Θα μείνει ό,τι ακριβώς κι απ’ τις προηγούμενες τρεις.
Πέσαμε μαχόμενοι πάντως. Χάσαμε μόνο με 25.
Η λογική λεει οτι απέναντι στον Καναδά οι Ισπανοί θα χασουν και θα αποκλειστούν αλλα με αυτούς δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.
Και οι Ιταλοί έκαναν μεγάλη νίκη.
Και Σλοβενία στους 8 να προσθέσω που δεν το περίμενα. Ο Καναδάς κάνει νερά μέχρι τώρα δεν θα τον είχα σίγουρο για μεθαύριο
Ανώτερη ομάδα η Λιθουανία, αναμενόμενη η ήττα. Μακάρι να είναι στα μετάλλια, έχουν φανταστική ομάδα.
Α γι αυτο εχουν τοσες φωτιες πισω στην πατριδα, τα πηραν μαζι τους στην Ασια!
Ατυχής χρήση της Ελληνικής από μέρους μου, δεν πήγε το μυαλό καθόλου εκεί …
Anyway η ουσία είναι πως έγιναν πολλές εκπλήξεις σήμερα. Προσγειώθηκαν και ομάδες όπως η Ισπανία και ο Καναδάς που φαινόταν ασταμάτητοι.
Γερμανια για 4αδα
Α τωρα ειδα οτι εχασε ο Καναδας, πηγα για δευτερο υπνο αφου δεν ειχα δουλεια σημερα… για καποιον λογο θεωρησα οτι θα το επαιρνε το ματσακι, ειχα δει οτι ηταν μπροστα σε καποιο σημειο με καμια δεκαρια ποντους.
Αρα οι δυο ομιλοι εχουν ηδη ξεκαθαρισει οσον αφορα την προκριση και ΗΠΑ - Λιθουανια , Γερμανια - Σλοβενια παιζουν για την πρωτη θεση στον ομιλο τους. Ενω στους αλλους δυο ομιλους εχουμε ουσιαστικα 4 ματς - τελικους για την προκριση. Οποιες ομαδες κερδισουν στα Ιταλια - Πουερτο Ρικο, Σερβια - Δομινικος και Καναδας - Ισπανια , Βραζιλια - Λετονια, πανε στα προημιτελικα.
Προβλεψεις? Εγω θα πω:
ΗΠΑ
Σλοβενια
Ιταλια
Σερβια
Καναδας
Λετονια
Καναδάς - Ισπανία κ Λετονία - Βραζιλία δεν μπορώ να αποφασίσω. Τα υπόλοιπα όπως τα λες.
15ους δεν μας έβγαζαν πριν το τουρνουά; αυτό ακριβώς έγινε και πολύ μας ήταν.
Μπασκετάρα οι Γερμανοί.
Ρε τους Λιθουανούς
Η Λιθουανία κέρδισε τις ΗΠΑ, η Ισπανία εκτός, πολύ ενδιαφέρουσα η σημερινή μέρα
Απολαυστικό πέος σε Ισπανία, προχωράμε
-
Λιθουανία - Σερβία
-
Ιταλία - ΗΠΑ
-
Γερμανία - Λετονία
-
Καναδάς - Σλοβενία
Με bold οι ομάδες που προβλέπω ότι θα περάσουν.
Βέβαια στο τέταρτο ζευγάρι θέλω Σλοβενία αλλά ο Καναδάς έχει περισσότερες πιθανότητες.
Περαστικά στον άνθρωπο…
Πώς έγινε αυτό? Μπορεί χτύπημα να προκαλέσει κάτι τέτοιο?
Τρομερή Σερβία.
Η Λιθουανία μάλλον τα έφτυσε μετά τις ΗΠΑ.
την έντυσαν φαβορί επειδή με εμάς και τις ΗΠΑ γέννησαν και τα κοκόρια τους… καλή είναι αλλά πραγματικά τα έβαλαν όλα, η Σερβία σήμερα τους ποδοπάτησε