Παιζει το safe from harm να ηταν η καλυτερη στιγμη της συναυλιας των Massive… και το inertia creeps, unfinished sympathy δευτερα. Ηθελα ενα karmacoma ρε παιδια
Αυτο ακριβως που λες για τους Gogol, γεματη η ωρα. Πραγματικα οσοι γκρινιαζουν ποσο περιμενατε ν’ αντεξουν μ’ ολα αυτα τα ακροβατικα που κανανε;
Αυτη θα 'ναι συναυλια. Ο θανατος μετα!!
Οπως και το αντιθετο. Πολυ ωραιες μπαντες και οι 2 αλλα δεν πολυκολλαγανε την ιδια μερα. Γι’ αυτο και τοσος λιγος κοσμος.
Και κατι ακομα… πραγματικα θεωρειτε απαραιτητο το ντου; Λιγος σεβασμος, κατι; Μερικοι δεν θελουν να δωσουν χρηματα για να δουν μπαντες, θελουν να μπαινουν τζαμπα. Σεβαστο. Αλλα οταν ο αλλος σου λεει η μου δινεις 55 η δε μπαινεις, ε οχι ρε φιλε, δεν θα κανεις ντου, απλα δεν πατας το ποδι σου αφου ειναι τοσο χαλια μια διοργανωση κτλ κτλ. Τι σκατα προοδευτικοι και μαγκες υποτιθεται οτι ειστε; Ενα συγκροτημα ερχεται να σας τα φαει κι εσεις του δινετε την ευχαριστηση κι ασχολειστε ακομα μαζι του; Θεωρω απαραδεκτες τετοιες συμπεριφορες. Οποιος δε γουσταρει δε πηγαινει.
Οι Gogol αντέχαν μια χαρά, στο τουρ παίζουν συνήθως 2ωρο και ο (θεούλης) Hutz όταν κατέβηκε στην αρένα να τον χαιρετήσουμε τόσο μας είπε ότι θα παίξουν την επόμενη φορά. Η εταιρεία απλά είπε να λήξει στη μία το live.
Και 5.000 να μαζευτούν για ντου σήμερα, δεν πρόκειται να μπουν μέσα. Η είσοδος γίνεται μέσα από τις ειδικές μπάρες που υπάρχουν, οι οποίες αν δεν έχεις εισιτήριο, δεν ανοίγουν. Οπότε ξεχάστε το όσοι το σκέφτεστε.
Αν δεν είχα δει Explosions in the sky το Φεβρουάριο, θα έλεγα πως ήταν η συναυλία της χρονιάς. Απίστευτοι οι τύποι, πραγματικά. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, απλά θέλω να ξανάρθουν το συντομότερο.
Οι Massive έδωσαν πολύ καλά αυτό που μπορούσαν (όλα τα λεφτά το πάνελ πίσω από την μπάντα), αν και πολλοί που τους είχαν δει και πρόπερσι είπαν πως ήταν καλύτεροι τότε.
Οι National, αν και έπαιξαν μπροστά σε απελπιστικά λίγο κόσμο, πιστεύω κέρδισαν οπαδούς (μέσα σ’ αυτούς κι εγώ). Άντε να δούμε επιτέλους και Arcade Fire!!
Αυτά πολύ συνοπτικά… Ύπνο τώρα!
[SIZE=“1”]-Απλά τραγική η μη επέκταση του ωραρίου του ηλεκτρικού… Έλεος, 3-4 φορές το χρόνο συμβαίνει κάτι τέτοιο!
-Το Green (Πλατεία Κοραή) τα σπάει (άσχετο).[/SIZE]
Παίδες έχει μπάρες που περνάει ένας ένας και η μπάρα ανοίγει μόνο αν μπει το barcode του εισητηρίου…Όποτε τσάμπα θα πάτε…αλλά σιγά μην σας βάλουν μυαλό έστω και αυτές οι πρακτικού τύπου παρατηρήσεις που κάνουμε…
Ήμουν κι εγώ Manu Chao, ήμουν κι εγώ Gogol. Και στις δύο έγινε χαμός (τηρουμένων των αναλογιών και της μόδας*), απλά χτες πιστεύω πως άξιζε να γίνει χαμός.
Αν κατατάσσομαι στους “εγχώριους, άσχετους φαν” επειδή μου άρεσαν χτες οι Gogol, τιμή μου.
Δηλαδή ακόμα και να βαριέσαι να προσέξεις το σύνολο, δε γίνεται να μην προσέξεις το βιολί και το ακορντεόν. Οι άνθρωποι έσπερναν (ΜΟΥΣΙΚΑ) και γούσταραν.
Είναι fake ο Eugene; ΟΚ… :roll:
Τόσο υπεράνω πια;
[SIZE=“1”]
*μεγάλη κουβέντα γενικά, αν θέλετε συνεχίζουμε αλλού[/SIZE]
Απλα ηταν απιστευτα χτες.Αν και ημουν περισσοτερο σε mood για χορο και τραγουδι οι massive attack με αγγιξαν και τους χαρηκα ιδιαιτερα,φοβερη ατμοσφαιρα και τα εφε απο πισω πολυ ταιριαστα.
Οι Gogol τα εσπασαν,γλεντι,χορος,φανηκε οτι το καταευχαριστηθηκε ο κοσμος.Το σετλιστ μου αρεσε αρκετα και το φιναλε ηταν απλα τελειο.Μακαρι να τους ξαναδουμε και με δυωρο σετ.
Μα εμεις φταιμε γι αυτο που δεν πηγαμε στις απεναντι κερκιδες,παλι καλα να λες που βγηκαν. :lol:
Ναι δε σου πα για γκόγκολ, απλά σε γενικές γραμμές σταματήστε να πηγαίνετε σε λάιβ που δε σας αρέσουν πριν μπείτε στο στάδιο, συ, ο Αβόπολις και ο κάθε. Δε σας θέλουμε στα λάιβ μας. Την όρεξή σας είχαμε;
Μ, σόρρυ δεν είδα το έντιτ σου. Δε με πείθει πάντως. Oh well, γούστα.
Αν και παίζει να σου απάντησε κάποιος… Προφανώς δεν ανοίγουν στις 9 οι πόρτες, είναι κι άλλα συγκροτήματα πριν τους Pistols (New York Dolls κλπ). Αναλόγως το αν θες να δεις τα άλλα συγκροτήματα ή όχι επιλέγεις αν θα πας πιο νωρίς λοιπόν (απο τις 6 ως τις 8 ας πούμε) ή όχι.
Για το “ξύλο” δε μπορώ να πω κάτι. Αυτό πάντα εξαρτάται απο τις διαθέσεις του καθένα. Ο καλύτερος τρόπος να το αποφύγεις, αν και εφόσον, είναι απλά να κρατάς αποστάσεις.
@Coyote: όντως, εμάς περίμεναν οι Massive! Αλλά μη το μάθει αυτό ο κόσμος!
edit: όσο αφορά τον κόσμο “που δεν ενθουσιάστηκε”. Στο σημείο που ήμουν εγώ (μπροστά) ο κόσμος ήταν πολύ ενεργητικός, ανάλογα με τις δυνάμεις του (το τονίζω αυτό). Μ’ αυτό εννοώ πως άλλοι χοροπηδούσαν, άλλοι χόρευαν, άλλοι λικνίζονταν γενικά… όλοι όμως έδειχναν να περνάνε καλά. Δε χρειάζεται να χτυπιέται ο άλλος για να περνάει καλά, υπάρχουν τρόποι και τρόποι να διασκεδάσει σε μια συναυλία.
Έπειτα, μη ξεχνάμε πως δεν είχε πανκ κοινό χθες! Τους είδαμε όλοι, ήταν και κοινό που είχε έρθει για τους Massive, μη ροκ καταστάσεις δηλαδή. Και πολλές γυναίκες. Εγώ έβλεπα χαρούμενα, ξαναμμένα πρόσωπα, αυτό μου αρκούσε!
Για να μη φας ξύλο φίλε, μακρυά από αυτούς μα τα σκουλαρίκια και τα χασίσια που χουν παρέες:!: Αλλιώς δε βγαίνεις από κει:!: Άσε που αυτοί που πάνε στις συναυλίες είναι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ:!:
Εντάξει, το “δε σου αρέσει ο καλλιτέχνης, μην πας” δεν έχει και πολύ νόημα. Αν είναι έτσι, αυτό θα έπρεπε να λέω και εγώ σε όσους δεν άρεσε η Patti Smith ή οι Massive Attack.
Σε εμένα έγινε το εξής περίεργο. Ενώ οι δίσκοι του Manu Chao και των Mano Negra μου άρεσαν, ο τρόπος με τον οποίο βγήκαν στη σκηνή με ξενέρωσε. Από την άλλη, ενώ οι δίσκοι των Gogol Bordello ποτέ δε μου άρεσαν, ο τρόπος με τον οποίο βγήκαν στη σκηνή και απέδωσαν με συνεπήρε και με είχε να χορεύω ασταμάτητα. Gogol Vs Massive: 1-0 (εντάξει, είναι και καυτή έδρα το Καρασϊσκάκη :p)
Όντως κρίμα που έπαιξαν λιγότερο από ότι θα θέλαμε. Και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο άγχος να τελειώσει νωρίς μια συναυλία, που ήδη τελειώνει αρκετά αργά ώστε να έχουν χαθεί όλες οι δημόσιες συγκοινωνίες.
Φιλαράκι γω σπούδασα τη γλώσσα του δρόμου σχολείο δεν πήγα και ότι κάνω είναι ξήγα, εντάξει; Για ηρέμισε τώρα δε με ξέρεις και από χθες και μη κάνεις το μάγκα πίσω από την οθονη σου, έλα πες το μου από κοντά αν ΚΟΤΆΣ.