Flogging Molly @ Θεσσαλονίκη [28/8/2012], Αθήνα [29/8/2012]

Εγω δε μπορω να καταλάβω τη διάφορα τιμής στα μπλουζάκια…

Εγώ δεν αντιστάθηκα και πήρα αλλά όχι οτι δεν μου έκανε εντύπωση η τιμή…
αν μπείτε στο official site shop έχει 15 λίρες το μπλουζάκι τουτέστιν 18,92 ευρώ με την τωρινή ισοτιμία ε και ένα 1,10 λεπτά πάνε στο σταντ ίσως?

Και ναι! Μετα απο 2 μέρες μαθαινω οτι κέρδισα τον διαγωνισμο Meet&Greet του Rocking!

Που να’ναι καλά η DiDi, δεν έγινε ποτέ. Τουλάχιστον το δικό μας!

ουτε των διπλανων έγινε! Ημουν απο τις 5:30 (επειδη ενας φιλος που δεν μπορουσε να πάει, εστειλε εμενα) στο Block, στις 6 πάω να ρωτησω τι θα γινει, και βλέπω την μπροστα εισοδο κλειδωμένη! Μετα απο κανα 10λεπτο φεύγει η μπάντα, πάω μεσα να ρωτησω τι έγινε και μετα…ΕΛΛΑΣ ΑΠΟΝΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ!

ε καλά δεν νομίζω οτι έπρεπε να κερδίσεις Meet&Greet για να τους δεις από κοντά…

στο block πριν βγουν, έκοβαν βόλτες με μπύρες και καφέδες έξω παρέα με τον κόσμο… εμείς κουβέντα ανοίξαμε…:stuck_out_tongue:

τελείως αχρείαστο ηταν! τους πετυχα στο ξενοδοχειο, στο μπλοκ και στο άφτερ πάρτυ!

Σκέψου ομως να ηταν Meet&Greet για Manowar ας πουμε! Όλοι να έχουν φάει άκυρο, εσυ να έχεις κερδίσει τον διαγωνισμο και να μην γινει κιόλας!

ηρθε και η στιγμη μου να μιλησω . το live απιστευτο . δεν εχω πραγματικα να πω τιποτα για την μουσικη . η αληθεια ειναι οτι μπροστα στο μεγαλειο τους ( θα εξηγησω τι εννοω) η μουσικη δεν ειναι τιποτα . ξεκιναει το live . σπρωξιμο , χαμος ! κανονικο παρτυ. καποια στιγμη καταφερνω και ακουμπαω καγκελο . δεν μπορουσα να κοπανιεμαι στα σκαλοπατια ( ελεος δλδ ) με το που φτανω καγκελο πεφτει η πρωτη χαιρετουρα . μεγαλος ο bob . στην συνεχεια με περνει ειδηση και ο dennis . η τρελα μου εφτασε ταβανι . καποια στιγμη ο dave μιλαει για θεσσαλονικη . με βλεπει και με ενα πολυ καλο αστειο και με μια παγωμενη μπυρα μου δινει να καταλαβω πως εκτιμανε τον κοσμο που παει στα live . τι αλλο θα μπορουσα να πω παρα μονο ευχαριστω. το live τελειωνει . εγω κλασμενος απο χαρα . πλησιαζω dennis και neithan . παιδια παμε για μπυρα ? απαντηση ?? YEAHHH WHY NOT . και ετσι ξεκινισαμε για το βαθος κηπος 5 ατομα . κατσαμε μεχρι τις 5 ( εμεις οι αλλοι συνεχισαν ) συζητησεις και συζητησεις εδιναν και επερναν . αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι μουσικοι . ειναι ανθρωποι . ξερουν ποιοι ειναι και δεν το εκμεταλευονται ( προς ολους αυτους για την τιμη του εισητηριου ) η βραδια τελειωσει με δυο πολυ ζεστες αγκαλιες απο τα παιδια και με εμενα να εχω “διδαξει” χαχαχαχαχα τον dennis να λεει σουβλατζιδικο ! ενα ονειρο μου ακομα εγινε πραγματικοτητα .χαιρετησμους προς ολους οσους γνωρισα αυτο το διημερο . ο τρελος αθηναιος ιρλανδος … btw αν ψηνετε κανεις για ταξιδακι ιρλανδια , εμαθα και τα κατατοπια και θα φροντισω αμεσα να παω :slight_smile:

και μια πένα απο Casey δεν μπόρεσες να πάρεις; KRIMA! :stuck_out_tongue:
Αντε καλοπέρασες εκει κάτω! Μακάρι να μας ξαναέρθουν σύντομα!

ΚΑΙ ΓΑΜΩ η φαση σου μεγαλε…!!! Χαιρετισματα και τα ξαναλεμε σε κανα live…! :wink:

Τρομερό live (το εισητήριο να ήταν λιιιγο πιο φθηνό) πολύς κόσμος πολύ μπύρα και πολύς χορός! Καλύτεροι από πέρυσι που τους είδα πρώτη φορά! Να μας ξανάρθουν! :wink:

εγώ το εισιτήριο το βρήκα σχετικά φτηνό(στα 22 ευρώ). ντάξει, ίσως να ήταν κάπως καλύτερα να ήταν 20 προπώληση, 22-23 ταμείο(και οχι 22 και 25 αντίστοιχα όπως ήταν τώρα), αλλά για 2 και 3 ευρώ δεν νομίζω ότι χαλιέται κανείς…[B]παίξανε και 2 ώρες έτσι[/B]…πόσες φορές έχεις δώσει 35αρια και 50αρια(και 70αρια μην πω) και παίζουν 45λεπτο άντε 50’ με το ζόρι? :wink:

70αρια για 45/50 λεπτά;

Έστω καθυστερημένα, να πω κ εγώ ότι ήταν από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει, κ ας φάγαμε κάτι όμορφα κλωτσομπουνίδια :stuck_out_tongue: ήταν ένα δίωρο τρελό πάρτυ, η μπάντα είχε φοβερή ενέργεια κ ο King Θέουλας. Περιμένουμε την επόμενη φορά που θα ξαναέρθουν :slight_smile: