Fly Βeeyond festival 2008

Επειδή κάποιοι αρχίσανε να ζητάνε Manu Chao με Gogol Bordello κλπ κλπ, να προτείνω ένα πιο ρεαλιστικό στόχο. Τώρα που κάνανε reunion με τον Shane οι Pogues δεν τους φέρνει καμιά εταιρεία κι από δω; Τα λεφτά της δε θα τα χάσει… Για βάλτε στο Youtube The Pogues και μετά μου λέτε Flogging Molly και Dropkick Murphys. Γιατί άλλη χάρη έχουνε οι από την εδώ πλευρά του Ατλαντικού… Έχω αφίσα The Pogues ούτε που ξέρω πώς την πέτυχα εδώ, δε γίνονται αυτά. Και The Clash ακόμα να βρω, αίσχος. πείτε κάνα tip. :slight_smile:

Καλά, άμα έρθουν Pogues έχουμε φύγει σφαίρα!

Πραγματικά, ο ορισμός της αντίφασης, και ένας απο τους λόγους που ξενέρωνα να πάω στο συγκεκριμένο λάιβ.

+9999999999

It’s better to burn out than to fade away…

οχι ρε γαμωτο δεν ηρθε.θα ηταν μεγαλη εμπειρια,ξερεις με το σωβρακακι να χορευει κανενα god save the queen

Ελπίζω να αστειεύεσαι. Αν ναι, ΟΚ.

Αν όχι, μπράβο, συγχαρητήρια. Μια καλή συναυλία δεν ολοκληρώνεται χωρίς ένα καλό ξύλο.
Ακριβώς επειδή ως κοινό, έχουμε μια μεγάλη μερίδα με τέτοιου είδους νοοτροπία, έχουμε και τις ξεφτίλες που μας αξίζουν - μπουκάλια στους τραγουδιστές, “αναρχικούς” (αν ήταν έτσι η αναρχία…) να χτυπάνε γυναίκες που κάθονταν στις κερκίδες και άλλα τέτοια πολιτισμένα.

Αν αυτό ήταν καλή οργάνωση τότε…ωωωω θεοί προσκυνώ το άγιο χώμα της ντιντι…

φιάσκο…μεγάλο…

μόνη μου ελπίδα να αλάξει κάτι συναυλιακά και να τους ταρακουνήσει λίγο τους ντιντιδες,είναι το rock em all…μέχρι στιγμής δείχνουν επαγγελματίες σε όλα…αν έχει και η συναυλία καλή οργάνωση…τότε ναι…ίσως απ’ του χρόνου κάτι να αλλάξει…ίσως ιδρώσουν κάποια αυτάκια…άλλιως το μονοπώλιο θα γίνει αυτοκρατορία…

non_serviam, τι ακριβως σε χαλασε;

H πρώτη μέρα ήταν άψογη όσον αφορά την διοργάνωση…πιο άνετα κ ξεκούραστα σε φεστιβάλ δεν έχω περάσει…ανθρώπινες συνθήκες…τώρα στην δευτερη αν πλακώνεται η θύρα 7 με αναρχικούς και στην μέση αστυνομία και δεν ξέρω εγώ ποιος ακόμα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο…η πρώτη μέρα που ο κόσμος που πήγε πήγε μόνο να ακούσει μουσική και να διασκεδάσει ήταν μια χαρά…

υ.γ. το otherside στο avopolis σαν να είναι πολυ προκατειλλημένο με το συγκεκριμένο φεστιβάλ και θέλει πολύ νωρις να του βάλει ταφόπλακα…γιατι τέτοια εμμονή…?εντάξει να εκφράζεις προσωπική αποψη ότι δεν σου άρεσε αλλά συνέχεια να λές “αποχαιρετάμε το συγκεκριμένο φεστιβάλ που δεν νομίζω να ξαναγίνει”, “κρίμα μας τελείωσε κ ίσως ηταν μια κάλή προσπάθεια” κτλ…Εγώ εύχομαι κ του χρόνου μάγκες!!

Τελευταία ακούγεται πολύ το “τώρα ζητάς 55 ευρώ και παίζεις anarchy in the uk?”.Γιατί ρε παιδιά?Αν δηλαδή είχε 30 το εισιτήριο θα πηγαίνατε να ακούγεται το anarchy?Άμα είναι έτσι,έπρεπε να την κάνουν τσάμπα τη συναυλία,αυτό είναι το σωστό σύμφωνα με αυτά που ακούγονται.

Άμα δεν σ’ αρέσει η τιμή μην πας,όχι μόνο pistols αλλά και maiden και αλλού.Κάτσε,βάλτα κάτω,υπολόγισε τα κι άμα γουστάρεις δώστα.Όχι να πηγαίνεις στη συναυλία,για 1 ώρα να χτυπιέσαι και να θυμάσαι το ατίθασο πανκιό που ήσουν κάποτε και μετά να παραπονιέσαι.

Αυτό πάει γενικά σε όλους.

Όταν μιλάω για ξύλο αναφέρομαι μεταφορικά στο χοροπηδητό-σπρωξίδι που εγώ το ψιλοχρειάζομαι ε δε μπορώ να δω Sex Pistols ή Metallica ή Πρόδιγυ και να κάθομαι ακίνητος σα να βλέπω τηλεόραση, άλλο αυτό και άλλο να πετάμε μπουκάλια στο κεφάλι ανθρώπων που γουστάρουμε να ακούμε τη μουσική τους και πληρώσαμε για να τους δούμε… (αν και στανταρ τζαμπατζης θα το πεταξε…) απλά επειδή άκουσα ότι θα γίνονται επεισόδια από έξω αναρωτήθηκα πώς θα μπορούσα να αποφύγω το να φάω κανένα καδρόνι στο κεφάλι (ε και γι’ αυτό πήγα απο τις 6 που ήταν μέσα μόνο 10 ατομα :stuck_out_tongue: )

Πάντως μου χει δωθεί η εντύπωση ότι η συναυλία ήταν η απόλυτη αποτυχία και άθλια παράλληλα…

Οι στρουμφο-μετροσεξουαλ στο Avopolis καλα θα κανουν να προσεχουν τι γραφουν. Ας δουν κ η HBeez οτι ενας βασικος παραγοντας στην αποτυχια τους ειναι που τετοιοι γραφουν κ δεν παιρνουν θεση…κ αν δεν κανω λαθος τους ειχαν ως χορηγο ‘επικοινωνιας’…μεγαλες, αλλα αποτυχημενες, προσπαθειες του Κανελλοπουλου να μιμηθει τον ΗOWARD STERN…ελλαδα ειναι εδω κ επιτελους να αναγνωρισουν οτι εχουν συμβαλει στην αποτυχια…ας παρει αυτος τα ηνια για μια μερα να δουμε τοτε ποσο ροδινα ειναι ο χωρος των συναυλιων…οσο για την HBeez…για αλλη μια φορα ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα λενε οι λονδρεζοι ατζεντηδες κ μανατζαρεσμα των καλλιτεχνων ποσο ανικανοι ειμαστε κ δεν εχουν αδικο…εδω μεσα διαβασα οτι η HBeez ι ειναι νεα ατομα με αγαπη για την μουσικη κ αγαπουν το νεο κ πρωτοποριακο…γιατι οχι…αλλα ο χωρος αυτος δεν ειναι για ρομαντικους…θελει καλο ενστινκτο, κ κυριως πειρα…οσα πτυχια κ να εχουν δεν εκαναν τπτ…κ οσο για τους εκρποσωπους τους? Βαζουν μια κοπελιτσα να μιλησει στο mixtape.gr για το φεστ τους κ αν την εβαλαν να ψησει το κοσμο να παει μαλλον το αντιθετο πετυχαν…θελουν πολυ δρομο ακομα, μεγαλη η ανηφορα…if u wanna rock n roll…ας ελπισουμε η HBeez εχει καλους φιλους να την στηριξει αυτες τις στιγμες, γιατι αυτες τις στιγμες τις δημιουργησαν οι ιδιοι…αγραφοι κανονες, οποιος δεν τους ξερει, καιρος να τα μαζεψει, γιατι ο ελληνας φαν των συναυλιων παντα την πληρωνει στο τελος.

μακαρι ολοι να δειχναν ετσι την αντιθεση τους.και στους pistols και στους beastie και σε πολλα αλλα παρομοια αμα τους τρωει τοσο.

σορυ κιολας…δεν ειπα την καλησπερα μου ως νεο μελος εδω… καλησπερα:wink:

περι new york dolls:κυριοι ο johnny thunders δε πεθανε,απλα καταλαβε οτι πεθανε.οι αλλοι μαλλον εχουν πεθανει και δεν το καταλαβαινουν.σα να εβλεπες τιποτα ζομπι ηταν

Ένα απο αυτά που με ξενέρωσαν με το συγκεκριμένο φεστιβάλ (γενικά) πάντως ήταν και το οτι έπαιρναν στοιχεία μας όταν πηγαίναμε να αγοράσουμε εισιτήριο. Οκ, “το κάνουμε ώστε να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς εφόσον αναβληθεί” λένε. Αλλά και πάλι, εγώ δε το γούσταρα αυτό, όσο και αν είναι ίσως ήσσονος σημασίας σε σχέση με άλλα.

ωρα ειναι να ζητησουν και ταυτοτητες

Σιγά μην έπαιρναν κι έναν-έναν τηλέφωνο… :stuck_out_tongue:

Γι αυτό υπάρχουν τα δελτία τύπου.