https://www.youtube.com/watch?v=UoNRXtSxc0M#t=59 νεο κομματι
Δε με ενθουσιασε… απο λαιβ ειναι βεβαια, αμα το ακουσουμε στουντιο μπορει να ναι πολυ ανωτερο.
Συνέντευξη του Άρχοντα για τα 30 χρόνια:
και το σετ που είχαν για την επετειακή συναυλία στο Λονδίνο.
http://www.setlist.fm/setlist/fields-of-the-nephilim/2014/o2-shepherds-bush-empire-london-england-3cdc563.html
Καύλες ε.
Γι αυτούς κλείσαμε στο Roadburn.
Νέο single.
Ω.ΡΕ.ΠΟΥΣΤΗ. Μίξη Zoon με τους πρώιμους δίσκους ρε γαμώ.
Τα γάμησε όλα ρε, όλα. Αν και νομίζω πως δε θα 'ναι ενδεικτικό του δίσκου.
Και για να την πω την κακία μου, μόνο του αυτό κατούρησε το τελευταίο Paradise Lost πατόκορφα
Ωραίο ! όντως μίξη zoon με παλιούς nephilim, όσο για τους λοστ Κατούρα και λίγο…
Για εμένα πολύ καλό το Prophesy! Ήχος πιο κοντά στα ξέφρενα κομμάτια του μακρινού σε έτη Dawnrazor παρά στα ατμοσφαιρικά τοπία του Mourning Sun. Και το μπάσο σήμα κατατεθέν!
Καλό είναι. Ως εκεί. Το παίξανε και προχτές στο Βερολίνο - άντε να δούμε και τα υπόλοιπα ρε ΜΕΓΑΛΕ
Συμφωνώ ότι θυμίζει την πρώιμη εποχή τους και αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό θα έλεγα. Κατά τ’ άλλα, οι μεταλλοκιθάρες θα μπορούσαν και να λείπανε, μνιεεχ
Καταλαβαίνω τι λες. Αλλά είναι κιθάρες λιγότερο Penetration και περισσότερο Vision Thing. Ελπίζω μόνο να κυκλοφορήσουν τον καινούριο δίσκο πριν από τους Cure!
Γιατι; :blink:
Χαχα και πάλι, το Vision Thing δεν το έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση σαν ήχο. Προς το νέο Killing Joke πάνε θα λεγα…Σίγουρα πάντως θα κυκλοφορήσει πριν το νέο Sisters Of Mercy χαρ χαρ χαρ
ΟΚ, μεταφορικα το ελεγε. Φεηλας.
Αλλα και παλι δε θυμαμαι να υπαρχει υπαρκτος λογος αναμονης αλμπουμ των Cure.
Κι όμως υπάρχει αν είσαι 25 χρόνια οπαδός τους και ελπίζεις για μια τελευταία αναλαμπή! Το ίδιο και για τους Νephilim που κι αυτοί το αργήσανε πάλι. Τόσες αξιόλογες νέες κυκλοφορίες θα μου πείτε αλλά όπως και να το κάνουμε με αυτά μεγαλώσαμε.
Μπα, ουτε καν. Αν τους δω καπου, θα 'μαι ικανοποιημενος.
Παιζουν και ενα τριωρο οι μπαγασες, οποτε ολα μπομπα, ειδικα αν κανουν κανενα απο αυτα τα ωραια που κανουν, που παιζουν 3 δισκους ολοκληρους.
Τωρα, για νεα μουσικη, οι Cure εχουν τεραστια και καταπληκτικη δισκογραφια, οποτε καλυπτομαι, ενω παιζουν και τοσες νεες μπανταρες για να περιμενει καποιος μουσικη.
Πρώιμο χριστουγεννιάτικο δώρο…
The Nefilim - Zoon - Expanded Edition Double LP / CD + Digital album Out on Friday 13th of December 2024.
THE NEFILIM formed in 1992 and developed after a fragmentation of Fields Of The Nephilim. In 1996, the only Nefilim album, ZOON was released. Carl McCoy spent four years pursuing his vision and created an aural assault on the senses. Created in isolation, A statement of great intent and transition.
The expanded edition of Zoon will be released on December 13th on 2XLP, CD and digitally. The vinyl version is pressed onto red vinyl across 2 LPS and has been remastered at Abbey Road. Four bonus tracks have been added to all formats.