Fly Βeeyond festival 2008

Χμου, ρε, άλλο να βγω και να πω “δε με άρεσε η Πάτι, τελεία” κι άλλο να φέρομαι λες και κάνω σαμποτάζ μεθ’ αμοιβής. Αυτό είν’ όλο.

Έντιτ για να μαστε και καπαρωμένοι.
Hugleikur Dagsson says:
ειν σωστο το μεθ’αμοιβης?

Αν δεν είναι, σπουδάζω Μαθηματικό παιδιά, να το χετε υπ’ όψιν.

Μια χαρά ήταν η βραδιά χτες.

Πρέπει να τσεκάρω επειγόντως The National, που μου άρεσαν - δεν το περίμενα, το ομολογώ - και που μόυ άνοιξαν την όρεξη: φέρτε τους Arcade Fire!!!

Οι Massive Attack ήταν μέγιστο απωθημένο και ήταν αψεγάδιαστοι - τι τέλειο το background! OK, ναι, κι εγώ θα γούσταρα αν τους έβλεπα κανένα 3ωρο, αλλά σε φεστιβάκ εμφανιζόντουσαν δεν ήταν δική τους η συναυλία… Και, όντως, είναι 90’s το σχήμα: συγγνώμη, κύριε Κανελλόπουλε, σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη που δεν ακούω μόνο σχήματα του συρμού και που δεν πετάω τα CD μου στην πυρά με το κλείσιμο της δεκαετίας…

Οι Gogol ήταν Α-ΠΟ-ΚΑ-ΛΥ-ΨΗ!!!..Τα έσπασαν πολύ άσχημα, δεν πίστευα στ’ αυτιά μου αυτός ο οργασμός ακκορντεόν, κιθάρας, βιολιού, ηλεκτρικής κιθάρας μαζί με το πάθος και τον ενθουσιασμό κι έναν Eugene οδοστρωτήρα! Οκ, δεν χτυπιόμουν λόγω κούρασης, αλλά μια χαρά μου έφτιαξε το κέφι! Και ήταν εμπειρία. Οχι, λάθος! Ήταν ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!! :slight_smile:

Art Brut - Flogging Molly - Gogol Bordello: χάστε 10 κιλά σε 4 ώρες. Φαντάζεστε Eddie Argos και Eugene Hutz στο κλείσιμο μαζί επι σκηνής; Πώπω, αυτά είναι γλέντια!!! :lol

[SIZE=“1”]*Το Other Side είναι η στήλη της ανοργασμικιάς. Στην κυριολεξία. [/SIZE]

Σαμποτάζ θεωρείται μια κριτική όταν έχει επιχειρήματα να τη στηρίξουν, ενώ είναι απροκατάληπτη όταν μένει στο “δε μ’ αρέσει”;

Κούραση. Συ λύσσαξες για το λάιβ μωρέ μάγκα, και του χρόνου δε θα χεις σταματήσει να ποστάρεις και να, απλά το βρήκα κουραστικό. Νο χαρμ νταν, το λήγουμε.

Όχι απαραίτητα…Σκέψου μόνο τι λένε περί αρνητικής δημοσιότητας κι άλλη μια παράμετρος θα προστεθεί στο συλλογισμό σου. Είσαι σίγουρος πως δεν το κάνει επίτηδες; 8)

Γράφω κι εγώ τα δυό λόγια μου:

Μπήκα στον χώρο κατά τις 20:45, όταν είχαν ήδη ξεκινήσει οι National. Στο λίγο που άκουσα, καλοί μου φάνηκαν, δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη, γιατί δεν είχα ακούσει προηγουμένως τίποτα από αυτούς.

ΜΑSSIVE ATTACK: Πραγματικά τρελάθηκα! Αρκετά χρόνια τους ακούω, τους λατρεύω, καμία φορά από όσες είχαν ξαναέρθει Ελλάδα δεν είχα μπορέσει να πάω, και τώρα επιτέλους τους είδα Live! Τέλεια εμπειρία, τέλειος ήχος, ήμουν και πολύ μπροστά, στα 7 - 8 μέτρα απόσταση από την σκηνή, και τα έδωσα όλα! Υπέροχο setlist, τα 5 κομμάτια που έπαιξαν από το καινούριο επερχόμενο άλμπουμ μου άρεσαν αρκετά, και το αναμένω με ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία τώρα! Με μια λέξη, μία MASSIVE εμπειρία! :smiley: :smiley:

GOGOL BORDELLO: Με μία λέξη, ΧΑΜΟΣ!!! Ήμουν λίγο πιο πίσω, γιατί ήδη είχα κάπως κουραστεί από το χτύπημα και το κοπάνημα με τους MASSIVE, αλλά είχα ακόμη αρκετές δυνάμεις να κοπανηθώ, παρά το ολίγον προχωρημένο της ηλικίας μου :lol: :stuck_out_tongue: Οι άνθρωποι τα έσπασαν όλα! Τους λάτρεψα και αυτούς ακόμη περισσότερο από όσο ήδη τους λατρεύω μέσα από τους δίσκους τους.:smiley: Περισσότερα λόγια είναι νομίζω περιττά.

Ένα μικρό παράπονο, ότι ξανά δεν μπόρεσα να συναντήσω κανέναν σας και με λύπησε αυτό. Έψαχνα μέσα στο πλήθος να ξεχωρίσω το κεφάλι του ψηλού Κόζυ, που σίγουρα αν τον έβρισκα, θα έβρισκα και τους υπόλοιπους, αλλά τίποτα. Φορούσα μία σκουρόχρωμη μπλούζα Queen, αν με πέτυχε κάπου κάποιος. Τέσπα, θα πάμε και Cohen και Maiden και σίγουρα θα ιδωθούμε. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

38,9 πυρετό …

πάνε οι pistols … :? :? :? :? :frowning: :frowning:

εγινε καμια μαλακια ? κατι τετοιο ακουσα…

Επεσαν τρελες μαπες…

Δηλαδη ?

Θα ακουσουμε πολλα αυριο…

Μην διαβαζετε απο το indymedia μονο τι εγινε, ειναι σαν να διαβαζετε “Πρωταθλητη” για ματς Ολυμπιακου-Παναθηναικου… οι τυποι εκει ειναι αθλιοι…σημερα κραζουν οτι εφαγαν ξυλο ενω χθες παροτρυναν κοσμο να μπει μεσα τσαμπα με οποιονδηποτε τροπο.

ΥΓ Δεν ειμαι ουτε αριστερος, ουτε δεξιος, ουτε αναρχικος… απλα ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος

Το ξερω οτι οι τυποι ειναι γκιοζηδες γι’αυτο ειπα οτι θα ακουσουμε πολλα αυριο…
Παντως εχω φιλη που δουλευει στο pure red και μου ειπε οτι εγιναν φασαριες.

πειτε καμια αποψη για τη συναυλια…τον κοσμο μεσα τον ειδα πολυ διχασμενο…σε αλλους αρεσε πολυ,σε αλλους οχι…ντροπη και ξεφτηλα το μπουκαλι που ανοιξε το κεφαλι του τραγουδιστη(!!!)…ο οποιος ομως συνεχιζε να παιζει…οσο για τη φασαρια,μου ειπαν οτι ηταν μια ομαδα ολυμπιακων οι οποιοι δεν ηθελαν να γινει ζημια στο γηπεδο(ή εστω ναο για τους ιδιους#-o,λες και δες εχει λεφτα η βρομια ο κοκκαλης να το φτιαξει#-o )…μια φιλη μου ηταν εκει μπροστα…πιο μετα εσπασαν 1 λουκετο σε μια θυρα και παιζει να μπηκαν πανω απο χιλια ατομα,

Ξερει κανεις το setlist των Μassive Attack?Ειχε καποια κομματια τα οποια δεν τα ξερω καθολου και θελω να τα ακουσω παλι.

Όχι δεν έχω πρόβλημανα φάω ξύλο μέσα στη συναυλία… όπως και έφαγα… αισθάνομαι τυχερός που σας γράφω αυτή τη στιγμή… το θέμα είναι μη σε πλακώσουν πριν μπείς και δε μπορείς μετά να χοροπηδήξεις…:lol:

δατσ δε σπιριτ!!!

Eίδα New York Dolls, μου άρεσαν πολύ…Υπό κάποιες άλλες συνθήκες, ίσως ήταν και καλύτεροι.

Με τους Sex Pistols, κάτι δεν μου πήγε καλά. Έχει χαθεί το παιχνίδι για αυτούς. Η απόδοση της μπάντας ήταν πολύ καλή, αντικειμενικά. Με άριστα το 10, βάζω 6 όμως για το όλο αυτό που εξέπεμπε η εμφάνιση αυτή.
Το αποκορύφωμα ήταν όταν έπαιξαν το Anarchy in the UK, που αλλοφρόνησαν όλοι οι εν δυνάμει αναρχικοί αυτής της χώρας και άναψαν τα καπνογόνα, αλλά μετά θα τάιζαν για καλά το σύστημα στο οποίο εναντιώνονται τόσο περίτεχνα. Το Anarchy, είναι ένα καλό κομμάτι με ιστορικότητα βασισμένη σε συγκυρίες, οι οποίες δεν πολυπάρχουν πια. Δεν υπήρχε, για μένα, ποτέ κάτι καθαρόαιμο στο punk. Σαν μουσική καλή, σαν ιδεολογία όμως…άστα να παν στα διάολο

εχεις δικιο φιλτατε.μα τωρα ζητας 55 ευρω και παιζεις anarchy in the uk?ελεος δηλαδη.πολυ καλοι σαν αποδοση δε λεω αλλα ηταν λιγο βρωμα η δουλεια.

Υ.Γ.ποιοι new york dolls ρε παιδια εχει μεινει και κανεις?αυτο που ειδα εγω μονο ως
tribute band μπορω να το χαρακτηρησω

ο Πετροχειλος ηρθε τελικα?