Flogging Molly @ Θεσσαλονίκη [28/8/2012], Αθήνα [29/8/2012]

Παρήγγειλε όμως και μερικά καλαμάκια από Αθήνα να μας τα στείλουν εδώ ok,τρελέ με το kilt;
Φοβερή εμπειρία,τρελό party και όλα τα λεφτά φυσικά του χιούμορ του τραγουδιάρη.

Και ηταν ενα απο τα ελάχιστα lives της Ελλάδας που δεν υπήρχαν στον αέρα φωτογραφικες μηχανές και κινητα! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

Υ.Γ TorroRosso, πάνε άνοιξε θρεντ σχετικα με τις ονομασιες απο σουβλακια-καλαμάκια και λοιπά! :stuck_out_tongue:

Α να πω κάτι για το live χτες.

Το Block 33 έχει κάτι σταντάκια δεξιά και αριστερά, στο πίσω μέρος με κάτι σκαμπό για άραγμα. Μπροστά μου λοιπόν ήταν ένα τέτοιο. Εκεί ήταν και ένας τύπος με το γκομενάκι του προφανώς, που δε σηκώθηκε ούτε δευτερόλεπτο. Ακριβώς από πίσω της ο ψηλός ρε ρόλο bodyguard να μη του τη φάμε, την είχε περικυκλώσει και όποτε περνούσε κανένας και τον σκουντούσε λίγο γυρνούσε με ένα βλέμμα μίσους… Ειδικά όταν του έχυσε κάποιος 5 σταγόνες μπύρας;;; Παίζει να του 'ριξε 5-6 θανατάκια (για όσους θυμούνται). Άντε πες είναι καθυστερημένος ηλίθιος να το φάω.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΙΒ; Τίποτα ρε ούτε καν ένα χτύπημα με το πόδι για λίγο ρυθμό. Άντε να πω σε έφερε η γκόμενα παλιοβλακαμά κουλτουριάρη και δε γούσταρες. Αλλά έλα που και αυτή ζώο ήρθε, βόδι έφυγε; Τι διάολο ήρθατε; Να μας χαλάσετε τη διάθεση; Ε σου άξιζε το τρολάρισμα του τύπου στο τελευταίο πεντάλεπτο!

Έπρεπε να το πω… :stuck_out_tongue:

Πες με οτι η γκόμενα φορουσε μια μοβ-ροζ μπλούζα για να πεθάνω στα γέλια! :!:

Τα 7 millisecond που πρόλαβα να την δω γιατί την κάλυπτε ολόκληρη ο τυπάς νομίζω ναι ότι ήταν ροζ. Λίγο πιο μπροστά από το πίσω πίσω bar

Μουαχαχαχαχαχα! :lol: :lol: :lol: :lol:
Γνωστή μου ειναι η κοπελιά!

Πολλά μπράβο να πεις και σ’αυτήν και σ’αυτόν! Καλά αυτή στην ουσία τπτ δεν έκανε αλλά ο άλλος ε ήταν εκνευριστικός.

Στιχομυθία λίγο πριν την έναρξη:

Τύπος: Να αφήσω λίγο την μπύρα μου εδώ (στο σταντάκι)
Party Animal: Αν δε πέσει (φουλ ειρωνεία)
Τύπος: Γιατί; Θα τη ρίξετε;;;
Ζευγάρι Party Animals: Αδιαφορία, γύρισμα κεφάλι από την άλλη

ποσο κοσμο ειχε?

το μπλοκ ηταν σχεδον γεματο και γενικα τρελο κεφι

το προαναφερθεν ζευγος παιζει να ηταν το μονο που δεν περασε καλα :stuck_out_tongue:

Επιτέλους έφτασε η μέρα! Ναι, κάτι βλακείες που έγραφα πριν κάμποσο καιρό ότι δε θα πάω γιατί το σέτλιστ έτσι και γιουβέτσι και κάτι τέτοιες μαλακίες, τις έχω καταπιεί προ πολλού. Είναι οι Μόλλυ γαμώ τα σύμπαντα, δε χάνονται ποτέ και για κανένα λόγο, όταν μπορώ θα είμαι εκεί κι ας παίζουν 20 φορές το Don’t Shut Em Down που λέει ο λόγος. Για πείτε τώρα ποιοί μπήχτες θα είστε το βράδυ στο Γκαγκάριν. Έηντζελ Ντεθ (κυρίως), με λαμβάνεις οέο;

Πραγματικά η χειμερινή σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μαγεία πραγματικά οι Molly. Αξιώθηκα και τους είδα 1η φορά και το περίμενα το Live όλο το καλοκαίρι. Δυναμική στο τέρμα, ήχος καταπληκτικός και κόσμος απίστευτος.

Ήξερα τι να περιμένω απο το γκρούπ αλλά απο τον κόσμο έμεινα άναυδος…και μένω στον κόσμο γιατί δεν ήξερα τι να περιμένω…εν τέλει τα 3/4 του μαγαζιού χόρευαν και ήταν πάνω κάτω με εξαίρεση το προαναφερθέν ζεύγος που μάλλον καθόμουν μπρόστά απο αυτό το σταντ και πρέπει να είχαν χαλαστεί σφόδρα που τα κάναμε ψιλο…τάνα.:lol:

Δεν μπορούσα να φανταστώ οτι είναι τόσο ευρέως γνωστοί οι Molly…εγώ κατά τύχη τους ανακάλυψα και τους αγάπησα…επίσης μου έκανε εντύπωση ο τόσο μεγάλος γυναικείος πληθησμός σε τέτοιο live?

Ένα μεγάλο μπράβο και στο γκρούπ και στον κόσμο…ήταν ένα πραγματικό πάρτυ

Πάντα τέτοια

Τι ώρα λέτε να πάμε απόψε? 8 ανοίγουν οι πόρτες…

Το live τι ώρα αρχίζει ???
Και κυρίως τι ώρα προβλέπεται να τελειώσει ??? (μπας και προλάβω συγκοινωνία …)

Άντε δεν βλεπω την ώρα … έπιξα από το πρωι στην γαμω δουλιά … :? :? :?

λέει οι πόρτες ανοίγουν 8…με 1 σαππόρτ…άρα κατα τις 9 θέλω να πιστεύω,9μιση το πολύ να βγούνε…και αν παίξουν κανα 2ωρο όπως στην θεσ/νικη που λενε και τα υπόλοιπα παιδιά, εε 11μιση? όσοι θεσ/νικείς ας πούνε και για ώρες να ξέρουμε…

ο Astaldo λεει 23:50 αλλα εγω νομιζω οτι πηγε μετα τις 00:00! οι αποψεις διιστανται :slight_smile:

ΟΙ πόρτες άνοιξαν στις 8, στις 9 βγήκε το support και στις 10 οι Molly. Το live τελείωσε γύρω στις 12 παρά

thx a lot παίδες …

δεν θυμώμουν για το support :P:P

οπότε κάπου 08:30 θα πάω να το δω κι αυτό 8)8)8)
τα λέμε με όσους από δω μέσα δω εκεί !!!

(άντε 30min ακόμα να σχολάσω …)

sir yes sir. θα πάρω τα όπλα μου (μπύρες guinness ) και θα ετοιμαστώ για πόλεμο. Απλά δεν έχω ticket ακόμα, οπότε θα χρειαστεί να πάω και λίγο πιο νωρίς ώστε να αποκτήσω. Τι ώρα θα είσαι εκεί?

για όσους τους είδαν χτες… το selfish man το έπαιξαν???

http://www.youtube.com/watch?v=ojKoTjsSks8

Μαλακάσα. Παρέα με Γράκχο να το τραγουδάμε μαζί. Συγκίνηση.