Firehouse, Bonfire, Pretty Maids 16/10 Principal - Σαλόνικα 17/10 Gagarin - Aθήνα

:D:D:D
Πολύ όμορφα νέα!

ps: papardela με κάνεις να ντρέπομαι που σου μαθα τους TNT.

Εχω δει Firehouse,εχω δει Bonfire,ΤΝT ομως?Τωρα αλλαζουν τα δεδομενα.

πω, πω συναυλιάρα, το έχω τσιμπησει ήδη από το Μαρτιο το μπιλιετακι και αναμένω…ΤΝΤ, ούτε στα όνειρα μας…

Εγω παντως τους θελω τα λεφτα μου πισω.
Για τον Μαρτη το πηρα το εισητηριο μου, οχι για 7 μηνες μετα. Σιγα μην ειμαι Ελλαδα τοτε.

μου εμαθες απειρα διαμαντια και σε αγαπω για αυτο :D…οχι ομως τους ΤΝΤ :smiley:
και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα τιμησω…ο Mills ειναι τρελο λαρυγγι…απλα ειναι αδυναμια μου ο αντωνης :frowning:

Eίσαι και πολυεθνικός τύπος τι να σε κάνουμε…!

Τώρα μιλάμε
ps ήσουν μυημένος?πως μου ξέφυγε?

Πωωωω, σοβαρα εχω νευρα με αυτο το κωλο-live.

Ηταν σιγουρα η τελευταια φορα που πηρα εισητηριο τοσο νωρις για συναυλια στο Ελλαδισταν.
Να πανε στο διαολο και να αναρωτιουνται αλλη φορα γιατι εχουν χαμηλες προπωλησεις και γιατι δεν εχουν λεφτα για τις προκαταβολες.

Του δωσαμε ατοκο δανειο του μπαγλαμα.

Πρώτον εάν δεν γνωρίζεις όλες τις διαδικασίες περί οργάνωσης των συναυλιών, μην εκφέρεις άποψη. Το ότι αγόρασες κάποιο εισιτήριο δεν σου παρέχει και το δικαίωμα να λες και να γράφεις ότι θέλεις, δίχως να έχεις την παραμικρή ιδέα. Όσον αφορά την συγκεκριμένη συναυλία, μήπως θυμάσαι και τον λόγο για τον οποίο αναβλήθηκε την δεύτερη φορά, μήπως θυμάσαι κάποια γενική απεργία ή πάσχεις από αμνησία; Επίσης για να ξέρεις η συγκεκριμένη απεργία, αύξησε το ήδη επιβαρυμένο κοστολόγιο της συναυλίας κατά τουλάχιστον 5000 Ευρώ (από ακυρωτικά αεροπορικών εισιτηρίων), έτσι για το τίποτα. Και μετά σου λένε για αποζημειώσεις!!!

Αναφέρεσαι επίσης στο θέμα της προπώλησης εισιτηρίων, κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι παγκοσμίως αποτελεί κριτήριο για την διεξαγωγή ή όχι μίας συναυλίας και όλοι οι μάνατζερς / ατζέντες, τις ελέγχουν τουλάχιστον σε εβδομαδίαια βάση, αν όχι καθημερινή.

Στην συγκεκριμένη λοιπόν συναυλία, τα έξοδα και οι πληρωμές που έχουν ήδη γίνει (αεροπορικά εισιτήρια, προκαταβολές, εκτυπωτικά, διαφήμιση, κ.λ.π.), είναι σαφέστατα περισσότερα, από τις μέχρι τώρα εισπράξεις. Ενώ επίσης το ότι Hardcore Superstar αντικαταστάθηκαν από τους TNT, για τους λόγους που έχουν αναφερθεί, είναι κάτι που κοστίζει ακριβότερα, εν τούτοις όμως έγινε, για τον λόγο ότι είχαν αναφερθεί 3 συγκρότηματα ότι θα έπαιζαν και 3 θα παίξουν. Γνωρίζεις την λέξη συνέπεια; Μάλλον όχι, γιατί αυτά, προφανώς, για σένα είναι ψιλά γράμματα

Επίσης θα σε συμβούλευα το εξής, εσένα όπως και αρκετούς άλλους που χάνεται τον χρόνο σας άσκοπα, κριτικάρωντας τους πάντες και τα πάντα, ανώνυμα σε φόρουμς, γιατί δεν μαζεύεστε όλοι μαζί να διοργανώσετε καμιά συναυλία, αφού όλα είναι τόσο ρόδινα;

Έξω από τον χορό, όλοι ξέρουν να χορεύουν.

Ωραια! Ενας αντιλογος!

Αστειος ηταν ο λογος της δευτερης ακυρωσης και ΑΣΤΕΙΟΔΕΣΤΑΤΟΣ ο λογος της πρωτης.

Το οτι αυξησε η δευτερη ακυρωση το κοστολογιο κατα 5000 ευρω ειναι μεσα στα επιχειρηματικα ρισκα του διοργανωτη, οχι στο δικο μου που αγορασα εισητηριο για μια συναυλια τον ΜΑΡΤΗ και ΟΧΙ τον ΟΚΤΩΒΡΗ.

Ασε τωρα μην συγκρινουμε τα παγκοσμια δεδομενα με τα ελληνικα γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
Ειλικρινα θες να κανουμε τετοια συγκριση?? Στο εξωτερικο σε οποιαδηπωτε αναβολη υπαρχει το δικαιωμα της επιστροφης χρηματων. Επισης εκει υπαρχει η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ για να αγορασεις ενα εισητηριο 2 και 3 μηνες πριν. Σε τελικη αναλυση εκει πολλες φορες ειναι απαραιτητο να το αγορασεις τοσο νωρις γιατι εξαντλουνται στο πι και φι! Εδω με τις τραγικες προσελευσεις θα επρεπε να ειχε και κανα κουπονι για τα καρφουρ δωρο για οποιον αγοραζει εισητηριο 1 μηνα νωριτερα. Αμα παραπονιουνται οι διοργανωτες για τον λιγο κοσμο που παει τοτε θα πρεπει τουλαχιστον να διαφυλαξει αυτην του την πελατεια. Εχω ξοδεψει πολυ περισσοτερα λεφτα απ’οσα νομιζεις για συναυλιες και σιγουρα εχω γινει πολυ πιο δυσπιστος απεναντι σε καθε ελληνικη διοργανωση. Ειναι λες και παλευουν να δικαιωσουν το κακο τους ονομα οι Ελληνες promoters.

Αμα ηταν η δουλεια μου τοτε θα φροντιζα να την κανω καλα. Αμα δεν μπορουσα να την κανω καλα τοτε θα εκανα κατι αλλο. Κριτικαρε με για την δουλεια μου και 'γω για την δικια σου. Οταν θα μου αφησεις λεφτα και δεν θα σου προσφερω αυτο που σου υποσχεθηκα τοτε κραξε με με τις ωρες.

Metal laws-exodus 0-1 :stuck_out_tongue:

Αστειος ηταν ο λογος της δευτερης ακυρωσης και ΑΣΤΕΙΟΔΕΣΤΑΤΟΣ ο λογος της πρωτης.

Το οτι αυξησε η δευτερη ακυρωση το κοστολογιο κατα 5000 ευρω ειναι μεσα στα επιχειρηματικα ρισκα του διοργανωτη, οχι στο δικο μου που αγορασα εισητηριο για μια συναυλια τον ΜΑΡΤΗ και ΟΧΙ τον ΟΚΤΩΒΡΗ.

Ασε τωρα μην συγκρινουμε τα παγκοσμια δεδομενα με τα ελληνικα γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
Ειλικρινα θες να κανουμε τετοια συγκριση?? Στο εξωτερικο σε οποιαδηπωτε αναβολη υπαρχει το δικαιωμα της επιστροφης χρηματων. Επισης εκει υπαρχει η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ για να αγορασεις ενα εισητηριο 2 και 3 μηνες πριν. Σε τελικη αναλυση εκει πολλες φορες ειναι απαραιτητο να το αγορασεις τοσο νωρις γιατι εξαντλουνται στο πι και φι! Εδω με τις τραγικες προσελευσεις θα επρεπε να ειχε και κανα κουπονι για τα καρφουρ δωρο για οποιον αγοραζει εισητηριο 1 μηνα νωριτερα. Αμα παραπονιουνται οι διοργανωτες για τον λιγο κοσμο που παει τοτε θα πρεπει τουλαχιστον να διαφυλαξει αυτην του την πελατεια. Εχω ξοδεψει πολυ περισσοτερα λεφτα απ’οσα νομιζεις για συναυλιες και σιγουρα εχω γινει πολυ πιο δυσπιστος απεναντι σε καθε ελληνικη διοργανωση. Ειναι λες και παλευουν να δικαιωσουν το κακο τους ονομα οι Ελληνες promoters.

Αμα ηταν η δουλεια μου τοτε θα φροντιζα να την κανω καλα. Αμα δεν μπορουσα να την κανω καλα τοτε θα εκανα κατι αλλο. Κριτικαρε με για την δουλεια μου και 'γω για την δικια σου. Οταν θα μου αφησεις λεφτα και δεν θα σου προσφερω αυτο που σου υποσχεθηκα τοτε κραξε με με τις ωρες.[/QUOTE]

Πρώτον οι λόγοι ακύρωσης δεν είναι αστείοι (μόνο για σένα είναι αστείοι) και πιστεύω ότι δεν θα σου φαίνονταν καθόλου αστείοι άμα πλήρωνες εσύ!!! Δεν ήταν υπαιτιότητα του διοργανωτή, αν καταλαβαίνεις, ή μάλλον αν θέλεις να καταλάβεις.

Στο εξωτερικό έχω πάει ουκ λίγες φορές για συναυλίες, τόσο για φεστιβάλ όσο και για club shows (από το 1997 και έπειτα). Και έχω τύχει και σε ακύρωσεις (π.χ. Tattoo The Planet στο Λονδίνο), και το αντίτιμο του εισιτηρίου και ΜΟΝΟ (όχι όλα αυτά που ζητάει και απαιτεί το ελληνικό κοινό σε αντίστοιχες περιπτώσεις), το εισέπραξε φίλος μου για εμένα 3 μήνες μετά.

Με αυτά που λες περί ελληνικών διοργανώσεων, ρίχνεις το επίπεδο πολύ χαμηλά. Το επίπεδο στο εξωτερικό είναι υψηλότερο, αλλά σε καμμία περίπτωση στην Ελλάδα δεν χαμηλό (πλήν ελαχίστων περιπτώσεων - εξαιρέσεων). Αυτό όμως που έχει μεγάλη διαφορά, είναι το κοινό, στο εξωτερικό του προσφέρουν και ανταποκρίνεται, στην Ελλάδα του προσφέρουν και το κοινό βρίσκεται στον κόσμο του. Μόνο απαιτήσεις ξέρει να έχει και τίποτα άλλο. Από ανταπόκριση και συνέπεια μηδέν!!! Και φαντάζομαι ότι αφού είσαι κοσμογυρισμένος, όπως και εγώ, θα έχεις διαπιστώσει τα παραπάνω, ε(κτός αν εθελοτυφλείς)

Μην ξεχνάς και αγνοείς επιτηδευμένα το ότι μία συναυλία στην Ελλάδα έχει πολλαπλάσια έξοδα από μία αντίστοιχη στο εξωτερικό και αυτό δεν χωράει καμμία μα καμμία αμφισβήτηση. Απλή λογική και αριθμητική χρειάζεται.

Πρώτον οι λόγοι ακύρωσης δεν είναι αστείοι (μόνο για σένα είναι αστείοι) και πιστεύω ότι δεν θα σου φαίνονταν καθόλου αστείοι άμα πλήρωνες εσύ!!! Δεν ήταν υπαιτιότητα του διοργανωτή, αν καταλαβαίνεις, ή μάλλον αν θέλεις να καταλάβεις.

Στο εξωτερικό έχω πάει ουκ λίγες φορές για συναυλίες, τόσο για φεστιβάλ όσο και για club shows (από το 1997 και έπειτα). Και έχω τύχει και σε ακύρωσεις (π.χ. Tattoo The Planet στο Λονδίνο), και το αντίτιμο του εισιτηρίου και ΜΟΝΟ (όχι όλα αυτά που ζητάει και απαιτεί το ελληνικό κοινό σε αντίστοιχες περιπτώσεις), το εισέπραξε φίλος μου για εμένα 3 μήνες μετά.

Με αυτά που λες περί ελληνικών διοργανώσεων, ρίχνεις το επίπεδο πολύ χαμηλά. Το επίπεδο στο εξωτερικό είναι υψηλότερο, αλλά σε καμμία περίπτωση στην Ελλάδα δεν χαμηλό (πλήν ελαχίστων περιπτώσεων - εξαιρέσεων). Αυτό όμως που έχει μεγάλη διαφορά, είναι το κοινό, στο εξωτερικό του προσφέρουν και ανταποκρίνεται, στην Ελλάδα του προσφέρουν και το κοινό βρίσκεται στον κόσμο του. Μόνο απαιτήσεις ξέρει να έχει και τίποτα άλλο. Από ανταπόκριση και συνέπεια μηδέν!!! Και φαντάζομαι ότι αφού είσαι κοσμογυρισμένος, όπως και εγώ, θα έχεις διαπιστώσει τα παραπάνω, ε(κτός αν εθελοτυφλείς)

Μην ξεχνάς και αγνοείς επιτηδευμένα το ότι μία συναυλία στην Ελλάδα έχει πολλαπλάσια έξοδα από μία αντίστοιχη στο εξωτερικό και αυτό δεν χωράει καμμία μα καμμία αμφισβήτηση. Απλή λογική και αριθμητική χρειάζεται.[/QUOTE]

Η αλλαγή οφείλεται σε σοβαρό πρόβλημα που υπήρξε σχετικά με τις πτήσεις των Firehouse. Και η συγκεκριμένη αλλαγή υπήρξε πολλή δύσκολη, αφού έπρεπε να ταιριάξουν τα προγράμματα και οι υποχρεώσεις τριών διαφορετικών συγκροτημάτων.

Για τους ήδη κατόχους των εισιτηρίων, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού θα ισχύσουν τα ίδια.
Ως γνωστων τοτε εσκασε το ηφαιστειο της Αιτνας.

Οι προγραμματισμένες συναυλίες των Firehouse + Bonfire + Hardcore Superstar για την Τετάρτη, 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, στο Block 33 και την Πέμπτη, 20 Μαΐου στην Αθήνα, στο Gagarin 205, αναβάλλονται (προσοχή: δεν ακυρώνονται!) για νέες ημερομηνίες οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, για το διάστημα Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2010, λόγω της νέας 24ώρης πανελλαδικής απεργίας που εξαγγέλθηκε για την Πέμπτη, 20 Μαΐου (δυστυχώς κανείς δε μπορεί να προγραμματίσει τίποτα σ’ αυτή τη χώρα εκ των προτέρων!) και η οποία θα δημιουργούσε έντονο πρόβλημα στην διεξαγωγή της συναυλίας στην Αθήνα καθώς και στην προσέλευση του κοινού γενικότερα.

Ολο το γελιο ειναι στο bold! Λες και 'μεις μπορουμε με αυτο το live!
Σε τελικη αναλυση τοσο δυσκολο θα ηταν η συναυλια που ηταν προγραμματισμενη για τις 20 να γινοταν στις 21??? Λεω εγω τωρα…

Νταξ’, στο παραδειγμα σου ξεφυγες! Γιατι τι ζηταει το ελληνικο κοινο??? Αποζημιωση για ηθικη βλαβη??? ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΖΗΤΑΕΙ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!

Οτι στο τελος θα βγαλουμε το ελληνικο κοινο αχαριστο και οχι τους Ελληνες διοργανωτες ερασιτεχνες ηταν το τελευταιο που περιμενα να ακουσω! :lol:

Το οτι τα εξοδα ειναι περισσοτερα για εναν διοργανωτη το ξερει πολυ καλα η τσεπη μας γιατι ΕΜΕΙΣ τα πληρωνουμε σε τελικη αναλυση. Μην αρχισουμε και συγκριση τιμων εισητηριων Ελλαδας-Ευρωπης. Απλή αριθμητική χρειάζεται.

Ειναι δεδομενο οτι το live ειχε τραγικη προπωληση. Ε στα παπαρια μου. Δεν την διοργανωσα εγω. Ας ακυρωθει και 8 αυγα Τουρκιας.

Απ’ αυτά που γράφεις, μάλλον φαίνεται ότι δεν θέλεις να καταλάβεις, είσαι προκατειλημένος και ότι να σου πει κάποιος (που γνωρίζει την κατάσταση και την πραγματικότητα από πρώτο χέρι) δεν πρόκειται να αλλάξεις άποψη. Και επειδή έχω να κάνω σοβαρότερα πράγματα, απ’ το να κάθομαι να γράφω σε φόρουμ και να απαντάω σε άτομα δύσπιστα ως προς το κάθε τι και γεμάτα ειρωνεία, σταματάω εδώ την συζήτηση. Δυστυχώς μερικοί άνθρωποι είναι αγνώμονες, αχάριστοι και ότι και να κάνεις δεν πρόκειται ποτέ να το εκτιμήσουν, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να δίνουμε αξία σε τέτοια άτομα.

Διοργάνωσε μία συναυλία στην ζωή σου, για να δεις την γλύκα (με όλα τα στραβά που μπορεί να τύχουν και ειδικά σε μία χώρα σαν την Ελλάδα) και έλα να τα πούμε. Μην κάνεις τον μάγκα εκ του ασφαλούς!!!

δεν μου φαίνονται παράλογα αυτά που λέει ο Metal laws ούτε προκατειλημένο ούτε εμπαθή ούτε κάτι… αυτό που λέει είναι ότι εφόσον μια συναυλία πάει σχεδόν ένα χρόνο μετά δεν γίνεται ο διοργανώτης να σου λέει δεν επιστρέφονται εισητήρια άλλο να γίνεται θέμα για 2-3 μέρες μετά αλλά σε ένα χρόνο μέσα μπορούν να συμβούν τα άπειρα. Και όπως ο ίδιος είπες 3 μήνες μετά πήρες τα λεφτά σου πίσω εδώ δεν βλέπω να μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο αλλιώς δεν νομίζω να γκρίνιαζε.

ευτυχώς δεν πήρα τικετς την πρώτη φορά γιατί ούτε τώρα θα κατάφερνα να πάω και θα κλαίγα τα λεφτάκια μου.

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ ακύρωσης και αναβολής. Τα χρήματα επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης και όχι αναβολής (άλλωστε αυτό είναι και κάτι που αναφέρεται στους όρους αγοράς παγκοσμίως).

Και εμένα μου επιστράφηκαν τα χρήματα 3 μήνες αργότερα, για τον απλούστατο λόγο ότι η συναυλία ακυρώθηκε, δεν αναβλήθηκε. Εάν είχε αναβληθεί για νέα ημερομηνία, θα έπρεπε να πάω στην συναυλία για την νέα ημερομηνία που θα οριζόταν.

Επίσης επειδή ανέφερες ότι θα κλαίγες τα χρήματά σου, πως θα τα έκλαιγες, αφού η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία (και μάλλιστα εντός Σ/Κ, όχι καθημερινή);

Πραγματικά τέτοια γκρίνια είναι ανεξήγητη!!!

το παιδι δεν μενει κοντα στο συναυλιακο χωρο…και η γκρινια του μονο ανεξηγητη δεν ειναι…οταν μια συναυλια ειναι για τον μαρτη η ποτε ηταν ΠΡΕΠΕΙ να γινει τοτε…αν αναβληθει να δωσει τουλαχιστον το δικαιωμα στους ανθρωπους που δεν μπορουν να παραστουν την νεα ημερομηνια να παρουν τα λεφτα τους ΠΙΣΩ…και τι σκατα δηλαδη?εσυ διοργανωνεις τη συναυλια?δωσε πισω τα λεφτα του παιδιου!

αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι άλλο είναι να αναβάλλεται κάτι για κάποιες ημέρες και άλλο για 8 μήνες (στο περίπου) εκείνη την εποχή και για έναν μήνα θα ήμουν ελλάδα κοινώς θα μπορούσα ωραιότατα να έρθω, 16 οκτώβρη που αποφασίστηκε τελικά να γίνει το λαιβ δεν προκειταί να είμαι. Ευτυχώς όταν μου είχαν πει να μου πάρουν εισητήριο τους είπα ότι θα κατέβω εγώ να το αγοράσω και επειδή το άργησα λίγο παραπάνω έμαθα για την αναβολή και γλίτωσα το να δίνω τζάμπα λεφτά. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για metal laws φαντάζομαι με την διαφορά ότι αγόρασε εισητήριο

To ότι αναβλήθηκε δυο φορές εε είναι κάπως ρε αρχηγέ δεν υποχρεούται ο άλλος που πήρε εισητήριο να κανονίζει τη ζωή του σύμφωνα με το πότε θα γίνει τελικά το λαιβ. Και άλλο να πάθει κάτι χτύπα ξύλο κάποιος στην μπάντα όπως με τον Αraya που αναβλήθηκε η περιοδεία των slayer κάτι μήνες και άλλο η συγκεκριμένη περίπτωση που πχ russian circles (ωραίο παράδειγμά βρήκα βλέπω να ξεσπάει νέα μάχη) ενώ αποκλειστήκαν απο ηφαίστια ήρθαν μια μέρα μετα

Τεσπα κουράζει το θέμα αλλά ούτε έχω κάτι με τους προμότερς και μακάρι να γίνονται συναυλίες έχω κάθε διάθεση να δώσω τα λεφτά μου για ένα ωραίο πακετάκι σαν αυτό Με δεδομένο το ότι ζω έξω και έχω δει πόση διαφορά έχει η αντιμετωπιση σου ως καταναλωτής δεν σημαίνει ότι όταν κάτι δεν μας αρέσει πρέπει να το μασάμε.

Eιμαι προκατειλημενος, δυσπιστος, αγνωμονας, αχαριστος και μαγκας. Γιατι?? Γιατι πολυ απλα ζηταω τα λεφτα μου πισω!!! #-o #-o

Για να δουμε τι λενε οι οροι αγορας παγκοσμιος… http://ticketmaster.custhelp.com/cgi-bin/ticketmaster.cfg/php/enduser/popup_adp.php?p_faqid=292&p_created=1045220234&p_sid=3qd162k&p_lva=&p_li=&p_redirect=&p_sp=cF9zcmNoPSZwX3NvcnRfYnk9JnBfZ3JpZHNvcnQ9JnBfcm93X2NudD0zNjEsMzYxJnBfcHJvZHM9JnBfY2F0cz0mcF9wdj0mcF9jdj0mcF9zZWFyY2hfdHlwZT1hbnN3ZXJzLnNlYXJjaF9mbmwmcF9wYWdlPTE

We regret that we cannot exchange, refund or transfer tickets unless the event in question has been cancelled or [SIZE=“4”]rescheduled[/SIZE]. This is part of Ticketmaster’s Purchase Policy customers agree to when purchasing tickets.

Ξερεις καποιον που να πουλαει περισσοτερα εισητηρια παγκοσμιως απο το ticketmaster???

Εκτος αν οι οροι αγορας που λες εχουν να κανουν με την μπανανια.

Ολο σου το ποστ με καλυπτει αλλα στο τελος ειναι και το ζουμι.

Τι θα πει δηλαδη “αχαριστοι, αγνωμονες” και ολες οι σαλτσες???
Φιλανθρωπικο ιδρυμα ειναι τετοιες εταιριες??
Οταν με στιβαξουν σαν ζωο δεν θα πω τιποτα γιατι θα εκτιμησω τους ευγενικους τους τροπους?
Οταν με βαλουν σε χωρο με μηδενικη ορατοτητα δεν θα πω τιποτα γιατι κανανε καλη διαφημιση?
Οταν ειμαι σε χωρο χωρις εξαερισμο θα πω “μπραβο τους, ειναι αγνα τεκνα της τεχνης”?
Οταν ο ηχος ειναι μπουρδελο γιατι ο ηχοληπτης που εχουν προσλαβει ειναι στην πραγματικοτητα τσομπανης και ο εξοπλισμος που ενοικιαστηκε για τον πεο θα πω “κανανε μεγαλο κοπο, τους αξιζουν συγχαρητηρια και ουδεμια κριτικη”.

Δεν καταλαβα πως την εχουν δει μερικοι στο Ελλαντα… Το οτι μπορει να προσπαθησε καποιος ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. Και σε τελικη αναλυση δεν με ενδιαφερουν οι προθεσεις. Τα λεφτα μου θελω. Τοσο δυσκολο να γινει κατανοητο??
Ουτε κλαψα, ουτε τον κακομοιρη τον διοργανωτη, ουτε αχαριστη καρδια και τυφλε Ελληνα οπαδε.

Και ναι, μετα και απο το στοιχειο του ticketmaster πιστευω οτι θα αναδιπλωθεις και αμφιβαλλω για απαντηση…

Man έχεις δίκιο, βασικά ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο ωστόσο πρέπει να αναγνωρίσω το ρίσκο του διοργανωτή να φέρει τέτοια ονόματα στην Ελλάδα. Τεσπά, το θέμα δεν είναι αυτό και επειδή δεν θέλω να επεκταθώ θα ήθελα απλά να σε ρωτήσω εάν θέλεις να μου πουλήσεις το εισιτήριό σου. :rockon:

Δεν αμφιβαλλω για το ρισκο του καθε διοργανωτη και της καθε συναυλιας!
Αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το οτι το βρισκω απολυτως λογικο να ζητω το αντιτιμο του εισητηριου μου μετα απο 2 αναβολες και μεταθεση της συναυλιας 7 (!!!) μηνες μετα την αρχικα προγραμματισμενη ημερομηνια!

Πραγματικα θα μου ελυνες τα χερια με κατι τετοιο αλλα να σου πω…εχω εισητηριο για Θεσσαλονικη… #-o