Fly Βeeyond festival 2008

παίδες οι gogol ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ… τέτοιο κέφι σε live δεν έχω ξαναδεί… κλάσεις πιο πανω από manu για μένα… παίζει το start wearing purple ναταν το κομμάτι που έχω απολαύσει περισσότερο στη ζωή μου σε live…
άνετα έσβησαν από το χάρτη ταλλα live πουχω δει φέτος (leppard, flogging, offspring, manu)… το μόνο κακό όπως ειπώθηκε ότι έπαιξαν 1.20, ενώ μπορούσαν παραπάνω… και δεν είπαν ταγαπημένα μου immigrant punk, avenue b και let’s get radical… αλλά ας μην γκρινιάζουμε…

για τις άλλες μπάντες δεν έχω άποψη… μπήκα στο στάδιο όταν ξεστήνανε οι massive…

:? :? δηλαδή το 30λεπτο encore που είπαν βασισμένο στο baro foro και που περιείχε medley καμιά 10αριά κομματιών δεν σου φτάνει?

Αν ειναι δυνατον. Και υποτιθεται ειμαι της θεωρητικης! #-o
Λιγοι θα το προσεχαν ρε συ, ας εστελνες ενα pm. Πωπω ρεντικολο εγινα.

#Τα κακά ήταν: Massive ΚΑΙ Gogol έπαιξαν λιγότερο απ’ ότι περίμενα. Νόμιζα πως το πρόγραμμα προέβλεπε 2 ώρες οι Massive και 1.30 οι Gogol. Ωστόσο ήδη οι Massive άργησαν σχετικά να βγουν στη σκηνή, ίσως φταίει αυτό.

Η αισχροκέρδεια απο φεστιβάλ σε φεστιβάλ χειροτερεύει. ΠΕΝΤΕ ευρώ η μπύρα! (την άλλη φορά, ψυκτική τσαντούλα και μπύρες απ’ το σπίτι). :wink:

#Τα ικανοποιητικά ήταν: Όμορφος χώρος, με τάπητα (επιτέλους!) στο δάπεδο, ο κόσμος απο άποψη ποσότητας ήταν… χμμμ, ικανοποιητικός (σε σχέση με αυτό που φοβόμουν πάντα), αλλά και απο άποψη ποιότητας επίσης! (πολύ ωραίες γυναίκες!) 8)

#Τα καλύτερα ήταν: Οι Massive και oi Gogol, όσο τους απολαύσαμε. Μέρα και η νύχτα τα δυο συγκροτήματα μεταξύ τους, μα την αλήθεια, απο το απόλυτο trip των Massive στο απόλυτο γλέντι των Gogol.

Πραγματικά φοβερή ατμόσφαιρα οι MA, ήχος κρυστάλλινος, ξεχώρισαν οι τραγουδίστριες (η αλα-γκόσπελ μαύρη με την φωνάρα και η ξανθούλα που ήταν σαν νεράιδα απο κάποιο δάσος), μου άρεσαν και τα εφέ με τις φράσεις απο πίσω, γούσταρα πολύ γενικώς και ελπίζω να τους δω ξανά σε δικό τους χώρο κάποια στιγμή - πιστεύω θα ναι ακόμα καλύτερα.

Όσο αφορά τους Gogol τα έδωσα όλα, όσο άντεχα, δε σταμάτησα να χορεύω, να χοροπηδώ, και να χαίρομαι γενικά… Πράγματι, το οργιαστικό φινάλε πιστεύω ήταν πέρα για πέρα συναυλιακό, το συγκρότημα είχε συνεχή επαφή με τον κόσμο, είναι μορφές τι να λέμε… Α, χάρηκα πολύ και τις χορεύτριες! Τι να πω, ήταν τρέλα, έπρεπε να διαρκέσει λίγο παραπάνω γαμώτο!

Ακόμα και έτσι, όλοι εμείς που ξέραμε τι εστί Gogol Bordello πιστεύω πήραμε ακριβώς αυτό που θέλαμε απο τη συναυλία, απο άποψη διασκέδασης… Πολύ το χάρηκα.

Άντε, και του χρόνου λοιπόν! (με φτηνότερες τιμές!) 8)

Γεια σας, μολις γραφτηκα για να κανω μια ερωτησουλα… μπας κι εχει κανεις ιδεα τι ωρα θα ηταν καλα να ειμαι εκει αυριο επειδη στο εισητηριο γραφει 21:00 αλλα δεν εχω καταλαβει αν εννοει οτι τοτε ανοιγουν οι πορτες η ξεκιναει η συναυλια… επισης θα ηθελα να αποφυγω τα πιθανα ντου και το ξυλο… καποιοι ανθρωποι φανταζομαι γουσταρουν να χαλανε την καλοπεραση των αλλων…οποτε καμια ιδεα;;; thanx

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=893220

Μην έχουμε άσχημες ειδήσεις μετά στα κανάλια…

Πολλές τσόντες με Elves βλέπεις… Χέχε. Dwarven power.

Κατά τα άλλα ναι δεν παίξανε Immigrant Punk και είναι από τα ωραία τους πιστεύω. Αμ το American Wedding; Είναι κι από τον καινούργιο δίσκο πώς ξέφυγε από το setlist; Ή να έριχνε το Harem In Tuscany να γουστάρουμε ταραντέλλα… Avenue B, Copycat, Huliganjeta, When I Was A Little Spy, When The Trickster Starts A-Pokin… Άνετα γεμίζανε μισή ωρίτσα ακόμα… :frowning: Και σε live πάει, γιατί όχι; Στη Μαλακάσα τουλάχιστον φύσαγε και λίγο είχε και δεντράκια, καμίνι το Καραϊσκάκι απόψε… Πάντως όντως ο κόσμος γούσταρε κι άλλη μουσική από Gogol δεν ξέρω γιατί ήταν ανάγκη να φύγουν… Αν ήμασταν περισσότεροι θα τους πείθαμε, αλλά πως να μαζευτούμε με αυτές τις τιμές. Οι προσφορές που βάζανε αληθεύουν, για 2 + 1 δώρο εισιτήρια;

Ο ήχος πώς σας φάνηκε; Το ακορντεόν ήταν λίγο θαμμένο και το βίολί νομίζω… Ανάλογα που καθόσουνα ίσως.

Samiao’s Day (Ft. Tamir Muskat) ρε… Αυτό έπρεπε να παίξουν χέχε.

Τελικά πόση ώρα παίξανε, 1.30; Πώς περνά η ώρα η άτιμη…

Γεια και από δω. Λοιπόν, στα γρήγορα γιατί είναι 9 και μόλις μπήκα σπίτι. Νάσιοναλ πέρασαν και δεν ακούμπησαν, Μάσιβ Ατάκ ΜΟΝΟ τρίπ, ότι να ναι όπου να ναι όπως να ναι, μου στίψανε το κεφάλι και είπα και ευχαριστώ. Οι γκόγκολ (για τους οποίους και πήγα - κυρίως) απίστευτοι παρά τον μέτριο στην αρχή ήχο, σοκαρίστηκα με το ότι έπαιξαν 75 λεπτά γιατί τους είπαν “ε, μάγκες, στις 1 τα μαζεύετε” και γενικά ο κόσμος ήταν από τους χειρότερους που χω δει σε λάιβ. Τι κέφι και αηδίες, δω δε μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους από την 5η σειρά και μετά.

Λοιπόν μάγκες, το θλιβερό συμπέρασμα είναι πως η Ελλάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη για τους γκόγκολ μπορντέλλο. Τι απίστευτη μπάντα θε μου. Τι χορός. Αγάπες.

Όντως πανάκριβη η “μπύρα”, 5 ευρώ ξεθυμασμένη.
Στο Rockwave 3 είχε και ήταν και φρέσκια!
Απόψε με νεράκι θα την βγάλω μου φαίνεται…
Άει σιχτίρ πιά!

Στα μπαρ μεσα στην αρενα κανει 4 ευρω και ειναι καλη.Απο εκει να παιρνετε.

Παίδες εγώ το μόνο αρνητικό που βρήκα χθες ήταν τα κατα 10-15 λεπτά μικρότερα set massive attack & gogol…κατά τα άλλα ο χώρος ήταν πάρα πολύ ωραίος (με άραγμα στις κερκίδες όποτε βαρίοσουν ή έπαιζε κούραση) κ μάλλον παράδεισος αυτό το πλαστικό κάτω για όσους είχαν παέι μαλακάσα και άκουσα τρελά παράπονα για το χώμα…Κ εμένα παρόλο που δεν ήξερα οι The national με άφησαν αρκετά ικανοποιημένο…Μassive attack ήταν κα-τα-πλη-κτι-κοι!!απίστευτο trip όπως αναφέρ8ηκε, ήχος καλύτερος και απο studio ένα safe from harm απίστευτο (ε wretch??) και όλες οι κομματάρες τους συν τα πολύ καλά καινούριακομμάτια σε ένα πάρα πάρα πολύ καλό live…Gogol μου φάνηκαν εκπληκτκοί…απο εσάς είχα ακούσει κ είχα δει για αυτόυς και ειλικρινά τέτοιο μουρλοκομείο δεν παίζει να ξαναυπάρξει…ο κόσμος καραγούσταρε, καραχόρεψε κ αυτοί τα έδωσαν όλα!!απίστευτη ενέργεια…εδώ να πω ότι να παίξανε 1 ώρα κ 20 λεπτά ήταν πραγματικά 1 ώρα κ 20 λεπτά χωρις να χαθεί δευτερόλεπτο…Κ στους Gogol ο ήχος ήταν άψογος…Επίσης ήταν τα δύο πιο διαφορετικά group που θα μπορούσε κάποιος να βάλει σε ένα billing το ένα μετά το άλλο!!εγώ καραγούσταρα κ ειλικρινά συνθήκες σαν χθές με ήχο, πλαστικό κάτω, γυναίκες (χεχε!), ξεκούραση στις κερκίδες, προσβασή κλπ δύσκολα σε φεστιβάλ!!

Edit για απο πάνω…όντως 4 ευρώ έκανε καλή κ τέρμα παγωμένη στην αρένα…γαμημένη ζέστη πως τραβιέται έτσι η ρουφιάνα η μπύρα…!

Φοβεροι οι Massive Attack,με παρα πολυ καλο ηχο και απιστευτο κεφι εβγαλαν οι Gogol…αυτα ειναι…για να δουμε και σημερα…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Θέλω να δω μία συναυλία Flogging Molly, Gogol Bordelo και Manu Chao την ίδια μέρα. Ti bodyline και πράσινα άλογα, 10 κιλά ο καθένας θα χάναμε!

εγω περισσοτερο δικαιωθηκα με το unfinished sympathy(προπερσι μας το κοψανε λογω διακοπης και μας τη σπασανε).αλλα και το safe from harm χτες ηταν απαιχτο.αψογοι τι αλλο να πω?παντως gogol δεν αντεχα παραπανω απ’οσο παιξανε

Υ.Γ.γεια σου ρε vega με τις διορθωσεις σου :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

με μένα δεν ασχολήθηκε κανείς…:cry:

Εγώ πήγα από τις 7 είδα και τους imam baildi, ωραίοι αλλά λίγο κουραστικοί, National ενοχλητικοί δε μ’αρεσαν καθόλου, Massive Attack, ωραίος ήχος, φοβερή φωνή η μάυρη τραγουδίστρια ωραία ατμόσφαιρα, και πολύ εντυπωσιακά τα εφέ κι ο φωτισμός από πίσω. Αλλά not my cup of tea που λένε κι οι Εγγλέζοι…
Και… Gogol Bordello!!! Καταπληκτικοί! Η αποθέωση του κεφιού μακάρι να τους είχαμε μαζί μας άλλη μισή ώρα να μας πουν τουλάχιστον και τα gypsy punk και dogs were barking…
Όσο για τον κόσμο που είπε κάποιος ότι ήταν ξενέρωτοι στους Gogol, λογικό μου φαίνεται να μην τα δίνουν όλα άνθρωποι που τους ακούν για πρώτη φορά και ήρθαν στην συναυλία για τους εντελώς διαφορετικούς Massive Attack.

Wednesday 16th of July

17:00 Doors Open
17:50 63 High
19:25 The Courteeners
21:00 New York Dolls
22:45 Sex Pistols
00:15 Curfew

Για το ξύλο που ρώτησες τι να σου πω… κόψε κίνηση and stay out of trouble… :wink:

thank you very much bro!

National: Τους είδα από τις κερκίδες και μ’ άρεσαν αρκετά. Όπως εύστοχα παρατήρησε ο Stelios86 είναι ένα κράμα Interpol-Arcade Fire. Θα τους τσεκάρω στο μέλλον.

Massive Attack: Το live ήταν άψογο από όλες τις απόψεις. Να τονίσω ότι γουστάρω πάρα πολύ Massive Attack. Αλλά δεν κολλούσαν με τη χαλαρή διάθεση και τον ανοιχτό χώρο ενός φεστιβάλ. Θέλω να τους δω σε κλειστό χώρο.

Gogol Bordello: Για 75 λεπτά βλέπαμε τη συναυλία του καλοκαιριού με ασταμάτητο κέφι και χορό. Και ξαφνικά “τέλος” :? ! Γιατί ρε HotBeez, ποιος ο λόγος? Τεσπά, εννοείται ότι πέρασα γαμάτα, ότι ξεπατώθηκα στο χορό και στο τραγούδι. Αισθάνομαι πραγματικά σαν να μου φάγαν το μπιφτέκι μου.

ΥΓ1. Ήταν μεγάλη συγκίνηση που πάτησα ξανά στο Ναο.
ΥΓ2. 5 ευρώ η μπύρα?
ΥΓ3. Πλαστικό δάπεδο. Τα βλέπεις Didi? Όχι ότι θα τρώγαμε σκόνη στο Καραϊσκάκη…
ΥΓ4. Δεν είναι όλες οι συναυλίες για ηλίθιο σπρωξίδι μπρόστα. Καταλάβε το επιτέλους βλάκα Έλληνα οπαδέ.

Αυτό θα είναι το ΤΕΛΟΣ!

Επίσης, για σήμερα δίνω ένα εισιτήριο με 35 ευρώ για όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται.

o δάσκαλος δίνει εισιτήριο για το αποψινό live,μόνο 35 ευρώ.
τρεχάτε.
το’χει αγγίξει