Fly Βeeyond festival 2008

Θ’ αλλαξεις γνωμη καποια στιγμη και σιγουρα θα 'ναι στο Καραισκακη. 8)
Ωραια τα νεα, παιδια, που βρηκα στο myspace…

Tuesday 15th of July

17:00 Doors Open
17:40 Cyanna
18:45 Imam Baildi
20:05 The National
21:45 Massive Attack
23:45 Gogol Bordello
01:15 Curfew

Wednesday 16th of July

17:00 Doors Open
17:50 63 High
19:25 The Courteeners
21:00 New York Dolls
22:45 Sex Pistols
00:15 Curfew

edit/ τωρα ειδα οτι εχουν ποσταριστει οι ωρες :stuck_out_tongue:

εγω παντως σε κατι τετοιο ειμαι μεσα

μπάχαλο - εκεί θα είμαστε σήμερα

Ναι και Massive θα δω, ίσως και Nationals, δίπλα είναι. Αφού τα πληρώσαμε όπως είπατε… Απλά μη μας φάει η ορθοστασία αν οι συνθήκες είναι χάλια και κουραστούμε πρόωρα. Τι, θέλετε ραντεβού στα τυφλά; Χόχοχο. Ε, πόσοι θα φοράνε μπλούζα The Clash… Θα κάνω μπαμ.

ΜΠΑΜ! :wink:

Ωπ, σε μένα αποκλείεται να περάσεις απαρατήρητος! 8O :slight_smile:

με 35 ευρο το εισιτηριο το ψηνω κι εγω να ρθω την μερα των πιστολς… :-k

ιδωμεν…

Άσε τους φίλε Ellanor να καταναλώνουν Sex Pistols… Τι να λέει, αφού δε μπορούνε να φέρουνε τον Strummer από τον τάφο να κάνει συναυλία, να νιώσουμε… Τες πα η ζωή και η μουσική συνεχίζεται… Για RATM που λέγατε, αν ψήνεστε να πάτε με καράβι Ιταλία να τους δείτε, παίζουν Modena. Δεν ξέρω πότε… Αυτό το καλοκαίρι πάντως.

Οκ είναι αργά ξέρω, αλλά μήπως είναι κανείς που θέλει να πάει μόνο Sex Pistols και δεν έχει ακόμα εισιτήριο; Ένας φίλος μου θέλει να πάει Gogol Bordello αλλά δε μπορεί να δώσει 55 ευρώ, αν είναι να πάρετε το εισιτήριο το διήμερο από κοινού και να τα μοιράσετε… Απαντήστε γρήγορα αν είναι.

οι gogol παίζουν συχνά κ το mala vida…

αν το παίξουν θα καεί το στάδιο !!!

Δεν το παίζουν πια.

εγω γουσταρω ενα alcohol απο το τελευταιο τους.αμα παιξει ε,ρε γλεντια

Παρτε ρε μια ιδεα του τι θα ζησετε.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4027&page=4&highlight=gogol+bordello

Άντε πάμε αργήσαμεεε… Partyyy! :stuck_out_tongue:

Είδα απόψε:
National (μου άρεσαν)
Massive Attack (άψογοι, set list φοβερό, ήχος τέλειος, σκηνικά όμορφα και ατμοσφαιρικά, γούσταρα τρελλά τα 2 drum kits).
Gogol Bordelo (έκατσα, στο 5ο έφυγα, δεν με ενθουσίασαν, μάλλον πρέπει να τους δώσω μια αυτιά ακόμη πιό ήρεμα).

Γενικά τα πράγματα στον Πειραιά ήταν ωραία. Αύριο ελπίζω να μην έχουμε επεισόδια.

Να πω και κάτι ακόμα για το F.B.F.
Το 2ημερο εισιτήριο έχει 85 ευρώ.
Το 1ημερο έχει 60 ευρώ.
Δεν είναι πολλά για τέτοιο line up?
Θα περίμενα 2ημερο 70, 1ημερο 45.

Επίσης, αύριο κάποιοι ετοιμάζονται για “ντου” το απόγευμα κατά τις 6-7. Προσοχή, μάλλον θα πέσουν ψιλές (ίσως και χοντρές).

Καλά, αυρίο το “ντου” θα είναι το λίγοτερο…

national¨αν και δεν ειχα ασχοληθει και πολυ μαζι τους μου αρεσαν αρκετα.
massive attack:πολυ καλο show χαλαρα ανωτερο του απογοητευτικου προπερσινου(η διακοπη στο unfinished sympathy μου ειχε καθησει στο λαιμο)
gogol bordello:ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ.απλα απιστευτοι,παιζει να χασα και 2-3 κιλα χοροπηδωντας.φιλε drifter λυπαμαι αλλα μαλλον εχασες τα καλυτερα.αντε να δουμε αυριο

Οκ… ψιλοξενέρα, περίμενα οι Gogol Bordello να παίξουν περισσότερη ώρα. Όταν τελειώσανε δεν είχα κουραστεί τόσο, ο κόσμος ζήταγε κι άλλο. Κρίμα. Πρόλαβα και Massive οκ, δε νομίζω οτι με ενθουσίασαν, είχε και τα σεντόνια απο πίσω, τα μικρά γράμματα τα διάβαζε κανείς; Χέχε. Πάμε πάλι Gogol. Οκ μετά από το Manu Chao στη Μαλακάσα λίγο δύσκολο να εντυπωσιαστώ, ακόμα και το γήπεδο Καραϊσκάκη που μπήκα πρώτη φορά μικρό μου φαινότανε, lol. Τους φτάνει αυτό να παίξουν μπάλα; Τες πα στην τηλεόραση φαίνεται μεγαλύτερο… Κι απ’ έξω επίσης. Φυσικά δε γέμισε, οι τιμές ήταν απαράδεκτες και δε νιώθω πως αποζημιώθηκά για τα 55 ευρώ… Τουλάχιστον αν παίζανε οι Gogol άλλη μια ώρα ακόμα… Που άνετα το κάνουν. Ξενέρα, τους είπαν να φύγουν ή τα μάζεψαν μόνοι τους; Πάντως αν παίζανε άλλη μια ώρα κανείς δε θα έφευγε, οπότε, γιατί, δε γουστάρανε, κουραστήκανε; Τι να πω. Επίσης, live είναι θα μπορούσαν να αλλάξουν λίγο τα τραγούδια, καμιά διασκευούλα, κάτι, κάνα άλλο ρυθμό. Να όπως ο Manu Chao για παράδειγμα… Ναι πάλι αυτόν αναφέρω. Και οι Gogol στα τραγούδια τους έχουν ποικιλία ρυθμών και μουσικών ειδών θα μπορούσαν να το… διανθίσουν λίγο το πράγμα βρε αδερφέ. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι λέω. Οκ όχι και να παίξουν το Samiao’s Day, αλλά ναι. Τα χορευτικά των κοριτσιών (ταϊλανδοαμερικάνα και σκωτσέζα) θα μπορούσαν να είναι αρκετά πιο ελεύθερα, όχι τόσο προγραμματισμένα, δεν κόλλαγε πολύ πιστεύω. Μπαλέτα… :stuck_out_tongue: Τες πα πολύ γκρίνιαξα, καλά ήταν όσο κράτησε, δε μας χάλασε καθόλου. :slight_smile: Άντε και του χρόνου σε φεστιβάλ με Kultur Shock και Fanfare Ciocarlia, λέμε τώρα. Έχουν κάνει και κάτι ταινίες οι Gogol, για δείτε imdb. Τις έχω αλλά δεν έτυχε να δω καμία ακόμα… Είδωμεν.

Σας περιμενα πιο ενθουσιωδης :stuck_out_tongue:
Οι National ηταν ωραιοι, ε.
Οι Massive Attack τα σπασανε επιοικως… Απο τ’ αγαπημενα μου live. Ακουσαμε οτι θελαμε, ειδαμε πολυ ατμοσφαιρικα πραγματα. Και τα κοκκινα γραμματακια που λετε απο πισω ηταν φοβερα :wink: Μπορουσα να τους ακουω αλλο τοσο.
Στους Gogol Βordello ημουν στις κερκιδες γιατι κανεις δεν ηθελε να κατεβουμε. Ηταν παρα πολυ δυναμικοι, μην γκρινιαζετε για το ποση ωρα παιξαν, μια χαρα ηταν. Τοσα που καναν λογικο ειναι να κουραστηκαν. Πραγματικο show μ’ αρεσαν πολυ. Εβλεπα τον κοσμο κατω και ζηλευα :stuck_out_tongue:
Περιμενα να με κερδισουν οι Gogol οσο κι αν μ’ αρεσουν οι Massive Attack αλλα τελικα δεν τα καταφεραν :stuck_out_tongue:
Τελικα οπως τους ειδα μαζι δεν μου κολαγαν τοσο για να παιζουν ιδια μερα. Τεσπα, δεν πειραζει ηταν παρα παρα παρα πολυ τελεια!!!

Η αγαπημενη μου φαση…

Πληθυντικός με «ει».