Five Finger Death Punch - The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, 1

Tracklist:

1. Lift Me Up (Feat. Rob Halford)
  2. Watch You Bleed
  3. You
  4. Wrong Side Of Heaven
  5. Burn MF
  6. I.M.Sin
  7. Anywhere But Here (Feat. Maria Brink)
  8. Dot Your Eyes
  9. M.I.N.E (End This Way)
  10. Mama Said Knock You Out (Feat. Tech N9ne)
  11. Diary Of A Deadman
  12. I.M.Sin (Feat. Max Cavalera)
  13. Anywhere But Here
  14. Dot Your Eyes (Feat. Jamey Jasta)

Πολυ ωραίος δισκος!!!

κλασικοι αγαπημένοι FFDP πιο trash στίχοι πεθαίνεις(πχ burnMF!!) αλλα μαζι με μια πιασαρικη μουσικη + φωνάρα βγαίνει κατι το πορωτικο…

Πάντως μετά απο 2-3 ακροάσεις, όπως και το προηγούμενο, έτσι και αυτό συνεχίζω να το θεωρώ κατώτερο απο το War Is The Answer

Aκομα δεν ξερω αν ειναι κατωτερο απο το War , ειναι πολυ νωρις , αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο το American Capitalist .

Μετά από μερικές ακροάσεις σίγουρα κατώτερο από τα 2 πρώτα αλλά και πάλι αρκετά καλό, εντωμεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας άρεσε τόσο πολύ το Αμερικαν Καπιταλιστ. Στα του δίσκου τα μέχρι τώρα αγαπημένα είναι τα I M Sin, Dot Your Eyes, Wrong Side Of Heaven, Lift Me Up και το Μ.Ι.Ν.Ε. Γενικά έχει ό,τι περίμενα να ακούσω αν και ομολογώ ότι κάποιοι στίχοι παραείναι γτπ…καλά πες εγώ μεγάλωσα αυτοί ακόμα;;

Νομίζω ότι είναι αλλά δε χαλιόμαστε.

Κατά τ’ άλλα αν ακούς FFDP και ασχολείσαι με στίχους κακό στον εαυτό σου κάνεις. :stuck_out_tongue:

πλεον ακουω μονο
Lift Me Up (feat. Rob Halford)
Watch You Bleed
You
Wrong Side of Heaven
Burn MF(το πιο σάπιο/καγκουρικο κομμάτι εβερ αλλα το γουσταρω!!)
Anywhere But Here (feat. Maria Brink)

εντάξει δε λεω 6 στα 11 καλα ειναι…

Mama Said Knock You Out (feat. Tech N9ne) εμετικό…

Εγώ αρχίζω και αλλάζω άποψη για το δίσκο, όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει περισσότερο. Αγάπες τα κομμάτια με Jasta και Cavalera

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4