Formula 1

γερη τιμωρια εφαγε

Με αναστολη ομως που σημαινει οτι προφανως ισως τη γλυτωσουν με μεγαλο χρηματικο προστιμο οπως εγινε και με το σκανδαλο κατασκοπειας.

Poleman ο Hamilton.
Μου τι σπάει που ο Button έχει κάτσει στα αβγά του και απλά κερδίζει απλά βαθμούς ίσα ίσα για να βγει πρώτος…
Τελικά αυτό με τις περισσότερες νίκες δεν ισχύει???γιατί από αυτά που διαβάζω τώρα έχω την εντύπωση πως όχι…:-k:-k

Δεν ισχυει ακομα. Μελλοντικα ομως θα το εφαρμοσουν. Ισως και απο του χρονου.
Παντως ο μπατον δε νομιζω να το κανει κι επιτηδες.Βελτιωσαν και οι αλλες ομαδες τα αμαξια τους, κι αυτος ομως δεν ειναι οσο καλος ηταν στους πρωτους αγωνες…

εε ναι αλλά το ίδιο δεν έπρεπε να κάνει και η brown???
θα μου πεις βέβαια ότι όλοι έχουν ορισμένο όριο και μπορεί να το εκμεταλλεύτηκε στην αρχή.
Αλλά θα ήθελα να δω πως είναι ανταγωνιστικό και τώρα.
Τέσπα 4 αγώνες ακόμα.

Now playing: Heaven’s Gate - Fredless
via FoxyTunes

@angel
+1000

οπως φαινεται η brawn αιφνιδιασε τους παντες στην αρχη αλλα απο κει και περα εχει μεινει στασιμη και εχουν ανεβασει αρκετα οι αλλες ομαδες τα μονοθεσια τους.

Στην αρχη της σεζον σχεδον ολες οι ομαδες ειχαν προβληματα με τους νεους κανονισμους το κερς κτλ. Η μπραουν φανηκε να ειναι η ομαδα που προσαρμοστηκε πιο γρηγορα. Συνεπως, στη συνεχεια λογικο ηταν τα αυτοκινητα των υπολοιπων να εχουν μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης σε σχεση με αυτα της μπραουν.

Τελος παντων, ας δουμε και τι θα γινει σημερα…

Η ferrari ανακοινωσε και επισημα τον αλονσο,ο ραικονεν επιστρεφει στη μακλαρεν εκτος συγκλονιστικου απροοπτου… Πολυ ενδιαφερον δυδιμα αλονσο-μασα,χαμιλτον-ραικονεν. Προβλεπω σφαγη του χρονου.

όχι ρε πούστη την μαϊμού!
Πόσο γούσταρα τον Kimi!Πραγματικά ο αγαπημένος μου οδηγός.

Ελπίζω να μην έχει δεύτερο ρόλο στην mclaren και είναι πρώτος ο αχώνευτος ο Hamilton.
Και για την ferrari το ίδιο ελπίζω, να μην έχει δεύτερο ρόλο ο massa και έχει η αχώνευτη μαϊμου τον πρώτο.

Που να μην μπορούν να οδηγήσουν ρε!

Now playing: Rage - Black in Mind
via FoxyTunes

ψιτ φιλος προσεχε τι λες για την κοκκινη αρμαδα…:stuck_out_tongue:

Και εγώ με του κόκκινους είμαι εδώ, αλλά πραγματικά Hamilton και Alonso θα ήθελα να ξεχάσουν να οδηγούν…

Now playing: Before The Dawn - Undone
via FoxyTunes

alonso οδηγαρα!!στην ferrari θα κανει μεγάλα πράγματα…(ο hamilton ας ξεχάσει να οδηγεί :smiley:

Είπαμε: άμα κόψουμε τις φλέβες μας δεν τρέχει αίμα… τρέχει ferrari! Πολύ κοντά και η McLaren.

εγώ ήθελα φιζικέλα για πρώτο…

και το αιμα και η φερραρι κοκκινο χρωμα εχουν

O Giancarlo Fisichella είναι εύκολα ο αγαπημένος μου πιλότος.

εγω θελω τρουλι στους κοκκινους:)

τα qualifing σημερα τι ωρα ειναι, και ο αγωνας αυριο?

Πολυ βροχη…

πωπω και δεν τα είδα ο βλάκας.Ελπίζουμε αύριο να βρέχει πάλι, ώστε να γίνει λίγο χαμούλης…:D:D

θελω μπαρικελο για πρωταθλητη φετος, πιστευω οτι το αξιζει μετα απο τοσα χρονια.
πολλα ζηταω?