FIBA Eurobasket 2025

Ελπίζω και οι θεατές στο γήπεδο να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ο νοών νοείτω…

Κοντά στον αποκλεισμό οι Σέρβοι …

Edit: Σπίτια τους.

Πέσιτς εγγύηση

2 Likes

Πρόβλεψη για τελικό (ναι πήγα μακριά) : Ελλάδα - Γερμανία, νικήτρια η Ελλάδα

σιγουράκι (για κουβά ίσως)

Τρομερη Φινλανδία μπραβο τους.

5 Likes

Η πλάκα είναι πως κάποιοι ξεκίνησαν να μιλάνε για χρυσό.

Κάτσε να περάσουμε σήμερα.

2 Likes

Μπα όλοι από χτες το βράδυ ασχολούνται με την ερώτηση του Παπαδογιάννη στο Σπανούλη. Και τι τον ρώτησε και τι του απάντησε κτλ.

1 Like

Τι γίνεται ρε παιδιά; :open_mouth:

1 Like

Γουσταρω εκπληξεις σημερα και χθες!
Ας ελπισουμε οτι δε θα ειμαστε κι εμεις θυμα μιας :smiling_face_with_tear:

1 Like

Τζίκιτς άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα

1 Like

εισαι η γεωργια και χανεις το ντερμπι προκρισης/ματς ζωης με την βοσνια για τους 16, εχοντας λουφαρει με ελλαδα, διαλυσει ισπανια, περασει απο το παραθυρακι.
εισαι η γεωργια και λες οκ, για τους 8 ειναι αλλιως, ας σοβαρευτουμε

3 Likes

Χαζή ερώτηση: Φουρνιέ δεν ήταν Ευρωμπάσκετ;

Απο που βλεπετε Eurobasket? Δοκιμαζω το ERTFLIX και οταν παω στο live μου λεει οτι δεν μπορω να δω αν βρισκομαι εκτος της ελληνικης περιφερειας (!) Δοκιμαζω με VPN απο Αυστρια, και μου παιζει κανονικα αν και τελευταια φορα που τσεκαρα η Αυστρια δεν μας ανηκει ως εδαφος (οταν λεω παιζει κανονικα, συνηθως πετυχαινω ειδησεις, δυστυχως ημουν στην δουλεια για καθε αγωνα της Ελλαδας). Φανταζομαι οτι προφανως θα παιζει απο οπουδηποτε στην Ευρωπαικη Ενωση.

Παρολα αυτα, το ERTFLIX δειχνει μονο τους αγωνες της Ελλαδας? Γιατι δεν εχω πετυχει κανεναν αλλον αγωνα οταν τσεκαρω. Επιπλεον, μηπως βρισκομαι σε λαθος σημειο στην σελιδα? Καλα για τον σχεδιασμο της σελιδας δε θα σχολιασω, απλα αθλιος. Τα διαφορα προγραμματα δεν ειναι καν σε σειρα χρονικα, ενω οταν παταω το κουμπακι Sports δε μου βγαζει κατι που να βγαζει νοημα.

Λιγη βοηθεια για εναν μεταναστη ρε παιδια.

Ειπαν να δωσουν ευκαιριες στην νεα φουρνια οι Γαλλοι

5 Likes

Δυστυχώς πλέον δεν έχουμε ούτε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην ελεύθερη τηλεόραση. Η ΕΡΤ δείχνει σίγουρα την Εθνική και έχω την εντύπωση πως έχει δείξει και κάποια επιλεγμένα ματς από εκεί και πέρα (ας επιβεβαιώσει κάποιος). Εγώ βλέπω όλο το τουρνουά στην Nova, αυτή έχει τα δικαιώματα.

3 Likes

Ελπίζω πως μετά τις 2 σφαλιάρες που έφαγαν Σέρβοι και Γάλλοι οι δικοί μας να μπουν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να το δώσουν όλα !!!

1 Like

Δηλ μια εκ των Φινλανδία Γεωργία θα είναι στους 4; μαζί παίζουν τώρα;

Ναι μαζι παιζουν

1 Like

Τι κάνει ρε ο άνθρωπος…27 πόντους σε 15 λεπτα

1 Like

Αφου την βάζει μεσα οπως γουστάρει. Οσο αντέχει αυτος αντέχει και η Σλοβενία