Προς Metal Laws
Απ’ ότι βλέπω συνεχίζεις να λες ασυναρτησίες και μάλιστα σε επιθετικό ύφος εξ’ αρχής.
Για να είσαι ενήμερος λοιπόν, θα σου πω ότι τους όρους δεν τους θέτουν τα διάφορα σημεία προπώλησης, βλέπε π.χ. Ticketmaster, Ticket House, Ticket Services, κ.λ.π., αλλά οι καλλιτέχνες και οι διοργανωτές.
Πάψε επιτέλους να αμφιβάλλεις για τα πάντα, να κατακρίνεις τους πάντες, ακόμα και για πράγματα για τα οποία δεν φταίνε οι διοργανωτές (π.χ. για τα κλαμπ / συναυλιακούς χώρους, θέμα ήχου, κ.λ.π.). Τα πράγματα δεν είναι τέλεια, αλλά ούτε και τραγικά όπως εσύ τα παρουσιάζεις (αλλά φαντάζομαι ότι από τις πολλές συναυλίες που έχεις ήδη διοργανώσει, έχεις αποκτήσει μεγάλη πείρα!!!). Βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό το επιβεβαιώνουν και πολλοί καλλιτέχνες αλλά και οπαδοί. Έχω δει συναυλίες και στο εξωτερικό (και μάλιστα στην Στοκγχόλμη μία απ’ αυτές, με τον YNGWIE MALMSTEEN συγκεκριμένα) ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ σε χώρους σαφέστατα μικρότερους και υποδιέστερους απ’ ότι είναι το Sin City στην Αθήνα, ή απ’ ότι ήταν το Ξυλουργείο στην Θεσσαλονίκη, μιας και είσαι από εκεί. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ!!!
Η συναυλία για την πρώτη φορά μετατέθηκε λόγω των Firehouse και ενός σοβαρού προβλήματος που προέκυψε, ενώ την δεύτερη μετατέθηκε λόγω της απεργίας, μήπως φταίει ο διοργανωτής και γι’ αυτό (δηλαδή εγώ); ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;
Επίσης εξυπνάκια (που έχεις τις λύσεις στο τσεπάκι σου και τις μοιράζεις απλόχερα), λες να μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συναυλία την επόμενη μέρα, Παρασκευή 21 Μαίου και να μην το έκανα; Λες να έχω βίτσιο και να θέλω να κάνω τις συναυλίες καθημερινές αντί για Σ/Κ για να μου κοστίζουν περισσότερο τα αεροπορικά, κ.λ.π. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ Π-Σ-Κ (21-22-23/5/2010).
Επίσης μήπως σκέφτηκες πόσο δύσκολο είναι τα ταιριάξουν τα προγράμματα τριών διαφορετικών συγκροτημάτων; Μπα, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τύπους σαν και εσένα.
Και προφανώς δεν μπορείς και ούτε θέλεις να καταλάβεις και να εκτιμήσεις την προσπάθεια ενός διοργανωτή, όταν αυτός προσπαθεί να σου δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα αξιόλογα ονόματα (όπως π.χ. στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις) με το λιγότερο δυνατόν αντίτιμο.
Και επειδή αναφέρθηκες στην προπώληση, την στιγμή της δεύτερης μετάθεσης, η προπώληση στην Αθήνα ήταν αρκετά καλή, στην Θεσσαλονίκη σχετικά χαμηλή, όπως πάντα άλλωστε, και αυτός θα είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο θα σταματήσουνε να γίνονται συναυλίες στην Θεσσαλονίκη, ή θα μειωθούν στο πραγματικά ελάχιστο, μέχρι το κοινό εκεί να καταλάβει, εάν θελήσει να καταλάβει, ότι θα πρέπει να υποστηρίζει τις συναυλίες και μετά να ζητάει και να απαιτεί!!!
Επίσης οι Firehouse έχουν ήδη πληρωθεί το 100% της αμοιβής τους, ενώ οι άλλες μπάντες το 50% των αμοιβών τους, εδώ και 3 μήνες!!! Και αυτά είναι χρήματα που ακόμα δεν έχουν εισπραχθεί από την προπώληση, εξυπνάκια ή μάλλον κουτοπόνηρε.
ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ωστόσο θα σου πω να πας στο σημείο που αγόρασες το εισιτήριο σου (Musicland ή Metropolis) και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω, με τον όρο ότι θα τους επιδείξεις το αεροπορικό σου εισιτήριο ή το εισιτήριο οποιουδήποτε άλλου μέσου, για το ταξίδι σου στο εξωτερικό εκείνη την περίοδο, απ’ την στιγμή που αυτό ισχυρίζεσαι. Γιατί τώρα τελευταία όλοι ξαφνικά ταξιδεύουν μανιωδώς στο εξωτερικό!!!