Όλοι μας…
Sorry guys, σας καταλαβαινω αλλα εγω αυτο περιμενω. Μην ανησυχειτε θα ερθουν συντομα.
αν ακυρωθεί και πάλι (3η φορά) μαλλον θα έχει πάρει εισιτιριο ο επίτιμος… :lol:
εισητηρια απο που μπορουμε να παρουμε θεσσαλονικη?
ΑΠ’ΤΟΝ METAL_LAWS!!! :D:D:D
χεχε εμεις εχουμε το εισιτηριο απο το Μαρτη!
χαχαχα
Eξω οι ΤΝΤ λογω του προβληματος υγειας του Mills και στην θεση τους οι Pretty Maids. Αυτο διαβασα απο ιστοσελιδα ιδιου περιεχομενου με το rocking. Για να δουμε που θα παει…
το έμαθα πριν από λίγο. με αυτά τα δεδομένα δεν θα παραστώ δυστυχώς
τις αλλαγές της ζωής του έχει φάει αυτό το λαιβ αλλα αρχίζω να γουστάρω ακόμη περισσότερο!
Εγω μαλλον θα παραστω τελικα ακομα και απο αυτη την αλλαγη γιατι τους παω πολυ και τους PM. Ε και Firehouse ειναι απιστευτη αγαπη, τρελα και τα συναφη αρα…
Εγώ θα περιμένω απ’ έξω και μόνο όταν το 1ο συγκρότημα βγει στη σκηνή θα μπω μέσα.
μηπως αλλαζει κ η τιμη??? :-k
τεραστια ξενερα μπορω να πω…ενα απτα μεγαλυτερα απωθημενα μου δεν πραγματοποιειται…δεν προκειται να παω στ Live.
Βέβαια γιατί μπάντες όπως FIREHOUSE, BONFIRE και PRETTY MAIDS τις βλέπεις καθημερινά και τις βαρέθηκες!!!
Το κοινό της Θεσσαλονίκης με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί την κατάσταση (με την στάση του) στο να μην βλέπει ούτε μία συναυλία στο άμεσο μέλλον, εκτός από τα ίδια και τα ίδια.
επειδη δε γουσταρω να δω τα ιδια και τα ιδια δεν παω στο λαηβ φιλε…ειδα firehouse προπερσι και μπορω να πω οτι οτι δεν τρελαθηκα κ ολα…και 40 ευρω για bonfire και pretty maids δεν τα δινω…αν τα εχεις για να τα δωσεις εσυ να τα χαιρεσαι…
Το ότι δεν ικανοποιήθηκες από μια μπάντα σαν τους Firehouse (που σημειωτέον έχουν έρθει μία φορά στην ελλάδα και όχι 100 όπως άλλοι!!!), δείχνει ότι μάλλον είσαι άτομο που δεν ικανοποιείται με τίποτα. 'Οσον δε αφορά την τιμή είναι μια χαρά, γιατί βλέπεις 3 μεγάλα ονόματα του χώρου, με ένα λογικό αντίτιμο (και με τους Pretty Maids να επισκέπτονται πρώτη φορά την Θεσσαλονίκη).
μαλλον τετοιο ατομο ειμαι
Nαι αλλα ακομα και τοτε μπορει να μαθεις οτι ξαφνικα τα αλλα 2 δεν θα βγουνε αλλα φυσικα δεν δικαιουσαι επιστροφη του αντιτιμου του εισητηριου σου γιατι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ “εχει αρχισει και διακοπηκε στην οποια περιπτωση δεν επιστρεφεται το αντιτιμο του εισητηριου”.
Ειστε απαραδεκτοι. Ιδου και το γιατι.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??? Ειστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να δειτε αυτο το live. Τι θα πει “δεν θελω να παω”??? Θα πατε γιατι δεν ερχονται καθε μερα. Το καταλαβατε??? Πως θα βγαλει λεφτα ο καημενος ο exodus???
Καλυτερα να καταληξει η Θεσσαλονικη να βλεπει μονο Γιωργο Γιασεμη και Νινο παρα να μπλεκει με “αμφιβολου” ποιοτητας παραγωγες.
ΟΧΙ ΦΙΛΕ. ΘΑ ΠΑΣ. ΓΚΕΓΚΕ???
Ετσι, κραξ’τον τον ανικανοποιητο. Κατι τετοιοι απερισκεπτοι μας χαλανε τις μπισνες.
Ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις τελωσπαντων απ’το να μπαινεις στο φορουμ και να την λες σ’αυτους που δεν γουσταρουν να πανε στην συναυλια που διοργανωνεις???
Ουστ.
Ρε φιλε exodus ο παπαρδελας σου λεει απλα οτι οι ΤΝΤ ηταν ενα απωθημενο του…Που σημαινει οτι ηταν ο κυριως λογος που θα πηγαινε στο Live! Τοσο κακο σου φενεται;:-k
PRETTY MAIDS …γουστάρω τρελλά… Εχω το μπιλιετάκι από τον Μάρτιο και ανυπομονώ…