Εχω ενα εισιτηρια στα πανω διαζωματα των 35 ευρω που περισσευει.
Αν καποιος ενδιαφερεται να μου στειλει σε πμ το ονομα του για να του αλλαξω την κρατηση. Το πουλαω ακριβως οσο εκανε.
Ας κρατησουμε το thread για να γραψουμε οτι αλλο σχετικο με την συναυλια του Grohl και της παρεας του στην χωρα μας.
Κι εγώ είμαι προετοιμασμένος για μεγάλα πράγματα αύριο, τα πράγματα είναι όπως τα λες, η μπάντα σούπερ-φορμαρισμένη, το setlist γεμάτο hits, παίζουν και πολλά τραγούδια τον προτελευταίο δίσκο, για να δούμε!!
Απλα να αναφέρουμε ότι αυτό το αρθρο, ανήμερα της συναυλίας των FF, είναι απλά “για να τραβήξω τα βλέμματα πάνω μου και γιατί μπορώ”.
Από τα πιο ανούσια αρθρα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, το θάψιμο δηλαδή μιας μπάντας που παίζει την ίδια μέρα με την δημοσίευση του άρθρου.
Και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει το αν λέει κακά λόγια για τους ff- δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους πειράζει να λένε όχι κολακευτικά λόγια για μια μπάντα που μου αρέσει.
Συμφωνω με καποια πραγματα που γραφονται γιατι και εγω δε καταλαβαινω ολο αυτο το hype για τους FF, αλλα εχεις δικιο ηταν λιγο αχρειαστο ανημερα ενα τετοιο ποστ.