Μετά τα 3 επικά επεισόδια Lost ήμουν έτοιμος να το παρατήσω το FlashForward…
Αλλά με αυτήν την τελευταία επεισοδιάρα είμαι πάλι μέσα με τα χίλια!!!
ManagerNick, σου χρωστάω μία απάντηση αλλά τώρα είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να αναλύσω πολύ…
Μετά τα 3 επικά επεισόδια Lost ήμουν έτοιμος να το παρατήσω το FlashForward…
Αλλά με αυτήν την τελευταία επεισοδιάρα είμαι πάλι μέσα με τα χίλια!!!
ManagerNick, σου χρωστάω μία απάντηση αλλά τώρα είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να αναλύσω πολύ…
Διπλό ποστ το ξέρω, αλλά ρε σεις αυτό αρχίζει και γίνεται σειράρα!
Το δε κανείς άλλος το τελευταίο?
Οκ περιμένω απάντηση σου.
Ναί αρχίζει κ παίρνει πάλι τα πάνω της.
Λέτε να το τελειώσουν στη 1η σεζόν; :-s
Δηλαδή με βάση το τελευταίο επεισόδιο
αυτό που μας λένε είναι οτι τώρα που τελείωσε ουσιαστικά το lost θα έχουμε σαν αντικαταστάτη του το flashforward μέχρι το 2016?
To τελευταίο όλα τα λεφτά. Όσο πάει γίνετε ακόμα καλύτερη η σειρά. Δεν ξέρω σε σχέση με το Lost, όσο ερωτήματα γεννιούνται, αλλά τόσα απαντώνται. Οπότε η συνέχεια θα είναι και ανάλογη πιστεύω.
Μια χαρα το τελευταιο επεισοδιο !
Ολο μπερδευονται τα πραγματα παντως.
Δεν θα συνεχίσει για δεύτερη season τελικά.
Aυτο το θεωρω καλο,αν και μπορει να χρειαστει να κοψουν καποια πραγματα που
ισως να ειχαν υπολογισει.
Σίγουρα η τηλεθέαση έπεφτε κατακόρυφα σε κάθε επεισόδιο αλλά μου έκανε εντύπωση που συνεχίζει το V και όχι το flashforward.
Διότι στα τελευταία επεισόδια φάνηκε να πήρε λίγο τα πάνω της η σειρά (σεναριακά). Διάβασα τις περιλήψεις στο wikipedia για τα επεισόδια που έμειναν και ψιλοξενέρωσα.
Ε άλλη μια μπορεί να γινόταν πιστεύω. Τέσπα τουλάχιστον μου άρεσε πολύ, και ειδικά τα τελευταία επεισόδια μετά το μεγάλο break.
Γιατι ? Ηταν καλα και δεν θα τα δεις ή το αντιθετο ?
Ξενέρωσα επειδή τελειώνει ουσιαστικά, στα επόμενα 2 επεισόδια κλείνουν όποιες ανοιχτές υποθέσεις έχουν μείνει.
Και εγώ πιστεύω ότι ήταν ανώτερα σε σχέση με τα πρώτα, περίεργο…
Είδα φινάλε πρώτης σεζόν.καλό πραγματικά [Είχε και τις μουφίτσες του σαν σωστή αμερικανιά, αλλά μου άρεσε στο σύνολο.]. Δεν θα γράψω σε σπόιλερ τίποτα το μόνο που θα πω είναι ότι όλη η σειρά είναι αυτό το επεισόδιο. Και αφήνει και ένα μικρό πάτημα για 2η σεζόν.
θα παει και για 2η?
αφου λεγαν οτι θα τη κοψουν…:-k
Τι να σου πω; Εμένα μου άφησε την εντύπωση ότι μπορεί να το συνεχίσουν. Μπορεί και όχι γιατί και έτσι να το αφήσουν πάλι καλά είναι.
Τελος η σειρα ρε παιδες.Πριν 5-6 ποστ το γραψαμε.
Μια χαρα το τελος.
Ειχε και τις αμερικανιες του αλλα σαν συνολο ηταν πολυ καλο επεισοδιο.
Τα τελευταια λεπτα θα εκαναν την συνεχεια ενδιαφερουσα αλλα και ετσι
μια χαρα ειναι.
εγω την σειρά την σταμάτησα στο 5ο επεισόδιο και απλα σήμερα ειδα το τελευταίο απο περιέργεια…
γαματο θα ηταν αν την συνέχιζαν για εναν κύκλο και να μας δείχναν τις ζωες των παιδιών… και στο τελος που λεει τον βρήκαν το πατερά της εννοεί ετσι?
[SPOILER]Στην τελευταία σκηνή η Τσάλρι λέει “Τον βρήκαν!”
Κατάλαβε κανείς ποιόν;[/SPOILER]
Έντιτ: Μωρέ τον πατέρα της κατάλαβα και εγώ αλλά που είχε πάει και τον βρήκαν το 2015;;
Ε και εσεις τωρα ! Απο τους δημιουργους του Lost δεν ηταν και αυτο ?
Το πιο πιθανο ειναι οταν παρθηκε η αποφαση να κοπει η σειρα να ειχαν τελειωσει
τον πρωτο κυκλο και απλως να το αφησανε ετσι.