[SPOILER]και λέω καλό μόνο και μόνο για τα τελευταία λεπτά.Μέχρι σχεδόν το τέλος δεν προσφέρει τίποτα.ΔΕΝ με νοιάζει πως θα πεθάνει ο Ντιμίτρι, ΔΕΝ με νοιάζει που ο Μπαφιάρης, θα κάνει 19 ίντσες τσιγάρο ΔΕΝ με νοιάζει!
Από την άλλη η “καυτή ξανθιά” πιστεύω ότι τους παίζει όλους στα δάκτυλα της.Βασική ύποπτος τελικά για το blackout απ’ όσο κατάλαβα.
Επίσης δεν ξέρω αλλά χάρηκα που η Dr.B τα σκάτωσε και τελικά εμπιστεύτηκε τον βοηθό της, ή ότι άλλο είναι αυτός.Από το μέλλον κανείς δεν ξεφεύγει και δεν μπορεί.Το διαπίστωσε.
Και τέλος ήμουν από την πρώτη στιγμή που τον είδα σίγουρος ότι αυτός ο Lloyd είναι μέσα στο σχέδιο με το blackout.Τελικά είχα δίκιο, και ένα μεγάλο hail στον SIMON (aka Charlie)
Γενικά όπως είπα θα ήταν ένα μέτριο έως κακό αν δεν είχαμε αυτά τα λίγα στο τέλος.[/SPOILER]
Κοίτα σε μερικές σειρές δεν μπορώ να τις παρακολουθήσω ούτε με ελληνικούς σχεδόν υπότιτλους…βλ(Big Bang, House), οπότε εκεί αναγκαστικά περιμένω.Τώρα τις υπόλοιπες έχουν υπάρξει αρκετές φορές που τις έχω δει με αγγλικούς ή και ακόμα χωρίς υπότιτλους.
[SPOILER]Μετά το πρώτο επεισόδιο το 6ο είναι το αμέσως καλύτερο!
Προχώρησε λίγο η ιστορία και είδαμε ενδιαφέροντα πράγματα.
Σε κάποια φάση λέει ο Σάιμον(δεν θυμάμαι αν τον λένε έτσι) πως υπάρχει ένα μέρος στον κόσμο μπλα μπλα, και νόμιζα ότι θα πει για κανά νησί η τίποτα τέτοιο, αλλά καμία σχέση με την υπόθεση.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι η season και γενικά η σειρά.[/SPOILER]
Βρηκα αυτο το θρεντ εδω κ αρχισα να το διαβαζω…ειδα μερικες κουβεντες για τα πρωτα επισοδεια. Σκεφτηκα πως δεν χανω τιποτα κ κατεβασα το πιλοτικο. Εχω δει πιλοτικα σειρων οπως Lost, Heroes, Dexter, House MD, Big Bang Theory, One Tree Hill, Prison Break κλπ κλπ κλπ…
Αυτο το πιλοτικο ομως ηταν το κατι αλλο! Σε βαζει σταδιακα μεν αλλα γρηγορα στο θεμα δε, εχει μια ταχυτητα στην εξελιξη που δεν σε αφηνει να σηκωσεις το ματι σου απο πανω του! Βαρβατη ιδεα κ πολυ καλο το γυρισμα των σκηνων!
ΔΛΔ WTF οι τελευταίες σκηνές, σου έρχονται από κει που δε το περιμένεις!
δλδ τώρα το flash του μουσάτου βγήκε αληθινό αλλά σε άλλος μέρος και χρόνο.
Η γυναίκα του Ντιμίτρι επιμένει πως τον είδε και καλά στον γάμο τους…
Αρχίζει και γίνετε ακόμα πιο ενδιαφέρον η ιστορία, και ελπίζω στα επόμενα να προχωρήσει κιόλας…
Αμαν-αμαν τι ηταν αυτο που μας βρηκε ! Εκπληκτικο τελειωμα !
Ποιος περιμενει τωρα αλλες 2 μερες…
Η ιστορια περιπλεκεται,η αγωνια κορυφωνεται και αυτα που ισχυαν
σαν να μην ισχυουν πληρως.