Flogging Molly @ Θεσσαλονίκη [28/8/2012], Αθήνα [29/8/2012]

το λάιβ κράτησε 1:50… 10 ακριβώς βγήκαν και 23:50 τελείωσε… αλλά με εξαίρεση τα 2-3 λεπτά του ενκορ δεν είχε κενα το live… γεμάτα 100 λεπτά μουσικής…

το μόνο που με χάλασε κάπως εχθές ήταν οι τιμές στις μπλούζες… όχι και 20 ευρώ ρε σεις…όσο είχε το εισιτήριο δλδ…[-X

Fuck. I forgot about the ticket. Αχέμμμμμμ ε ξέρω γω υπό αυτές τις συνθήκες κατά τις 8 παρά. Δεν έχω θέμα, δίπλα μένω.

ααααααααααχχχχχχχχχχ

Όχι :confused:

και βασικά ορίστε ολο το σετλιστ

http://www.setlist.fm/setlist/flogging-molly/2012/block-33-thessaloniki-greece-3dc6553.html

οκ και εγώ κατά τις 7.20 θα είμαι εκεί. Θα σε δω τότε απ έξω. μόνος θα είμαι οπότε θα σου φορτωθώ:P

ΚΑΥΛΩΣΤΕΕΕ http://www.youtube.com/watch?v=F3joc0d7ak4

Φοβερο βιντεακι!!!

Αν υπαρχει και το Devil’s dance floor θα τρελαθω!!!

…και να μαστε πάλι στο ίδιο χάλι
τραγουδώντας μεθυσμένα νανουρητά…

:!:

Πόσο πολύ γάμησαν γαμώ την πουτάνα μου!!:drunk:

δλδ πως αλλιώς θα σε πάρει ο ύπνος. τι καλύτερο από ένα νανούρισμα!!

Πραγματικά είναι αδιανόητο το πόσο σκοτώνει live αυτή η μπάντα

Γ&^&^ω την επαρχια μου και την εξεταστκη μου!!!

Εμαθα οτι και στην Αθηνα τα εσπασαν!!!

Υπομονή, υπομονή. Θα ξανάρθουν σίγουρα. Όταν ο DAVE KING λέει ότι “το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πότε θα ξανάρθουμε, αλλά θα είναι σύντομα” απλά ΞΕΡΕΙΣ ότι “he’s not just sayin’ it”.

Το καλο ειναι οτι ειχαν ερθει και περυσι και προπερσι

Ευτυχως τους ειχα δει περυσι Βουδαπεστη αλλα ρε πουστη μου δεν χορτενονται οι τυποι!!!

wtf?!?! εμένα μου είπε 25 ευρώ!! 8O8O
και αναρωτήθηκα τι διάολο…ήρθα να δω 2ωρη συναυλία με 22 ευρώ και θα δωσω 25 για μπλούζα?
πάντως οι μπλούζες ήταν το ΜΟΝΟ κακό της συναυλίας που κατα τα άλλα ήταν εξαιρετική με πολλή ενέργεια…(και δεν μπορώ να πω ότι είμαι από τους μεγάλους οπαδούς της μπάντας…σήμερα με κέρδισαν…:D:D )

[B][SIZE=“6”]ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ [/SIZE][/B]!!! !!!

τι να λέμε τώρα …8)8)8)8)8)

γκουχ γεμάτο gagarin γκουχ γκουχ διαολεμένα γεμάτο gagarin ./…

δεν ειχε κοσμο?

το ανάποδο … :? (αγαπάμε Έλληνες διοργανωτές … 8))

γεματο κατω, ανετα επανω…
ωραια περασαμε και οπως ελεγε και μια φιλη μου, βρηκαμε ακομα ενα standaraki για την χωρα μας:)

Μακάρι να γινει standarακι! Απο τις λίγες μπάντες που δεν προκειται να βαρεθούμε!