FLOTSAM & JETSAM / HEATHEN Αθήνα 5/7/2020

9 Likes

Κοίτα να δεις!

Ρεεε @Spyros_Koukas καλό το Evolution of Chaos; Να πεις πως δεν τους μελετουσαμε αυτές τις μέρες…

1 Like

Όντως, δεν λέγαμε τίποτα άλλο; Δισκάρα ατελείωτη πάντως και ωραίο συναυλιακο πακέτο

4 Likes

Να σου γαμησω…χαμος !!!:metal:t3::metal:t3:

1 Like

Φωτιάαα!!!

1 Like

^ Σίγουρα, ιουλιάτικα :stuck_out_tongue:

1 Like

Μεγάλη αγάπη οι Flots. Ξέρει κανείς πού πουλάνε λεφτά;

4 Likes

2 πάγκους δίπλα απτις καρδιές

*ιπτάμενες_ντομάτες *

5 Likes

ερώτηση της χρονιάς so far

2 Likes

Γουστάρω πολύ τον τελευταίο τους δίσκο και είχα ξενερώσει που είχανε έρθει στην προηγούμενη περιοδεία. Έλεγα σιγά μην τους ξαναφέρουν. Άντε να ακούσουμε και καινούριες κομματάρες live.

Ανακοινωση των διοργανωτων στο facebook:
καλημέρα! για λόγους που δεν εχουν να κάνουν απολύτως με την δική μας πλευρά και οργάνωση, η ανακοινωθείσα για 5/7 συναυλία FLOTSAM & JETSAM / HEATHEN ΔΥΣΤΥΧΩΣ ακυρώνεται με υπαιτιότητα της αντίπερα όχθης. Και για να είμαστε ξεκάθαροι, εμείς είχαμε μιλήσει μέχρι τώρα ΜΟΝΟ με τον αρμόδιο μάνατζερ και είχαμε έρθει σε συμφωνία μαζί του, ΟΧΙ με τις ίδιες τις μπάντες (όπως πολλές φορές συμβαίνει άλλωστε και είναι λογικό). Απλά, το ξεκαθαρίζουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Επίσης, (αν και δεν εχει μεγάλη σημασία πλέον) όλες οι συνεννοήσεις, το deal, τα emails, οι χρόνοι και ο τρόπος που αυτά πραγματοποιήθηκαν, που αποδεικνύουν ότι ουδεμία εμπλοκή ή υπαιτιότητα αφορά στην IRON ON IRON & HMRM! PRODUCTIONS, είναι στην διάθεση οποιουδήποτε που πιθανώς έχει καποια ένσταση ή αμφιβολία για τα γεγονότα. Απλά θεωρούμε σωστό να μην τα δημοσιεύσουμε (σε αυτή τη φάση τουλάχιστον και ελπίζουμε να μην χρειαστεί κιόλας), πέραν της ακυρωτικής αφίσας που ακολουθεί και της εν λόγω δήλωσης. Ζητάμε συγνώμη για την όποια προσδοκία και ευχάριστη αναστάτωση αρχικώς σας δημιουργήσαμε, αλλά και για την αρνητική εξέλιξη τώρα! Όμως και για εμάς το ίδιο ισχύει, αφού φάνταζε να είναι το πιο δυνατό “χαρτί” μας συναυλιακά έως τώρα. Παρόλα αυτά τέτοια σκηνικά μπορεί να λειτουργήσουν -με σωστή διαχείριση- και θετικά υπό προϋποθέσεις, αλλά αυτό είναι δικό μας κομμάτι και ελπίζουμε να σας αποζημιώσουμε σύντομα, φέρνοντας κάποιο άλλο όνομα και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που όλοι αγαπάμε, ο καθένας με τον τρόπο του και από το πόστο του, δηλ. την ενασχόλησή μας με το HEAVY METAL! stay tuned…

1 Like

Κρίμα γιατί ήταν δυνατό πακέτο το συγκεκριμένο.
Δεν πιστεύω η ακύρωση να οφείλεται σε φόβο να ταξιδέψουν με αεροπλάνο λόγω… κορωνοϊού - άλλωστε είναι να παίξουν και στο Hellfest!
Αστεία αστεία το 2001 ακυρώνονταν οι περιοδείες λόγω της επίθεσης στο WTC, τώρα στέκει περισσότερο!