ωχου μωρέ… τι σαπόρτ τώρα…
ναι ρε !!! και τα παιδια γαμανε κωλους !!! θελω να ερθω !!! παρτε τηλ την μαμα μου να ερθω μπουχουχουχου !!! ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΥΡΕΣ
Ποιο ειναι το κολλημα και δεν ανεβαινεις ρε; (αν επιτρεπεται)
εχω αδερφακι 6 χρονων και η μανα μου εχει πιασει δουλεια και τωρα περιμενουμε να την παρουν τηλ να αρχισει . απλα 8α ειναι πρωινη και ο πατερας μου εξησου δουλευει οποτε θα κανω baby spitting . εκτος αν δν ξεκινησει και ανεβω ( που ετσι με βλεπω δλδ )
Μας γ@μησαν πατόκορφα στις πανελληνιες, αντε να ερθει η Τριτη να γλεντησουμε λιγακι !
λοιπον παιδες θα ανεβω τελικα !! θα με υποδεχτει κανεις που φτανω 7 το πρωι να παμε για κανα καφε ( οχι στις 7 αλλα πιο αργα ) επισης πειτε μου παλι πως παω στο βλοk 33
και κανονιστε να τους γνωρισουμε η εστω ενα αυτογραφο και μια φωτο !!! τα χρειαζομαι οπωςδηποτε !!!
θα κατέβω κέντρο κατα τις 9:30! Αν θες συναντιομαστε! Στειλε pm το κινητο σου! Λογικα, θα τους γνωρίσουμε αν δεν γινει καμια στραβη!
Υ.Γ Αν έχεις κανενα [B]καλο[/B] και παχυ ασημενιο μαρκαδοράκι, φερτο απο 'δω πάνω!
Άντε σε κανά 2ωράκι μάξιμουμ φύγαμε για Block 33.:drunk::yahoo:
άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά και μεις… καλά να περάσουμε…
Βλέπω οι πορτες για Αθήνα ανοίγουν λέει στις 8, έχουμε και ένα σαππόρτ…Υποθέτω το σαππόρτ να ξεκινήσει να παίζει στις 8μιση? ή πιο νωρίς?
ΚΑΙ ΓΑΜΩ Η ΦΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ…ΜΠΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΛΑΙΒ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟΣ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ…!!!
Μας ξεκωλιασαν8O8O8O
καυλα σήμερα… οδοστρωτηρας η μπάντα με τρομερή ενέργεια… κόσμος και γαμώ…χορός κοπάδια τα πάντα όλα…
“What is this amstel sign…? fucking cheap beer…” κάπου εκεί τερμάτισε στην εκτίμηση μου… όταν δε μοίραζε Guinness απλά θεοποίηση…
Όποιος το σκέφτεται ακόμα επειδή την άλλη μέρα έχει μάθημα, δουλεύει, δεν θέλει να πάρει ταξί μετά το λάιβ και λοιπές φλωριές να σταματήσει να το σκέφτεται και να πάει οπωσδήποτε!!!
:respect:
μόλις γύρισα σπιτι ειμαι πτώμα αλλα αν ειχα φραγκα θα σκεφτομουν σοβαρά να κατέβω Αθηνα…
^
αυτο!
ΠΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΛΑΗΒ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ! ΘΕΙΚΟ SETLIST, 2+ ώρες πάνω στην σκηνη χωρις πολλές μαλ@κίες, solo, λόγους και μπλα μπλα μπλα! Η μπάντα σε τρομερό κέφι και ο ήχος κρυσταλλο! Το κοινο εξτασιασμένο! Όλη την ωρα χορεύαμε και τραγουδούσαμε! Το ιδιο το συγκρότημα φιλικότατο απέναντι στο κοινο! Με το που τελειωσε η συναυλία κατέβηκαν ανάμεσα στον κόσμο και πιανανε συζητηση μαζί του! Και πριν αρχίσει το λάηβ εξελίχτηκαν τέτοια σκηνικα! Μετα πήγανε στο ROVER για το aftershow party! ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΗΒ! Άνετα καταλογίζεται απο εμένα ως το πιο τίμο και καυλωτικο λάηβ της χρονίας!
ΕΔΙΤ: Φωτογραφίες το πρωι!
22:00 - 23:50 κράτησε
Σωωωωπα! Δες τι γρηγορα που περνάει η ωρα! Γράψε λάθος, κόσμε!
και ο αθηναιος ειναι αθηνα !! το live χθες ξεκωλιασε . δεν μπορω να το πω αλλιως . τους εχω δει 3 φορες αλλα ποτε ετσι !! meet and greet ?? για ποιο λογο οταν εχεις αυτους του τυπαδες . δεν με νοιαζει το setlist δεν με νοιαζει ο ηχος . μου αρκει που γνωρισα καποια απο αυτα τα παιδια . τα λεμε σημερα αθηνα ?? κανενας απο φορουμ να βρεθουμε ??
ΛΑΗΒΑΡΑ.-
Μπάντα και κόσμος ένα και το αυτό,κέφι και χορός ασταμάτητος,απ αυτά τα λάηβ που φχαριστιέσαι πολύ περισσότερο σε έναν κλειστό χώρο,που κοντεύει να κατεδαφιστεί απ την ενέργεια που δημιουργείται.Μορφάρες οι Molly,σετλιστ χορταστικό,χιούμορ εύστοχο,σύντομο και φλεγματικό όπως πρέπει(ακούς Akerfeldt??) και ήχος πολύ καλός για τον χώρο.Overall απ τα λάηβ που φεύγεις με το χαμόγελο ως τα αυτιά.
Επίσης πολύ δεμένη μπάντα το σαπόρτ(τα Περσινά Ξινά Σταφύλια),που αν και η μουσική τους δεν είναι στα πλαίσια των ακουσμάτων μου,ωστόσο μου κράτησαν το ενδιαφέρον,γιατί έπαιξαν με ενέργεια και ήταν καλοπροβαρισμένοι.Ειδικά το rhythm section ήταν δυναμίτης.