Firefox ή Internet Explorer?

Μου φαίνεται ότι και ο Firefox 3 έχει άπειρα memory leaks ή κολλάει δεν ξέρω κι εγώ γιατί εκεί που δεν το περιμένεις και γονατίζει το σύστημα [-X [-X

Τον έχεις χρησιμοποιήσει με, η χωρίς addons και το λες αυτό;

Και crash-αρει πιο συχνα απο το 2…
2 add-ons εχω οταν στον 2 ειχα απο 4 εως 6.

Μόνο σε μένα δεν παθαίνει τίποτα και έχω και 5 add on (+1 ανενεργό)?

Προφανώς παίζουν ρόλο και τα addon. Δεν φταίει ο firefox αν κάποια addon είναι κακογραμμένα.

Κι εμένα το καινούριο Firefox, αν ανοίξω πάνω από 10 tabs, αρχίζει και κολλάει (δεν αλλάζει tab, γράφει “non responding” κ.α.) :-k

Εμένα τώρα τελευταία κολλάει ο firefox αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ευθύνεται ο ίδιος ο browser… :-k

Έχει κανείς ιδέα για ποιο λόγο στα καλά καθούμενα εκεί που είσαι σε μια σελίδα στον Firefox και πας να πατήσεις σε ένα link, σου ανοίγει παράθυρο για να το κατεβάσεις; Και cancel να πατήσεις, συνεχίζει αυτό να σου ανοίγει παράθυρο… Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον;

Σε μένα συμβαίνει :thumbdown:

Νομίζω το κάνει όταν πατάς το αλτ και κλικ, συνεχεια το εχω πατημενο γιατι συνηθιζω να αλλαζω παραθυρα με το αλτ+ταβ οποτε μου τυχαινει συχνα. Μη πατας το αλτ λοιπον :stuck_out_tongue:

(αν λεμε το ιδιο :-s)

Με το alt γίνεται όταν το θες εσύ να γίνει.
Εγώ λέω να το κάνει μόνο του στα καλά καθούμενα!

Εχω μονο το ad-block plus και δεν το βγαζω και ας κρασαρει καθε μερα!

Ω ναι. Μεχει σωσει αυτο, εχω και το download helper βεβαια…

Εγώ έχω μέχρι και forecastfox.

Κι εμένα κόλλαγε και δοκίμασα τον Opera στις ίδιες ακριβώς σελίδες την ίδια χρονική στιγμή και δεν κόλλαγε. Γι αυτό και για έναν ακόμα λόγο πλέον Opera. :wink:

εγω βασικα χρησιμοποιω ΙΕ αλλα μου αρεσει κ το firefox… το αλλο που λεγεται opera δεν το ξερω εχει καμια σχεση με την καλλας?:stuck_out_tongue:

Ναι έχεις και plugin τη σκάλα του Μιλάνου… :wink:

χρησιμοποιω firefox γιατι…

-υπαρχει εκδοση για ububtu
-ειναι ο πιο ευχρηστος(για μενα)
-αναβαθμιζεται συνεχως
-δεχεται πολλες προσθηκες
-εχει πιο κουλ ονομα

Safari! :slight_smile:

mozilla με χιλια!!!
because:

1. δν κολλαει το πισι οταν ανοιγει οπως ο εξπλορερ
    2.εχει καρτελες (αληθευει οτι τωρα το εχει και ο εξπλορερ αυτο?)
    οσο για το οπερα ειναι πολυ ωραιο και σαν ντιζαιν καλυτερο απο το φαιρφοξ αλλα μου κολλαει τον πισι :frowning:

ναι τωρα ο εξπλο εχει και αυτος κλεμμενες καρτελες