Firefox ή Internet Explorer?

O FF χρησιμοποιει παραπανω μνημη απο οσο πραγματικα του χρειαζεται.
Ειναι τα γνωστα memory leaks κατι το οποιο οσα update και να κανουν δεν το
πολυβελτιωνουν.Εβαλα Opera μιας και κανω δοκιμες,επειδη θα κανω ενα φορματ
το πολυ μεχρι το Σαββατο.Πολυ καλο μου φανηκε.

Ναι…Χρησιμοποιώ πολύ τα memory leaks.Καμιά 10ριά εχω βάλει…:-k

'Αρα η ψηφοφορία είναι άκυρη τελικά…[-X

Στον Opera που χρησιμοποιούσα ένα διάστημα παλιότερα έχω μια άλλη ένσταση. Χρησιμοποιεί μια δική του μηχανή για να κατεβάζεις torrents που δε μ’αρέσει και δεν μπόρεσα να την απενεργοποιήσω. Άν αυτό γίνεται και μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο, ίσως να αναθεωρήσω…

firefox 3 beta 5 with closed eyes!

Από ότι ξέρω όμως δεν υποστηρίζει πολλά extensions, οπότε θα περιμένω το κανονικό release.

Πλάκα πλάκα εκεί που ο firefox 2 και ο Opera κολλούσαν στο Facebook, ο FF 3beta5 πάει μια χαρά.

δοκιμαζω τον opera εδω και 2 μερες, και μπορω να πω οτι εχω μεινει ευχαριστημενος…αρκετα γρηγορος και μαλλον γρηγοροτερος απο firefox 2… Περιμενω τωρα firefox 3 τελικη εκδοση…O Beta 5 παντως προμηνυει οτι ο νεος firefox θα ειναι ταχυτατος και εξαιρετικος…

O Firefox 3 απο οτι φαινεται απο τις beta εκδοσεις θα εχει αρκετες βελτιωσεις στην ταχυτητα,ποτε θα βγει η τελικη εκδοση εχουν πει? Για τον explorer 8(beta) εχει κανεις γνωμη? Οχι οτι ενδιαφερομαι και πολυ απο περιεργεια ρωταω μπας και αλλαξαν τπτ προς το καλυτερο…:lol:

στανταρ firefox με stumbleupon toolbar και download helper Plugin για κατεβασμα video απο youtube και μουσικη απο myspace :wink:

χμμ απο τις 2 επιλογες σιγουρα Firefox αλλα εγω χρησιμοποιω Opera… :wink:

βασικα καποιος μοδ αμα θελει ας προσθεσει την επιλογη opera…απλα οταν ανοιξα το τοπικ(πρεπει ακομα να μην ειχε βγει ο firefox 2 μιλαμε)ηθελα να δω τις αναλογιες…
οποτε γιατι να μην βαλουμε κι αυτη την επιλογη…

χμμμ και τωρα εγω πως ψηφιζω Opera ?.. :-k

αν έχεις ήδη ψηφίσει κατά το παρελθόν, δε μπορείς να ψηφίσεις ξανά…

ναι ξερω… απλα η πλακα ειναι οτι ψηφισα μολις χτες… και πιθανον δεν προλαβα για μερικες ωρες την τροποποιηση… αλλα anyway no prob :slight_smile:

Firefox ενοειτε! Ο IE εχει ξοφλισει εδω και καιρο…

παιδια σε ελαχιστη ωρα απο τωρα(8 ειναι η επισημη κυκλοφορια)βγαινει πλεον η stable εκδοση του firefox 3…απλα δοκιμαστε το…πολυ ελαφρυ,γρηγορο κτλ…

εμενα πάντως ασπρίλες μου βγάζει η σελιδα του μοτζιλατορα

λογικο ειναι αυτη την ωρα ο server να τα παιξει…εχουν πεσει ολοι πανω του…:lol: δοκιμασε σε λιγο…

διόλου ασχημο, η αναβαθμιση στο address bar με το history και τ επακριβώς links ειναι μια ωραια προσθηκη

Βασικά η προσθήκη του Opera στις επιλογές κατέστρεψε λίγο τη δημοσκόπηση αλλα δε παει στα διάλα :stuck_out_tongue: