Μπορώ να σου απαντήσω με ασφάλεια ότι οι ξένοι είναι ηλίθιοι. Ειδικά ένας ινδός δίπλα που όποτε αποφασίζω να βάλω firehouse κλπ λίγο πιο δυνατά αμέσως μου στέλνει γραπτή παρατήρηση
anyway δεν με πολυκατάλαβες η τιμή είναι εκεί και ο καθένας αποφασίζει αν θα πάει η όχι αναφερόμουν απλά στο παιδί που θα έχανε τα 38 του ευρώ και δεν θα έβλεπε και τιποτα. Κατά τα άλλα ο καθένας κρίνει την τιμή και αν θέλει πάει η όχι. Προσωπικά αν ήμουν στην χώρα θα ερχόμουν επειδή όμως τέλη σεπτέμβρη και μετά δεν θα είμαι εδώ αναγκαστικά δεν θα έρθω.
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου σαν ξέμπαρκος. Δεν με αφορά η συναυλία λόγω μουσικών γούστων και δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον διοργανωτή.
Μου φαίνεται απόλυτα λογικό να ζητάει κάποιος τα λεφτά του πίσω σε περίπτωση αναβολής μιας συναυλίας, πόσο μάλλον της συγκεκριμένης που μετατείθεται 7 μήνες (!) μετά.
Επίσης, η διάκριση μεταξύ Ελλήνων φαν και ξένων δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει ?
Κόσμος που έχει ήδη προμηθευτεί εισιτήριο δεν θα μπορέσει να έρθει, όπως και αντίστροφα, άλλοι που δεν θα μπορούσαν να έρθουν αν γινόταν στην αρχική του ημερομηνία, ίσως βολευτούν τότε.
Ποιο το πρόβλημα να επιστραφεί το ποσό? Δεν χάνει τα λεφτά κανείς.
Ρε ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕ. Λες να τα εδινε το ticketmaster τα λεφτα πισω απο την τσεπη του??? Εννοειται πως τα περνει πισω και απο τον διοργανωτη και ολους τους υπολοιπους εμπλεκομενους φορεις! Αλλα παρε και απο τον μεγαλυτερο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ συναυλιων στην Ευρωπη, Livenation τους ορους του: We regret that we cannot exchange, refund or transfer tickets unless the event in question has been cancelled or rescheduled.
Πάψε επιτέλους να αμφιβάλλεις για τα πάντα, να κατακρίνεις τους πάντες, ακόμα και για πράγματα για τα οποία δεν φταίνε οι διοργανωτές (π.χ. για τα κλαμπ / συναυλιακούς χώρους, θέμα ήχου, κ.λ.π.). Τα πράγματα δεν είναι τέλεια, αλλά ούτε και τραγικά όπως εσύ τα παρουσιάζεις (αλλά φαντάζομαι ότι από τις πολλές συναυλίες που έχεις ήδη διοργανώσει, έχεις αποκτήσει μεγάλη πείρα!!!). Βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό το επιβεβαιώνουν και πολλοί καλλιτέχνες αλλά και οπαδοί. Έχω δει συναυλίες και στο εξωτερικό (και μάλιστα στην Στοκγχόλμη μία απ’ αυτές, με τον YNGWIE MALMSTEEN συγκεκριμένα) ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ σε χώρους σαφέστατα μικρότερους και υποδιέστερους απ’ ότι είναι το Sin City στην Αθήνα, ή απ’ ότι ήταν το Ξυλουργείο στην Θεσσαλονίκη, μιας και είσαι από εκεί. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ!!!
Δεν παρουσιασα τιποτα τραγικο. Τα παραδειγματα που εδωσα εχουν γινει και οχι, δεν ειναι ο κανονας. Αλλα τα παρεθεσα γιατι μας λες οτι αν κατι παει στραβα (που πολλακις παει) ο πελατης θα πρεπει να κανει μοκο. Οσο για τις αλλες αρλουμπες που λες, υποτιμας την νοημοσυνη αρκετων χρηστων εδω περα που εχουν παραστει σε συναυλια στο εξωτερικο. Θελουμε ακομα πολλα ψωμια για να τους φτασουμε και αν το πας στο θεμα χωρων τοτε 9/10 του εξωτερικου ειναι καλυτεροι απο τους δικους μας.
Η συναυλία για την πρώτη φορά μετατέθηκε λόγω των Firehouse και ενός σοβαρού προβλήματος που προέκυψε, ενώ την δεύτερη μετατέθηκε λόγω της απεργίας, μήπως φταίει ο διοργανωτής και γι’ αυτό (δηλαδή εγώ); ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;
Ωραια. Αμα φταιει το συγκροτημα για τις αναβολες, εγω τι φταιω?? Ζημιωσε αυτους, οχι εμενα.
Επίσης μήπως σκέφτηκες πόσο δύσκολο είναι τα ταιριάξουν τα προγράμματα τριών διαφορετικών συγκροτημάτων; Μπα, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τύπους σαν και εσένα.
Μην ανησυχεις, το ελεγξα το προγραμμα και των Firehouse και των Bonfire, τι νομιζες, ετσι θα μιλουσα???
Και προφανώς δεν μπορείς και ούτε θέλεις να καταλάβεις και να εκτιμήσεις την προσπάθεια ενός διοργανωτή, όταν αυτός προσπαθεί να σου δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα αξιόλογα ονόματα (όπως π.χ. στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις) με το λιγότερο δυνατόν αντίτιμο.
Σε ποια γλωσσα να το πω. Στα Σουαχιλι??? ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Θα μπορουσες να ειχες πουλησει και το σπιτι σου γι’αυτο το Live, θα μπορουσες να ησουν και ο μεγαλυτερος απατεωνας στην ιστορια της Μαντζουριας. Δεν ειναι αυτην η ενσταση μου. Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι αδιανοητο να αναβαλεις ενα πληρωμενο θεαμα για 7 μηνες και να μην αποζημιωνεις οποιον το επιθυμει.
Και επειδή αναφέρθηκες στην προπώληση, την στιγμή της δεύτερης μετάθεσης, η προπώληση στην Αθήνα ήταν αρκετά καλή, στην Θεσσαλονίκη σχετικά χαμηλή, όπως πάντα άλλωστε, και αυτός θα είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο θα σταματήσουνε να γίνονται συναυλίες στην Θεσσαλονίκη, ή θα μειωθούν στο πραγματικά ελάχιστο, μέχρι το κοινό εκεί να καταλάβει, εάν θελήσει να καταλάβει, ότι θα πρέπει να υποστηρίζει τις συναυλίες και μετά να ζητάει και να απαιτεί!!!
Μπραβο, εχασες σιγουρα αλλον εναν (καλο) πελατη απο Β. Ελλαδα. Στα τετοια σου θα μου πεις αλλα αυτην η νοοτροπια σου σε ωθει στις απαντησεις που εχεις δωσει μεχρι τωρα.
Επίσης οι Firehouse έχουν ήδη πληρωθεί το 100% της αμοιβής τους, ενώ οι άλλες μπάντες το 50% των αμοιβών τους, εδώ και 3 μήνες!!! Και αυτά είναι χρήματα που ακόμα δεν έχουν εισπραχθεί από την προπώληση, εξυπνάκια ή μάλλον κουτοπόνηρε.
Εχω πει οτι εχεις βγαλει τα κερατα σου??? Καταλαβε το, δεν ειναι αυτο το προβλημα μου!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ετσι μπραβο! Αυτο περιμενα να πεις τοση ωρα! Να μου στηριχτεις στους ορους και να ξεβρακωθεις! Πιστευεις οτι θα υπαρχαν πανω απο 10 βλακες που θα αγοραζαν εισητηρια για καθε συναυλια αν περιμεναν οτι θα ακυρωθει “ν” φορες και θα περιμενουν την δευτερα παρουσια για να γινει?? Υπαρχει και μια εννοια της “αξιοπρεπειας”, οχι να στηριζομαστε στους ορους μονο οταν μας συμφερει.
Ωστόσο θα σου πω να πας στο σημείο που αγόρασες το εισιτήριο σου (Musicland ή Metropolis) και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω, με τον όρο ότι θα τους επιδείξεις το αεροπορικό σου εισιτήριο ή το εισιτήριο οποιουδήποτε άλλου μέσου, για το ταξίδι σου στο εξωτερικό εκείνη την περίοδο, απ’ την στιγμή που αυτό ισχυρίζεσαι. Γιατί τώρα τελευταία όλοι ξαφνικά ταξιδεύουν μανιωδώς στο εξωτερικό!!!
Ε ναι, τοσο απιθανο ειναι να την κανει καποιος απο Σεπτεβρη πισω στο εξωτερικο! :lol:#-o
Πρωτον δεν προκειται να το κανεις αυτο που λες και δευτερον μπορει εγω εκεινη την μερα να θελω να ξυσω τα παπαρια μου, αυτο ειναι δικο μου ζητημα, να μην μπορω εν πασι περιπτωσι να παραστω εκει γιατι εγω το αγορασα για τελειως αλλη ημερομηνια! Μπορει να εχω ψοφησει! Σε τελικη αναλυση ουτε καν μενω Θεσσαλονικη οποτε και Ελλαδα να ειμαι εχω εναν Α προγραμματισμο να κανω. Καταλαβε το, 7 μηνες ειναι ΠΟΛΛΟΙ!
Ο καθενας διαλεγει το επαγγελμα του. Μην κανεις την Μαρθα Βουρτση τωρα γιατι ο καθενας κρινεται στο επαγγελμα του. Αν δεν την παλευεις σ’αυτον τον χωρο τοτε αποσυρσου, δεν θα κλαψουμε κιολας.
Παλι στον οικτο το πας. Τις αγαθοτερες των προθεσεων να εχεις, να τα εχεις κανει ολα για να πανε ολα ρολοϊ, να ειχες καθε ανθρωπινη αντιξοοτητα, ειναι δικο σου θεμα. Δεν ζηταω τα λεφτα μου πισω επειδη πιστευω οτι ολα αυτα δεν ισχυουν αλλα επειδη ειναι παραλογο να μην μου δινεται η επιλογη!
Θα τα ζητουσα ειτε αν ησουν αγιος ειτε αν ησουν λαμογιο! Απλο!
Οχι φιλε μου, τον ενδιαφερει να παρει τα λεφτα απο αυτους που δεν μπορουσαν να ερθουν στην αρχη και θα μπορουν τον Οκτωβρη (ή οποτε γινει, αν τελικα γινει) και ταυτοχρονα να κραταει ομηρους και οσους δεν μπορουν να πανε 7 μηνες μετα!
Υπερβολεεες…Σε Tell No Tales και Forever Shine On (τουλαχιστον, αλλα αυτα μου ηρθαν ως γρηγορα παραδειγματα) τα φωνητικα και γενικα η ερμηνεια ισοφαριζουν τα αντιστοιχα του Rain, πιστευω…
ναι κοιτα δν μιλαω για το ποσο ψηλα φτανει η οχι! αν ηταν ετσι το tell no tales το παταει κατω…η το Northern lights ξερω γω…αλλα μιλαω γενικα για βραχναδα και τα παντα!!!τεσπα ας συνεχισουμε στο θρεντ των ΤΝΤ
Ο Tony Mills υπέστη προχθές καρδιακή προσβολή την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Oslo έχοντας μόλις φτάσει για μία συναυλία των TNT στη Νορβηγία. Αμέσως κινητοποιήθηκε το ιατρικό προσωπικό του αεροδρομίου ενώ σήμερα αναμένεται να εξέλθει ο Mills από τη μονάδα εντατικής θεραπείας. Περαστικά!
Ε ρε παιδιά τι θα γίνει δηλαδή; Καταραμένη είναι αυτή η συναυλία;
Μόλις επικοινώνησα με την μπάντα και το εκτατο αυτό περιστατικό όσον αφορά την υγιείς του Tony Mills, δεν θα επηρεάσει τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα με τους Firehouse & Bonfire.