Εγω δε μπορω να καταλάβω τη διάφορα τιμής στα μπλουζάκια…
Εγώ δεν αντιστάθηκα και πήρα αλλά όχι οτι δεν μου έκανε εντύπωση η τιμή…
αν μπείτε στο official site shop έχει 15 λίρες το μπλουζάκι τουτέστιν 18,92 ευρώ με την τωρινή ισοτιμία ε και ένα 1,10 λεπτά πάνε στο σταντ ίσως?
Και ναι! Μετα απο 2 μέρες μαθαινω οτι κέρδισα τον διαγωνισμο Meet&Greet του Rocking!
Που να’ναι καλά η DiDi, δεν έγινε ποτέ. Τουλάχιστον το δικό μας!
ουτε των διπλανων έγινε! Ημουν απο τις 5:30 (επειδη ενας φιλος που δεν μπορουσε να πάει, εστειλε εμενα) στο Block, στις 6 πάω να ρωτησω τι θα γινει, και βλέπω την μπροστα εισοδο κλειδωμένη! Μετα απο κανα 10λεπτο φεύγει η μπάντα, πάω μεσα να ρωτησω τι έγινε και μετα…ΕΛΛΑΣ ΑΠΟΝΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ!
ε καλά δεν νομίζω οτι έπρεπε να κερδίσεις Meet&Greet για να τους δεις από κοντά…
στο block πριν βγουν, έκοβαν βόλτες με μπύρες και καφέδες έξω παρέα με τον κόσμο… εμείς κουβέντα ανοίξαμε…
τελείως αχρείαστο ηταν! τους πετυχα στο ξενοδοχειο, στο μπλοκ και στο άφτερ πάρτυ!
Σκέψου ομως να ηταν Meet&Greet για Manowar ας πουμε! Όλοι να έχουν φάει άκυρο, εσυ να έχεις κερδίσει τον διαγωνισμο και να μην γινει κιόλας!
ηρθε και η στιγμη μου να μιλησω . το live απιστευτο . δεν εχω πραγματικα να πω τιποτα για την μουσικη . η αληθεια ειναι οτι μπροστα στο μεγαλειο τους ( θα εξηγησω τι εννοω) η μουσικη δεν ειναι τιποτα . ξεκιναει το live . σπρωξιμο , χαμος ! κανονικο παρτυ. καποια στιγμη καταφερνω και ακουμπαω καγκελο . δεν μπορουσα να κοπανιεμαι στα σκαλοπατια ( ελεος δλδ ) με το που φτανω καγκελο πεφτει η πρωτη χαιρετουρα . μεγαλος ο bob . στην συνεχεια με περνει ειδηση και ο dennis . η τρελα μου εφτασε ταβανι . καποια στιγμη ο dave μιλαει για θεσσαλονικη . με βλεπει και με ενα πολυ καλο αστειο και με μια παγωμενη μπυρα μου δινει να καταλαβω πως εκτιμανε τον κοσμο που παει στα live . τι αλλο θα μπορουσα να πω παρα μονο ευχαριστω. το live τελειωνει . εγω κλασμενος απο χαρα . πλησιαζω dennis και neithan . παιδια παμε για μπυρα ? απαντηση ?? YEAHHH WHY NOT . και ετσι ξεκινισαμε για το βαθος κηπος 5 ατομα . κατσαμε μεχρι τις 5 ( εμεις οι αλλοι συνεχισαν ) συζητησεις και συζητησεις εδιναν και επερναν . αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι μουσικοι . ειναι ανθρωποι . ξερουν ποιοι ειναι και δεν το εκμεταλευονται ( προς ολους αυτους για την τιμη του εισητηριου ) η βραδια τελειωσει με δυο πολυ ζεστες αγκαλιες απο τα παιδια και με εμενα να εχω “διδαξει” χαχαχαχαχα τον dennis να λεει σουβλατζιδικο ! ενα ονειρο μου ακομα εγινε πραγματικοτητα .χαιρετησμους προς ολους οσους γνωρισα αυτο το διημερο . ο τρελος αθηναιος ιρλανδος … btw αν ψηνετε κανεις για ταξιδακι ιρλανδια , εμαθα και τα κατατοπια και θα φροντισω αμεσα να παω
και μια πένα απο Casey δεν μπόρεσες να πάρεις; KRIMA!
Αντε καλοπέρασες εκει κάτω! Μακάρι να μας ξαναέρθουν σύντομα!
ΚΑΙ ΓΑΜΩ η φαση σου μεγαλε…!!! Χαιρετισματα και τα ξαναλεμε σε κανα live…!
Τρομερό live (το εισητήριο να ήταν λιιιγο πιο φθηνό) πολύς κόσμος πολύ μπύρα και πολύς χορός! Καλύτεροι από πέρυσι που τους είδα πρώτη φορά! Να μας ξανάρθουν!
εγώ το εισιτήριο το βρήκα σχετικά φτηνό(στα 22 ευρώ). ντάξει, ίσως να ήταν κάπως καλύτερα να ήταν 20 προπώληση, 22-23 ταμείο(και οχι 22 και 25 αντίστοιχα όπως ήταν τώρα), αλλά για 2 και 3 ευρώ δεν νομίζω ότι χαλιέται κανείς…[B]παίξανε και 2 ώρες έτσι[/B]…πόσες φορές έχεις δώσει 35αρια και 50αρια(και 70αρια μην πω) και παίζουν 45λεπτο άντε 50’ με το ζόρι?
70αρια για 45/50 λεπτά;
Έστω καθυστερημένα, να πω κ εγώ ότι ήταν από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει, κ ας φάγαμε κάτι όμορφα κλωτσομπουνίδια ήταν ένα δίωρο τρελό πάρτυ, η μπάντα είχε φοβερή ενέργεια κ ο King Θέουλας. Περιμένουμε την επόμενη φορά που θα ξαναέρθουν