Firehouse τον απρίλιο στην αθήνα;

1. Από έγκυρη πηγή, επιτέλους Firehouse στην Αθήνα τον Απρίλιο

Ρε συ δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα στο www.firehousemusic.com.Μέχρι Αύγουστο είναι κλεισμένοι ΗΠΑ…

Poso egkyrh arage na einai afth h phgh? Poso egkyres, genika, na einai oi phges pou polloi syxna epikalountai?

Λοιπον παιδακια σκοπευα να μην παρω θεση αλλα για πρωτη και τελευταια φορα θα προσπαθησω να σας εξηγησω χωρις παρεξηγησεις για τον φιλο μου τον Φιλανδο ή οποιονδηποτε αλλο μεταφερει εν αγνοια του αρβυλες…οτι:
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κακο κανει να κυκλοφορουν τετοιου ειδους αβασιμες φημες. Απο το πιο απλο οτι προκαλουν αναστατωση στους fans χωρις λογο (ασε που πρηζουν τους ραδιοφωνικους παραγωγους χωρις λογο…θα ερθουν εκεινοι θα ερθουν οι αλλοι…ελεος!!!) μεχρι του να δημιουργουν προβληματα μεταξυ promoters, agents και συγκροτηματων. Λοιπον οσοι καταλαβαν, καταλαβαν.
Ασε που ρε παιδια ετσι πως εχει γινει με τα live οι επισημοι διοργανωτες σκοτωνονται να ανακοινωσουν οσο γινεται νωριτερα οταν εχουν σιγουρεψει ενα live γιατι να μην περιμενουμε απο αυτους τον πρωτο λογο?
Μετα απο ολα αυτα με λυπη μου σας ανακοινωνω οτι το live των danger danger (το οποιο σημειωτεον δεν ανακοινωθηκε ποτε επισημα, απλα διερευσε, κατι λεγαμε για αρβυλες…) ακυρωθηκε. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες, απλα επαναλαμβανω οτι οσοι καταλαβαν, καταλαβαν…

ABASIMES DEN EINAI… OSO GIA TO PIOS TIS KYKLOFOREI GIA PSAXTEITE LIGO METAXY SAS …

Re sy Jim, me to sympatheio, alla pws den einai avasimes oi fhmes? Fetos mono exoun erthei oi Danger Danger, oi Motley Crue kai olh h Thessaloniki exei vouiksei oti kai kala tharthoun oi Metallica, pou de vgainoun kan se periodeia! Ti einai aftes oi fhmes? Vasimes? Eleos…
BTW, makari narthoun oi Firehouse kai opoioidhpote alloi, alla opws poly swsta eipwthike parapanw, an einai kapoios na tous ferei, xazos einai na mhn to anakoinwsei? An oxi, paei na pei oti den isxyei. Ftanei pia me to radio arvyla.

Σωστος ο JIM…Aντε γιατι αρχιζει και καταντα κουραστικο με τοσους κολλητους συντακτων και διοργανωτων εδω μεσα…Ας πει ο καθενας τι θεση εχει μεσα στο ολο κυκλωμα για να ξερουμε δηλαδη…Καθε τρεις και λιγο εχουμε διοχετευση ειδησεων κλπ κλπ…

Ας κανουμε λοιπον μια συμφωνια. Ας κρατησουμε τις συζητησεις σε οπαδιλιστικο επιπεδο που εχει και πιο πολυ πλακα και ενδιαφερον και ας αφησουμε τις επισημες ανακοινωσεις κλπ στον kourou στο home, στα αρθρα κλπ…(που κανει αλλωστε πολυ καλη δουλεια ετσι και αλλιως.) και κυριως εκτος forum

ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ span - bitch!!!
Όσο πιο πολλές φήμες βγαίνουν, τόσο “αγριεύεται” κόσμος αν δεν δει τα σχήματα… Έρχονται οι METALLICA, AC/DC και τόσοι άλλοι που δεν βγαίνουν περιοδεία… Πότε ρε παιδιά; Από το να θέλεις να κλείσεις ένα live μέχρι να το κλείσεις, είναι μακρύς και δύσβατος ο δρόμος. Αν τυχόν κάποιος διοργανωτής κτλ πει σε φίλο του ότι θέλει να φέρει το χ γκρουπ, δεν σημαίνει ότι θα έρθει κιόλας!!! Μην δένετε σκοινί κορδόνι ό,τι ακούτε!!! Έχω βγει κι εγώ στο forum κι έχω πει πάρα πολλά για συναυλίες… Κοιτάξτε για το rockwave ας πούμε ποια γκρουπ έχω γράψει πόσον καιρό πριν και θα δείτε ότι ο μοναδικός τρόπος να μην “εξαπατάται” ο κόσμος είναι το να ελέγχεις τις πληροφορίες που έχεις… Ακριβώς επειδή έχω την ευκαιρία να γνωρίζω δύο πράγματα παραπάνω, προσπαθώ να είμαι επιλεκτικός στις “φήμες” που βγάζω… προσοχή όμως… Αυτό πρέπει να το κάνουν όλοι… ΟΛΟΙ!!! Αλλιώς την κάτσαμε τη βάρκα… Δεν υπάρχει δόλος, απλά αγνό οπαδιλίκι… Ξεσηκώνεται ο κόσμος όμως και θέλουν όλοι να δουν τους EUROPE, MOTLEY CRUE, METALLICA ή όποιον άλλο… [/quote]

Σωστός…

Επιτέλους!
Ας κρατήσουμε τις “έγκυρες πηγές” για τον εαυτό μας 8)

ας αφησουμε τις επισημες ανακοινωσεις κλπ στον kourou στο home, στα αρθρα κλπ…(που κανει αλλωστε πολυ καλη δουλεια ετσι και αλλιως.)

Σ’ ευχαριστώ για τα καλά λόγια, πρέπει όμως να τονίσω ότι δε συνεισφέρω μόνο εγώ στο site (πως θα γινόταν άλλωστε…), υπάρχουν και άλλα παιδιά που κάνουν καταπληκτική δουλειά. Απλώς για να μη δημιουργηθούν εντυπώσεις :slight_smile:

Σωστα και ζητω συγνωμη…επανορθωνω λοιπον.
Ας αφησουμε τους συντακτες του site να μας μεταφερουν τις επισημες ανακοινωσεις μιας και τα καταφερνουν πολυ καλα!!!

Παντως εδω και λιγο καιρο το forum εχει γεμισει με παπαγαλακια… :wink:
Το συμπερασμα ειναι παντως οτι τελικα δεν θα δουμε Firehouse και ειναι κριμα γιατι τουλαχιστον αυτοι αξιζουν… :cry:

Οι Firehouse εχουν ανακοινωσει οτι η περιοδεια τους στην Ευρωπη θα γινει το ερχομενο φθινωπορο. Οσοι βιαζονται εχουν μια συμμετοχη στο Firefest στην Αγγλια μαζι με πολυ καλα ονοματα του χωρου tnt, soul sirkus klp. Αλλωστε παιδες με τα ονοματα που εχουν ηδη ανακοινωθει για μαρτιο-απριλιο-ιουνιο-ιουλιο ειλικρινα πιστευετε οτι υπαρχει χωρος και για αλλα live? Εκτος και αν εχει ανακοινωσει καμια τραπεζα οτι δινει συναυλιοδανεια…

Ποτε ειναι αυτο το festival στην Αγγλια?Γιατι θα κανω μια επισκεψη 22κ23 Απριλιου για να δω επιτελους τους MAGNUM(θα γιορτασουν τα 20 χρονια απο την κυκλοφορια του αξεπεραστου On a Storytellers Night),oποτε αν πεφτει εκεινες τις μερες θα μεινω για να τους δω…

Σε ζηλευω πραγματικα για τους magnum. To on a storytellers night ειναι καταπληκτικο και θα εχεις την ευκαιρια να το απολαυσεις και live εν ετει 2005 τι να λεμε τωρα…Φιλακια στον Bob ειναι γαμω τα παιδια και ειναι ικανος να κατεβει απο τη σκηνη και να πεινει μπυρες και να χορευει ολο το βραδυ με το κοινο.
Ομως οι ημερομηνιες δεν ταιριαζουν το firefest (gods 2005 παρολιγον…) ειναι 7 μαιου