Συμφωνω αλλα αδειασαν οι τσεπες ρε μαν.τι να κανουμε.αμα περισεψει κανα τσαμπα εισητιριο να μου το χαρισετε να με ποτισετε και καμια μπυρα να σας λεω ανεκδοτα να βγαλω τα λεφτα του εισητηριου…:lol:
Ισχύει…υπήρχε Eject, 3ημερο Rockwave έρχεται κ Rock em all…πάντως εγώ απο όλα αυτά επέλεξα flybeeyond την ημερα των Massive attack…είπα να δω κάτι διαφορετικό και να αποτοξινοθώ λιγο απο σκληρο ήχο…Ηθελα κ Opeth & Cava-leres & PoS & Meshuggah αλλά…πολλά τα ???
Πιστεύω δε θα το μετανιώσεις για την επιλογή σου
Εγω θελω να δω τα πιστολια του σεξ αλλα θα παω σιδερενιους μαιντανους στο gary moore and cloven hoof.reach for the skyyyyyyyyyyyyyyy.δεν ακουω εναλλακτικα.
Τα πιστόλια κι εγώ θα ήθελα να τα δώ, αλλά σίγουρα όχι με 50 ευρά εισητήριο. Άσε που μπορεί και να τρέχουμε στα κρατητήρια το βράδυ…
μοντε/κοζυ/καρβου will dance @ bordello !!
Πφ κι εγω θελω να δω Gogol αλλα δεν βρισκω παρεα να παω.Αδικια ρε!
πωπω απο τοτε που γνωρισα το μεταλ γνωρισα και τους παραπονιαρηδες.τεσπα ισως εγω ο παθιασμενος ειμαι κοροιδο ισως οχι.8) α και δεν ειμαι 16.23 ειμαι με 10 χρονια συναυλιες στην πλατη.Αλλα οτι και να γινεται αν και το βλεπω προσπαθω να μην με χαλαει γιατι με τοσες αθλιες διοργανωσεις μονο με αυτα θα ασχολιομουν.Ειναι σαν να πας σε συναυλια και να θες να μην σε σπρωξει κανενας
:lol:
πρόσεχε τα λόγια σου για το ναό!:lol: :lol: :lol: :lol:
Χα! Έλα και θα βρεις εμάς! 8)
Και πως θα σας αναγνωρισω;
εχουνε ολοι μαλλουρα και μουσια και ο ελλανορ εχει 2 πιρσινγσ ενα στην μυτη και ενα στο φρυδι αα φορανε δερματινα
FBF '08, Χρονοδιάγραμμα εμφάνισης καλλιτεχνών.
Τρίτη 15 Ιουλίου
17:00 Doors Open
17:40 Cyanna
18:45 Imam Baildi
20:05 The National
21:45 Massive Attack
23:45 Gogol Bordello
01:15 Curfew
Τετάρτη 16 Ιουλίου
17:00 Doors Open
17:50 63 High
19:25 The Courteeners
21:00 New York Dolls
22:45 Sex Pistols
00:15 Curfew
Εισιτήρια θα πωλούνται τις ημέρες του φεστιβάλ στα box offices του σταδίου Καραΐσκάκη από τις 11:00 έως…
SEE YOU ALL THERE?
HotBeeZ Team
Μακάρι…αν κ το πιστευω πως 8α περάσουμε καλά άυριο…χεχε!!
Οι massive attack επειδή το έψαξα παίζουν πολλά κομμάτια απο το αναμενώμενο weather underground…αν και δεν μου αρέσει σε live να παίζονται κομμάτια που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος εντούτοις απο youtube 2-3 που είδα (All I want, Marooned) μου φάνηκαν καταπληκτικά!!παίζει να είναι πολύ καλή δουλειά το νέο δισκάκι…μπορώ να δώσω κ setlist αν θελετε πιο μετα…
Κάνα πρόσφατο σετλιστ από pistols υπάρχει ??? :-k :-k
Κι εγώ μόνος κατεβαίνω (ανεβαίνω μάλλον) καρφί για Gogol. Ε οκ αν πάθω τίποτα θα έχω ταυτότητα πάνω μου… Ξέρω γω μήπως σκάσει κανένας φίλος γνωστός της τελευταίας στιγμής, πολύ χλωμό. Καλύτερα να το κάνανε 3ήμερον να παίζουν οι Gogol μόνοι τους να μην είναι και 55 ευρώ ρε παιδιά… Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Manu Chao! Τι ώρα να σκάσω άραγε, θα δω youtube τις άλλες μπάντες να δω αν ψήνομαι…
Καλά αν έχεις πληρώσει είναι ντροπή να χάσεις massive attack ακόμα κ αν δεν έχεις ακούσει ούτε ένα κομμάτι…Αξίζουν απίστευτα κ πόσο μάλλον live!!μην κάνεις το λάθος και τους χάσεις μιας και θα έρθεις…[-X
Κι εγώ δεν είχα ακούσει ποτέ massive attack, άκουσα μερικά στο youtube εν’ όψη συναυλίας και δεν μ’αρέσαν καθόλου. Πολύ καταθλιπτικοί μου φάνηκαν, θα μας ρίξουν τη διάθεση. Ευτυχώς μετά θα βγουν οι Gogol και θα μας εκτοξεύσουν!
Πάντως θα πάω από όσο νωρίτερα μπορέσω μην πάνε χαμένα και τα ευρώ…
Ε δεν είπε κανεις ότι είναι η χαρά του παιδίου oi massive attack…εστω κ για αυτό πήγαινε νωρίς!!!
Μπορεί κ να γουστάρεις με massive τελικα!!!
ρε παίδες δεν κανονίζουμε οι του forum να βρεθούμε κάπου έξω απτο γήπεδο? και εγώ δεν έχω βρει ακόμα παρέα και μάλλον θαρθω μόνος… περιμένω από τους mods την οργάνωση…