Fly Βeeyond festival 2008

μακαρι να ειναι κι εδω ετσι

ισχύει αυτό που λεγόταν στην αρχή ότι οι gogol θα κλείσουν τη βραδιά? μακάρι…

Εγω εχω ακουσει οτι οι Gogol θα κλεισουν την βραδια. Οσοι δεν εχετε εισητηριο και ειστε παρεα πηγαιντε virgin. Στα 2 δινουν ενα ακομα δωρο. Πηρα 5 και μου δωσαν 2 δωρο :Ρ

Κι αυτοί δεν μπορούσαν να το πουν νωρίτερα αυτό με τα 2+1 ? Πάντως κάτι μου βρωμάει σ’ αυτή την υπόθεση.

Προφανώς δεν πήγε και τόοοοοοοοσο τέλεια η προπώληση, οπότε ως μέτρο τελευταίας στιγμής…

Γι αυτό ανησυχώ.μήπως και γίνει καμιά στραβή και ακυρωθεί…:-k

Αυτό με τα δωρεάν εισιτήρια ισχύει μόνο αν τα αγοράσεις από τα Virgin Megastores, ή ισχύει κι αν τα αγοράσεις και από το Θέατρο Badminton?? :-k :-k

Τι ν’ ακυρωθει; Δεν θα το ξεραμε; Εδω μικροτερα ονοματα και το μαθαμε 5 μερες πριν (orange goblin:( ).
Μονο στα virgin γινεται νομιζω, keimis.

στα 2 το 1 δωρο ? πω πω , χαλια πρεπει να πηγαινει η προπωληση…

Υπάρχει μήπως κάποιο νέο σχετικά με την ώρα έναρξης κλπ ?

Τρίτη 15 Ιουλίου

17:00 Doors Open
17:40 Cyanna
18:45 Imam Baildi
20:05 The National
21:45 Massive Attack
23:45 Gogol Bordello
01:15 Curfew

Τετάρτη 16 Ιουλίου

17:00 Doors Open
17:50 63 High
19:25 The Courteeners
21:00 New York Dolls
22:45 Sex Pistols
00:15 Curfew

Εισιτήρια θα πωλούνται τις ημέρες του φεστιβάλ στα box offices του σταδίου Καραΐσκάκη από τις 11:00 έως…

SEE YOU ALL THERE…

HotBeeZ Team

Μόνο 1.30 ώρα set οι Gogol? Γιατί έτσι?
Έμαθα στο tour ότι παίζανε 2ωρο…

Αυτοι οι Curfew πρεπει να γαμανε.
Τι παιζουν?ΜΕΤΑΛ?

Καλά είναι 1μιση ώρα για festival.

Πάντως όντως, δεν μπορώ να φανταστώ Massive κάτω από Gogol (σαφώς όχι λόγω μεγέθους)… Πολύ καλύτερα έτσι.

Πλάκα, έτσι;

Με τον ηλεκτρικό τι θα γίνει,θα υπάρξουν παραπάνω δρομολόγια ?

Δυστυχώς παρά τις αιτήσεις που κάναμε στον ΗΣΑΠ δεν επέτρεψαν την παράταση των δρομολογίων.

Thnx

HotBeeZ Team

πάντως σας παρακαλούμε μην κάνετε εν μέσω της συναυλίας ανακοινώσεις για τον ΗΣΑΠ αλά σκόρπιονς. είναι πολύ ξενερωτικό

να το λέτε αν είναι ανάμεσα στις εμφανίσεις των σχημάτων

Θα παίζουν videos στα matrix του σταδίου και ίσως κάποιες ανακοινώσεις πάνω στις αλλαγές.

Thnx

HotBeeZ Team

ούτε καν. Μη ξεχνάς και το ξεσετάρισμα και το σετάρισμα για τη νέα μπάντα :wink:

Αν και με τα τρένα κλειστά, δε βλέπω το λόγο γιατί να μην είναι λίγο πιο ευέλικτο το πρόγραμμα και να παίξουν τα συγκροτήματα που θέλουν λίγο παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς κανείς δε θα έχει λόγο να βιάζεται πλέον :stuck_out_tongue:

Παιδιά για κόσμο ξέρουμε τίποτα??είναι κάπως ανησυχητικό αυτό το 2+1 είναι η αλήθεια για το πως έχει πάει η προπώληση…πάντως είναι πολύ “διαφορετικό” φεστιβάλ και θα είναι κρίμα να μην έχει έστω μια γεμάτη αρένα…:stuck_out_tongue: