε.
Η πλευρα μας ειναι μοναδικη ευκαιρια. Επομενο παιχνιδι Ισραηλ. Μετα νικητης Λιθουανιας κ Λεττονιας κ ημιτελικος λογικα Τουρκια η οποια ναι μεν πολυ δυνατη, αλλα την προτιμω απο Γερμανια η Σερβια που χει η αλλη πλευρα.
Δεν πειθουμε, αλλα κ οι αντιπαλοι ειναι στα μετρα μας
Χωρίς να έχω δει το ματς, υπήρξε αυστηρό τρίτο φάουλ πάνω στον καλύτερο παίχτη των Σουηδών, και κάπου εκεί άρχισε να γυρνάει το παιχνίδι υπέρ των Τούρκων.
Με βάση αυτά που διάβασα μιλάω. Συνεχίζονται οι τραγικές διαιτησίες.
"Θα πω την άποψή μου, το επόμενο παιχνίδι με το Ισραήλ δεν έχει μόνο αθλητική σημασία, πρέπει να απαντήσουμε και σε πράγματα που συμβαίνουν στις μέρες μας”.
Μιχάλης Κακιούζης στην εκπομπή Playmaker της Nova.