Firehouse, Bonfire, Pretty Maids 16/10 Principal - Σαλόνικα 17/10 Gagarin - Aθήνα

αυτά έπαιξαν Οι pretty maids φέτος στο sweden rock festival

1.Pandemonium
2.I.N.V.U.
3.Wake Up To The Real World
4.Little Drops Of Heaven
5.Scream
6.Queen of Dreams
7.Final Day Of Innocence
8.Walk Away
9.We Came To Rock Play Video
10.Fortuna Imperatrix Mundi [Carmina Burana]taped
11.Back To Back
12.Rodeo
13.Please Don’t Leave me (ΕΠΟΣ)
14.Love Games
Encore:
15.Future World P
16.Red, Hot And Heavy

ω ρε πραμα… :slight_smile:

πηρα κι’εγω εισιτηριο προχτες… ας ελπισουμε να πανε ολα καλα μ’αυτο το λαιβ…:roll:

απο οτι ρωτησα στο τικετχαους εχουν μεινει πολλα εισιτηρια ακομα…:-k

επειδη δεν βρισκω προσφατα σετλιστ απο firehouse κ bonfire, οποιος βρει ας ποσταρει… θελω staring eyes…:smiley:

Πουλάω το εισιτήριό μου, 35 ευρώ για Αθήνα! :slight_smile:

Το χω και στις αγγελίες.

Πωλειται εισητηριο για το live της Θεσσαλονικης, 35 ευρω (5 ευρω λιγοτερα απο την τωρινη τιμη πωλησης).

Μέσα και εγώ! Στο Principal! Ωραία θα περάσουμε… :smiley:

φιλος ενημερωσε με λιγο στο facebook μου…“Paul Firehouse”…

Μαγγες μπειτε ολοι στο “Firehouse Greek fan club(original page)”!!!

ΝΑ οργανωθει το φαν κλαμπ λιγο…

Δηλωνω σθεναρη παρουσια! Μια ερωτηση μονο…Τι ωρα το κοβετε να τελειωνει? Θα ξημερωθουμε δηλαδη ή θα τελειωσει μια νορμαλ ωρα?

οι αφίσες μιλάνε για ώρα έναρξης 19:00… Αν βάλεις ότι σύμφωνα με διοργανωτές κάθε γκρουπ θα παίξει 90 λεπτά, μαλλον θα αργήσει η όλη φάση

2 ερωτησούλες έχω

εμείς που έχουμε τα εισιτήρια των 38 ευρώ δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, έτσι?
και η δεύτερη: ξέρει κανείς ποιό συγκρότημα θα βγει πρώτο?
κατα τ’αλλα ση γιου δεερ, μπακ του μπακ!! =D>

Ε λογικά οι Pretty Maids, μετά οι Bonfire και μετά οι Firehouse. Όσο για το εισιτήριο κανονικά δε θα πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα!!!

του φούστη, λες να μας ζητήσουν στην είσοδο 2 ευρω? :stuck_out_tongue:

λές? εντελώς ξεφτίλα…

πλάκα κάνω, αυτό έλειπε… :p:p

Στην Ελλάδα είσαι. Πόσο απίθανο είναι να στα ζητήσουν; :wink:

Πιστευετε οτι μπορω βασιμα να ελπιζω οτι θα ακουσω το Hold Your Fire (το κομματι ε)? Μακαρι να το παιξουν!

Υ.Σ. Σιγα μην μας ζητησουν 2ευρω ρε σεις…Πολυ ξεφτιλα θα ειναι!

Καλα, αν υπολογισεις το επιτοκιο δανεισμου*ποσο καιρο εχεις παρει το εισιτηριο πριν, τα εχεις δωσει και με το παραπανω!:lol:

Εμενα τελικα επειδη με βολεψε οπως ηρθαν τα πραγματα (μην βαρατε), τελικως θα παρω τελευταια στιγμη εισιτηριο και θα εχω πληρωσει περιπου οσο και σεις (ενταξει, λιγοτερο ειναι η αληθεια!!:p)

Δηλαδη θα δω Θανασακη μετα απο πολυ καιρο την Κυριακη…Nice…:slight_smile:

Ναι ρε φιλε, ποσα ΧΡΟΝΙΑ εχουμε να τα πουμε? Φαντασου πετυχα ακομα και Κωνσταντινο (Guardian) στην Γλασκωβη ξερω γω αλλα σενα πουθενα!:stuck_out_tongue:

Let’s Rock your Sundays!:drunk:

από το Μαρτιο το έχω αγοράσει…

να πω κατι για το gagarin ,

οι συναυλιες που γινονται εκει , οταν δεν ειναι ακριβεις με το 'ανοιγμα΄της πορτας οι διοργανωτες θετουν σε κινδυνο το κοινο , καθως το μερος ειναι σε ασχημο σημειο , εχει πολυ κινηση και το πεζοδρομιο ειναι στενο .

Γιαυτο καλο ειναι να ανοιγουν απο πολυ νωριτερα τις πορτες ωστε να μην δημιουργειται ο συνηθης συνωστισμος . Αυτο σημαινει οτι πρεπει soundcheque και τα τοιαυτα πρεπει να γινονται νωριτερα .

Δεν μιλαω για την συγκεκριμενη συναυλια , γενικα μιλαω για τις συναυλιες εκει .