Ναι και η διαρρύθμιση του χώρου. Το λοιπόν όσοι θέλουμε να πάμε μόνο σε μια από τις δυο συναυλίες, ας οργανωθούμε να πάρουμε διήμερα και να τα μοιραστούμε. Γλιτώνουμε 17,5 ευρώ έτσι.
Εγώ πχ. θέλω να πάω μόνο Gogol/Massive.
Ναι και η διαρρύθμιση του χώρου. Το λοιπόν όσοι θέλουμε να πάμε μόνο σε μια από τις δυο συναυλίες, ας οργανωθούμε να πάρουμε διήμερα και να τα μοιραστούμε. Γλιτώνουμε 17,5 ευρώ έτσι.
Εγώ πχ. θέλω να πάω μόνο Gogol/Massive.
Και εγώ για Sex Pistols…
Προσεχε μην διεφθαρθεις εκει στον ναο της ακολασιας.
Το λοιπόν όσοι θέλουμε να πάμε μόνο σε μια από τις δυο συναυλίες, ας οργανωθούμε να πάρουμε διήμερα και να τα μοιραστούμε. Γλιτώνουμε 17,5 ευρώ έτσι.
Μπορεί κάποιος να αναφέρει ποιες είναι οι 2 συναυλίες; Κάπου χάθηκα. Εγώ ξέρω μόνο τη μέρα με Μάσιβ Ατάκ και Γκόγκολ. Οι Πίστολς είναι άλλη μέρα; Με ποιους;
15/7 - Gogol, Massive κτλ.
16/7 - Pistols και άλλοι που δεν έχουν ανακοινωθεί.
NEW YORK DOLLS & THE CHOURTEENERS @ FBF '08. Τετάρτη 16 Ιουλίου, Στάδιο Καραϊσκάκη.
HEADLINING ACT
SEX PISTOLS
Το μέχρι τώρα line up του FBF έχει ως εξής:
ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ
MASSIVE ATTACK
GOGOL BORDELLO
THE NATIONAL
IMAM BAILDI
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ
SEX PISTOLS
NEW YORK DOLLS
THE COURTEENERS
Soon, more T.B.A.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.hotbeez.com
Ευχαριστούμε Πολύ
HotBeeZ Team
να δω και την DiDi στο φορουμ να τρελαθω :lol: :lol:
thanks παντως
new york dollz;;;;;;;;;
8O 8O 8O
τωρα που ειναι και αυτοι το σκεφτομαι…
αλλα να δωσω 55 ευρα για σεκσ πιστολς δεν το βλεπω…οχι οτι δεν μου αρεσουν…αλλα κοροιδια ρε παιδια…ενα συγκροτημα που καποτε εγραψε ενα anrchy… και god save… δεν ζητα 55+ ευρω…
Παιδια τσεκαρτε λιγο αυτην την μπαντα απο Θεσσαλονικι γιατι θα την ακουσετε εκει…Ετσι τουλαχιστον ξερω εγω και ετσι λεει και το myspace τους…Κατα την αποψη μου τα σπανε τα παιδια !!!
63 high
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=78343215
Μόλις μία εβδομάδα έμεινε για το ανατρεπτικό φεστιβάλ της πόλης και τα Virgin Megastores σε θέλουν εκεί με την παρέα σου! Αγοράζοντας τώρα από τα Virgin Megastores 2 εισιτήρια, εξασφαλίζετε ακόμα ένα εντελώς δωρεάν! :-k
Σας θυμιζει κατι αυτο;;;;
Ναι, πίτσες…! Και έχω μια πείνα… 8)
πηρα εισητηρια σημερα.αντε να δουμε
X-Fest :-s … :?
Μετά το χθεσινό πάντως με τους Molly, oι Gogol δεν χάνονται!!
Εγώ πήρα 3 το Σάββατο και τα πλήρωσα και τα 3! :thumbdown:
τι ψαχνεις τωρα να βρεις…οταν δεν εχεις να φας, το κανεις το ριγιουνιον και ζητας και 55 ευρω
τι ψαχνετε ρε παιδια?αφου ο rotten το ειπε ξεκαθαρα"επιστρεψαμε για να σας τ’ αρπαξουμε"
τουλαχιστον ειχε το θαρρος να το παραδεχτει σε σχεση με διαφορους αλλους που πετανε τις κλασσικες φτηνες δικαιολογιες για τις επανασυνδεσεις τους.
Κι εμείς δεν είμαστε ηλίθιοι να του τα δώσουμε, και αυτού και της υπόλοιπης καραγκιοζοπαρέας των ‘‘πάνκηδων’’ ‘‘SEX PISTOLS’’. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Σκίζουν πάντως επί σκηνής,… Και ημουνα και προετοιμασμενος για τα χειρότερα αλλα με διέψευσαν…(στο Nova rock τους είδα…)
Παιδιά, ξέρετε αν έχει δημοσιευθεί κάπου κάποιο πρόγραμμα με τις ώρες εμφανίσεως των γκρούπ; Ξέρουμε περίπου πότε θα βγουν οι Massive και πότε οι Gogol? :-k :-k :-k
Κι εγώ την ίδια απορία έχω.Στο εισιτήριο πάντως γράφει από πίσω 21.00,τώρα αυτό δεν ξέρω τι είναι…