Fields Of The Nephilim

ναι… και επισης και μαμω τους τιτλους…

και επισης αυτο :

ειναι η καλυτερη αγορα που ειχα κανει και θα κανω ποτε…
2.99 :!::!: απο σουπερ μαρκετ…χαχαχα

2 live και τα βιντεο της μπαντας… θεικο dvd…

Από το καλάθι με τα dvd στο carrefour?

ναι…χαχααχα

:smiley:

εχει σημασια??ακου 3 ευρω!!!κ γω θελω!!!

έχω καιρό να πάω ρε γμτ.
Μια μέρα θα σκάσω με γεοτύπανο να κάνω ανασκαφή. όλο και κάτι θα βρεθεί

edit
Σταματάω εδώ το offtopic

Για πειτε ρε παιδια με ποιο δισκο τους να ξεκινησω;Απο το ελαχιστο που εχω ακουσει με ενδιαφερουν αρκετα.

θα ελεγα downrazor,μετα the nephilim ,και μετα zoon
αυτα για πολυ γερη βαση!!!απο κει και περα ΟΛΑ!!!

Thanks dude θα τσεκαρω:)

The Nephelim,Elizium,Downrazor…αυτη τη σειρα προτεινω εγω…και μετα,zoon κτλ…

Τα παιδιά πάνω ξέρουν. Αλλά για να πω και γω, η ιερή τριάδα είναι:

The Nephilim: το α-πό-λυ-το για μένα goth rock album, απλά.

Downrazor: δισκάρα, πιο κοντά στο “τυπικό” goth ala-Sisters στυλ.

Elizium: ο πιο προοδευτικός μουσικά δίσκος τους, κάτι σε prog-goth φάση.

Απο κει και πέρα το Zoon είναι δισκάρα αλλά όχι Fields, και πιο κοντά σε metal/industrial μονοπάτια, διάφορα τραγούδια που τους βρίσκονται σε συλλογές κωλολένε (άκου την κομματάρα που ακούει στο όνομα Blue Water, ή το Psychonaut), τα ep τους το ίδιο, τι να λέμε τώρα βασικά, κακώς φλυαρώ τόση ώρα.

ΑΚΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=FS5RPJQVh-Q

Ποοο,ειχα να το ακουσω καιρο…χωνει8) και επικο βιντεοκλιπ…

Είναι ύμνος, και δεν είναι τυχαίο που επέλεξα αυτό το βίντεο στο αφιέρωμα μου…

Αλλά μια που το φερε η κουβέντα… Μαζί με το Last Exit for the Lost, μία ακόμα είναι η στιγμή που ανατριχιάζω κυριολεκτικά απο τους Fields… και δεν ήταν στο σετλιστ του λάιβ δυστυχώς…

Μυσταγωγία, Όνειρο και Εφιάλτης μαζί, Ταξίδι στα Σύνορα του Κόσμου, Πάθος, Δώσιμο, Τρέλα, Παράδεισος και Κόλαση:

Αυτο το γ@μημενο το Ελιζιουμ,γιατι δεν το τιμανε γαμωτο!!??:frowning:

Απίστευτη μπάντα…ευτυχώς τώρα μπορώ να τους ακούσω χωρίς να μου θυμίζουν την μαύρη εποχή που τους ανακάλυψα :stuck_out_tongue: αγαπημένοι μου δίσκοι, οι τρείς πρώτοι.

ευτυχως που στο live στην Αθηνα, τη πρωτη μερα, ειχαν παιξει “Wail Of Sumer” και “And There Will Your Heart Be Also”.

εκεινο το 2ημερο ηταν μαγικο!

4 σελίδες θρεντ (λολ), είπα να το πάρω απ την αρχή.

σφωνάμε για ζουν εννοείται, αλλά τι λες στο bold ρε ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΕ. καλός δίσκος, αλλά το πολύ πολύ ν’ αγγίζει καμμια τρίχα απ το δεξί @ του elizium. συνολικά πάντα, γιατί από tracks έχει 2-3 που έμπαιναν με αρκετή προσπάθεια στο elizium.

: |

δλδ, ειδικά στην αρχή του δίσκου, που εναλλάσσονται τα γρήγορα 3λεπτα κομμάτια με τα υπνωτιστικά 8λεπτα, δεν κατάλαβες διαφορά ανάμεσα στα κομμάτια? :?

τέσπα, ο καθένας όπως τη βρίσκει, δε μπορεί να χουμε όλοι ωραίο γούστο :p.

The Nephilim
Elizium
Dawnrazor
Mourning Sun

α, οι γκοθάδες κράζανε όταν βγήκε το zoon, γιατί η μέταλ είναι λέει λαϊκή μουσική και πολύ υποδεέστερη των ακουσμάτων τους. άντε από δω ρε λουλούδες. μόνο και μόνο που ο ΜΕΓΑΛΟΣ αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό το ηχητικό μονοπάτι, θα έπρεπε να σας κάνει να βγάλετε τον σκασμό, να πέσετε στα τέσσερα και να προσκυνάτε. άλλωστε κάπως έπρεπε να παρασταθεί και ηχητικά η conceptική μετάβαση (elizium -> zoon).

ετσι ακριβως…ΘΕΙΛΑ ΣΚΕΤΗ…απτα καλυτερα cds ever για μενα…πιστευω οτι του αξιζει περισσοτερη “διαφημιση” για να μην μεινει θαμενο διαμαντι…αν και δεν εχει και μεγαλη σχεση με τα fields το θεωρω πολυ ανωτερο και πιο ολοκληρωμενο… τα samples το κανουν πολυ πιο σκοτεινο απο παλιοτερες κυκλοφοριες…κομματια σαν το shine πιστευω κοντραρουν χαλαρα παλιοτερους υμνους moonchild, last exit for the lost…

ευτυχως που στο live στην Αθηνα, τη πρωτη μερα, ειχαν παιξει “Wail Of Sumer” και “And There Will Your Heart Be Also”.

Πονεμένη ιστορία ! Έπρεπε να είχα πάει και τις δύο μέρες :frowning:

Και γω είχα πάει την άλλη μέρα ρε γμτ. Μηδέν τραγούδια απ’ το Elizium. Τι να γίνει…

φοβεροι! δεν τους ηξερα μεχρι του ακουσα το And there your heart will be also και με στοιχειωσε. Κατεβασα Elizium και σημερα ακουω Zoon