FlashForward

Εϊναι πολύ μέτρια σειρά πάντως. Αν το πάνε για 1-2 σεζον εντάξει, παραπάνω δε τραβάει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Σενάριο μιας σεζον, ανάπτυξη χαρακτήρων μηδέν (μόνο 2 ονόματα θυμάμαι).
Και μου θυμίζει πάρα πολύ Heroes (περιμένουμε την μέρα που θα γίνουν αυτά που είδαν στα flashforward, όπως περιμέναμε τη μέρα που θα αναμετρηθούν Sylar/Peter και θα συναντιόντουσαν όλοι κτλ)

+1000000000

shaman ξεκινα αυτη τη σειρα ειναι ΕΠΙΚΗ

THE WIRE.ΑΝΟΙΞΑ Κ thread για να υμνησω το μεγαλειο της.

Έλεος!Πολύ αναμονή που δεν θα κάνει καλό στη σειρά γενικά, θα ξεχαστούν μέχρι τότε τα πάντα…

Προσωπικά η σειρά άρχισε καλά, πιστεύω έκανε μια μικρή κοιλιά 4-5 επεισόδια, αλλά στο 9 και 10 πήρε πάλι τα πάνω της. Τώρα υπομονή.

Now playing: Helstar - To Sleep, Per Chance to Scream
via FoxyTunes

βαρετη σειρα, την παρατησα στο 5ο(νομιζω) επισοδιο.

η αρχη γαματη μεν αλλα το υπολοιπο μεγαλος υπνος

Πραγματικά ασιθάνομαι πολύ ‘‘κάπως’’ που ξεκίνησα το θέμα και την πρότεινα και για πολύ καλή σείρα μάλιστα. Μετά το πρώτο επεισόδιο, παίζει να μιλάμε για την μεγαλύτερη βλακεία σε τέτοιου είδους σειρές ever. Το ένα ανούσιο επεισόδιο μετά το άλλο. Την παράτησα κάπου στο 7ο επεισόδιο, μου λέει ένα παιδί, δες το 8 και το 9, είναι ψιλοβλακείες αλλα το 10ο γαμάει. Καταρχάς να σας πω ότι σταμάτησα να είμαι αυτής της ηλίθια φιλοσοφία ‘‘Οκ, θα δω 10 επεισόδιο βλακείεας, γιατί το 11ο θα με αποζημιώσει’’. Αλλά εντάξει λέω, δεν βαριέσαι. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω και τίποτα άλλο να δω. Βλέπω τα 8 και το 9 και το iq μου μειώνεται κατα 1. Ισάξια του ‘‘Ατίθασα Νιάτα’’. Και βλέπω και το 10. Ε σιγά το επεισόδιο ρε σεις.

Τεσπά. Απλά την γνώμη μου λέω, αλλά αν δεν κάνω λάθος η σειρά δεν πήρε το οκ και για δεύτερη σεζόν.

Μαλιστα…σειρα-διατοντας αστερας με ολη την σημασια της φρασης!

σειρα-φουσκα μου φαινεται πως ηταν το φλας

τσεκαρετε το wire να μεινετε μαλακες.

ΜΗΝ το δειτε αν θελετε μια σειρα ‘ποπκορν’ με ευκολιες κ κλισε μεγαλοστομιες(βλεπε galactica)

Να στο πω και δω πως γουαερ σηζον 5 ειναι μια αηδια και μιση

Σε 6 μερούλες έχουμε επεισόδιο. Θα το δώ μόνο κ μόνο για να δώ τι έχουν να μας πούν 4 μήνες μετά…

και έλεγα πότε θα βγει, όντως και εγώ μια από τα ίδια, ελπίζω να μην έχουν χάσει τη μπάλα…

Νταξ το επεισόδιο μάμησε στεγνά! Δεν μπορούσαν πιστεύω να κάνουν καλύτερο ξεκίνημα, μετά από τόσους μήνες. Χορταστικό όσο τίποτα. Απίστευτος Σάιμον. Απλά. Ειδικά το δεύτερο μέρος, ήταν για αυτόν.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι η σειρά.

Πραγματικά απολαυστική η εικόνα στο 720p

βαριεμαι να σκεφτω πλεον… απλα την βλεπω.

δε με χαλασε, δε με ενθουσιασε, αλλα ναι, απλα τη βλεπω.

ξερωγω νεους χαρακτηρες και τους σκοτωνουν στο ιδιο επεισοδιο. κουλ στορη

Ξεκίνησα πρόσφατα να το βλέπω και είμαι τώρα στο 11ο επεισόδιο.

Σίγουρα δεν έχει το “γκάζι” που είχε το Lost στην αρχή αλλά παρ’ όλα αυτά δεν είναι κακή σειρά.

Το μόνο που με χάλασε και γι αυτό έκανα pause τώρα και post-άρω είναι ότι πάνε να μπλέξουνε την κβαντική φυσική με το blackout… Άκου σπάσανε το peta eletron volt barrier… Άμα είναι έτσι, γιατί δε πάτε ρε παιδιά για το Plank constant (10 εις την 19η) ?

Πάντως προς το παρόν καλά πάει και με βλέπω να το συνεχίζω…

το βαρεθηκα και το αφησα στο 10ο επεισοδιο

εξαλλου με νεο κυκλο breaking bad τα υποκαταστατα δεν χρειαζονται :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Δεν θέλω να το παίξω παντογνώστης τώρα, αλλά θα πώ οτι αυτοί στο εργάκι μας απλά παρήγαγαν ενέργεια που έσπασε το φράγμα το πέτα ηλεκτορνιοβόλτς (PeV). Τώρα η σταθερά του Πλάνκ νομίζω δεν έχει καμία σχέση γιατί απλά η σταθερά του Πλάνκ δείχνει μια μονάδα ενέργειας συναρτήσει του χρόνου κ χρησιμοποιείται για να περιγράψει το μέγεθος των κβάντων…οπότε αμέσως αμέσως καταλαβαίνεις οτι κάτι δεν κολλάει. Επίστης η σταθερα του πλάνκ είναι h=4.135x10^-17.

Αυτό που θές να πείς μάλλον εσύ είναι για την ενέργεια του φωτονίου που ειναι E=hν=3.58 × 10^−19 J. Αλλά κ πάλι υπάρχει ένα μείων εκεί πρίν από το 19 που τα αλλάζει όλα το γαμήδι…[/SPOILER]

Αυτά. Αν αραδιάζω τόση ώρα μαλακίες παρακαλώ κάποιος να μου το πεί…

Δεν το λέω ειρωνικά, το εννόω…Ναί σου λέω!

H αλήθεια είναι ότι το χρησιμοποιούσα για υποκατάστατο του Λοστ οπότε τώρα που βγήκε το πρωτότυπο πάλι δεν μπήκα τον κόπο να το δω. Ίσως το καλοκαίρι κάποια στιγμή αν έχω χρόνο και δε βαριέμαι. Οκ καλή σειρά δε λέω, αλλά δε με τράβηξε όπως το Λοστ. Και αφού απ’ ότι διαβάζω στα ποστ μπλέκουν μέσα και κβαντική φυσική κλπ, μάλλον δε θα μ ενθουσιάσει.

Τι περιμένεις τώρα μωρέ; Λόστ είναι ένα…δεν θα υπάρξει άλλο…

Κανενας ? Το τελευταιο επεισοδιο και οι εξελιξει τους ηταν καταπληκτικο.

2 ρουφιανοι στην υπηρεσια ? Αυτο κανενας δεν το περιμενε.

Απο την επιστροφη της σειρας και μετα μονο καλα επεισοδια εχουμε.

Σήμερα είδα τα 3 τελευταία επεισόδια. Δεν θα πώ πολλά, μόνο οτι η σειρά γαμάει κωλαράκια. Το τελευταίο επεισόδιο είναι τρελό πραγματικά! Spoilers δεν βάζω! Όποιος είδε ξέρει…