FLAMES live @ Thessaloniki

Γεια σε ολους, καθως εψαχνα στο myspace επεσα στο myspace της μπαντας FLAMES, και ειδα το παρακατω:

Upcoming Shows
Oct 23 2010 8:00 Thessaloniki Thessaloniki, GREECE
Dec 4 2010 8:00P METAL ASSAULT Würzburg, Bayern, GERMANY

Υπαρχουν μοναχα αυτες οι 2 ημερομηνιες, για Αθηνα δεν υπαρχει κατι

Public Event
Who: FLAMES
When: Saturday, October 23, 2010 8:00 PM - 11:30 PM
Where: Thessaloniki, 8BALL CLUB

Edit: Gagarin ATHINA Τεταρτη, 27 Οκτωβριου 2010 (με βαση το φβ τους)

http://www.myspace.com/flamesgr τσεκαρετε και μονοι σας :smiley:

Πωωωω, προς στιγμήν διάβασα In Flames και χάρηκα :Ρ …

σιγά τα αβγά ρε. Εδώ λέμε για Flames.

Πφφφφ… Σουηδοί uber alles.

Μιλάμε για τους FLAMES του Summon The Dead κ.τ.λ. ; 8O
Ίσως του πρώτου thrash συγκροτήματος στην Ελλάδα;

Ναι φιλε, Χαρη!

Lol, seriously?
Όταν παίζαν οι Flames, oι “Σουηδοί” δεν είχαν γράψει ριφφ.

Καλα ολοι τωρα ξυπνανε…Τυχαιο?Δε νομιζω!

και εγω το ιδιο διαβασα in flames και τρελαθηκα #-o

τι να λεμε για αυτην την μπαντα νταξ η μεγαλυτερη ελληνικη thrash μπαντα
βγαζαν albums στην ελλαδιτσα απο αρχες 80’s χλρα αν ηταν σε αλλη χωρα οπως καμια γερμανια η καμια αμερικη τωρα να ηταν παγκοσμιως γνωστοι… και εδω ουτε στην ελλαδα δεν τους ξερουν…

ετσι ειναι dethrone, κλασικα στην ελλαδα χαραμιζοντε αρκετες μπαντες

Κι αυτό τι σχέση έχει με τη μουσική που έγραψαν μετέπειτα?

το summon the dead και last prophecy στέκονται επάξια στις υπόλοιπα “κρυμμένα διαμάντια” του θρας της εποχής τους (δλδ τέλη 80’ς). Και προσοχή δεν τους συγκρίνω με τους μπροστάρηδες του είδους, αλλά με όλα τα υπόλοιπα γκρουπς που θεωρούνται "θεοί και αμαρτία που δεν τους ξέρεις’. Είναι κρίμα ένας πιτσιρικάς να γνωρίζει τους Vio-lence για παράδειγμα και να μην γνωρίζει τους Flames.

Τα δε πρώτα τους (Made In Hell και Merciless Slaughter) είναι πιο traditional speed καταστάσεις, είναι αγαπημένα και αυτά αλλά υποθέτω ότι εκτιμούνται πλέον μόνο από 80’ς - ο λάγνους.

Το In Agony Rise δεν το συζητώ, είναι δισκάρα και αυτό αν και είμαι πολύ υποκειμενικός εδώ λόγω αδυναμίας. Με πιο μοντέρνο ήχο και λιγο πιο death μεταλ, αν και μικρή αίσθηση είχε προκαλέσει. Τους Flames τους είχα δει λάηβ το 96, τότε που βγάλανε το άλμπουμ αυτό δλδ.

Κρίμα να βλέπεις άτομα να ποστάρουν επανειλημμένα για τους In Flames, απλώς για να δείξουν πόσο αδαείς είναι.

Red Terror

Avenger

Savage Brains

Βγαίνετε και off topic 8)

Τελευταίο post, γιατί, όπως ειπώθηκε, βγαίνουμε και off-topic.

Το να βλέπεις φευγαλέα το όνομα και να το μπερδεύεις δε σε καθιστά αδαή, ούτε σημαίνει ότι δεν ξέρεις τους Flames (έχω δεί και το Metal from Hellas - τρελό γέλιο). Κατά συνέπεια, κρίμα να βλέπεις άτομα να ποστάρουν με τον παραπάνω τρόπο, απλά και μόνο για να δείξουν πόσο εμπαθείς ελιτιστές είναι (εμείς ξέρουμε, οι άλλοι είναι αγνώμονες).

Αδαή θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω από το πρώτο σου ποστ, αλλά δεν το έκανα. Όταν όμως συνεχίζεις και ποστάρεις επανειλημμένα για τους In Flames (και ακολουθούν και άλλοι μαζί με σένα), σημαίνει πώς δεν μπέρδεψες κανένα όνομα που - κατά τα άλλα - είδες φευγαλέα. Από την άλλη, μετά από 3 άσχετα ποστ, πετάς και ένα “ξέρω τους Flames” ενώ μέχρι πρότινος δεν είχες πει καμμία σχετική κουβέντα (ας έλεγες ότι δεν σου αρέσουν ή ας τους έκραζες). ε μην παραξενεύεσε που τ’ ακουσες. και μας λες και ελιτιστές? χα.

Ρεεεεε νιώστε!!! Flames λέμε!!! Πανικός στο ίσιωμα!!!

Πω, πραγματικά καίω εγκεφαλικά κύτταρα με τα ποστ σου.

Αν η φράση “Πωωωω, προς στιγμήν διάβασα In Flames και χάρηκα :Ρ …” εσένα σου δίνει να καταλάβεις ότι μετά από ανάγνωση του αρχικού ποστ εξακολουθούσα να έχω την εντύπωση πως μιλάμε για τους In Flames, τότε προφανέστατα κι έχεις πρόβλημα αντίληψης για το οποίο δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Η παραπάνω φράση ήταν το δεύτερο ποστ του θέματος. Πάλεψέ την.

Επίσης, τα ποστ μου δεν ήταν καθόλου άσχετα (με την εξέλιξη της συζήτησης, όχι με τον αρχικό σκοπό του thread). Και να το γιατί:

Όταν ο Axel γράφει το “Lol, seriously? Όταν παίζαν οι Flames, oι “Σουηδοί” δεν είχαν γράψει ριφφ.” θεωρώ αυτονόητο πως πρέπει να μου λύσει την απορία που διατυπώνω παρακάτω. Πού κολλάει αυτό με τη μετέπειτα μουσική των In Flames. Κανονικά αυτό έπρεπε να σταλεί με πμ, αλλά βαρέθηκα να το κάνω. Κι όπως βλέπεις διαβάζοντας όλα τα posts, απάντηση δεν πήρα.

Μετά πετάς εσύ την ατακούλα σου σαν τσουτσέκι και σταμάτησα να απευθύνομαι στον Axel. Οπότε, απευθυνόμενος σε σένα, και για να αντικρούσω το χαρακτηρισμό “αδαής”, μπαίνω στη διαδικασία να αναφερθώ στους Flames και στο πού τους έμαθα (Που και να μην τους ήξερα και να ήμουν “αδαής”, δε θα έχανα τίποτα. Γκέγκε?).

Κι αφού λοιπόν μπήκα στην αστεία διαδικασία να κάνω ανάλυση της συζήτησης για λογαριασμό σου, εξηγώντας τα προφανή (εφόσον η συλλογιστική σου πάσχει και κάνει ακατανόητα λογικά άλματα), ας ολοκληρώσω λέγοντας πως, αν και με τα παραπάνω δεν κατάλαβες προς τι οι χαρακτηρισμοί “εμπαθείς” κι “ελιτιστές”, τότε περί ορέξεως, κουκουρούκου.

Edit: Δηλαδή Axel η αφορμή για το πρώτο σου comment ήταν οι προσωπικές μου μουσικές προτιμήσεις? Εφόσον για μένα είναι πάνω απ’ όλα, εσύ που ακριβώς ενίστασαι? Αν θέλεις, απάντησε με πμ. Ρωτάω από γνήσια περιέργεια.

Ιδού η αφορμή για το πρώτο μου comment
End of discussion για μένα, πολύ το τραβήξαμε ούτως ή άλλως.

που γραφει οτι θα παιξουν Αθηνα???:-k