Όχι και εγώ Μπαρικέλο θέλω.
Οι πρώτοι 2 γύροι νταξ όλα τα λεφτά, και θεαματικό μεν, αλλά επικίνδυνο αυτό που συνέβη στον Raikkonen …
Now playing: Devildriver - The Mountain
via FoxyTunes
Όχι και εγώ Μπαρικέλο θέλω.
Οι πρώτοι 2 γύροι νταξ όλα τα λεφτά, και θεαματικό μεν, αλλά επικίνδυνο αυτό που συνέβη στον Raikkonen …
Now playing: Devildriver - The Mountain
via FoxyTunes
χαμος εγινε στον πρωτο γυρο:roll:
Ναι ρε Μπατον! Εγω παντως τον μπατον υποστηριζα οπως πηγε τελικα το πραγμα, αν και ο μπαρικελο ηταν στο ιδιο ακριβως επιπεδο.
Τελικα αυτο που εδειξε πανω απ ολα η φετινη χρονια ειναι οτι σχεδον τα παντα εξαρτωνται απο το αυτοκινητο σου και την στρατηγικη σου ως ομαδα. Ο ρολος του οδηγου εχει περιοριστει παρα πολυ…
λογικο αφου στην φορμουλα ενα ολα πια ειναι επιστημη, δεν ειναι οπως τις προηγουμενες δεκαετιες οπου ηταν πιο ‘‘φλου’’ τα πραγματα
Τελος το πρωταθλημα και φετος,ενα πρωταθλημα με πολλες εκπληξεις…
«Βόμβα» από Bridgestone, αποχωρεί από την F1 στα τέλη του 2010!
«Βόμβα» μεγατόνων έσκασε μία μέρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον κόσμο της Formula 1! Η Bridgestone, η μοναδική που παρέχει ελαστικά στις ομάδες, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει στα τέλη του 2010, όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό της με τη FIA.
Τι κεραμυδα ηταν αυτη τωρα?
Toυ χρονου θα εχουμε ενδιαφεροντα δυδιμα,αλονσο-μασα, χαμιλτον-ραικονεν,ο ραικονεν δηλωσε οτι αν θα μεινει στην F1 αυτο θα γινει μονο αν παει σε μια ομαδα που μπορει να του προσφερει μονοθεσιο που θα μπορει να χτυπησει τον τιτλο και αυτη η ομαδα οπως ειπε ειναι μονο η mclaren.
Επομενως υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες για την μεγαλη επιστροφη στα ασημι βελη.
Όντως για τα ελαστικά τώρα τι θα γίνει??ποια εταιρία θα μπει στο παιχνίδι τώρα???
Επίσης όσο και να μην μου αρέσει η mclaren, μακάρι να κάνει πολλά πράγματα εκεί ο Kimi γιατί είναι ο αγαπημένος μου οδηγός!
Και ελπίζω να είναι αντικειμενικοί και με τους 2 οδηγούς, γιατί δεν θα αντέξω να είναι δεύτερος οδηγός, πίσω από ένα(αυτόν τον Χάμιλτον τον αντιπαθώ όσο δεν πάει)…
Now playing: Depressive Age - Teenage Temples
via FoxyTunes
ρατσιστη
εγω υποστηριζω φερραρι ασχετα με τους οδηγους, και αντιστοιχα αντιπαθω μακλαρεν:)
(λετε να μπει καμια goodyear η καμια τετοια για λαστιχα:s?)
«Αντίο» και επίσημα από την Toyota!
«H Toyota Motor Corporation ανακοινώνει ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την Formula 1 στο τέλος της σεζόν του 2009. Η TMC εξέτασε τις αγωνιστικές δραστηριότητές της για τα επόμενα χρόνια υπό τις παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες και αποφάσισε να αποσυρθεί από την F1.
Κριμα…Ολο απροοπτα τον τελευταιο καιρο σκανε.
Nα και ενα νεο που ψηνοναν στο παρασκηνιο,παιρνει σαρκα και οστα,η mercedes επισημως εχει δικη της ομαδα πλεον.
Και εγένετω Mercedes GP
Ανακοινώθηκε η αγορά του 75% της Brawn GP και η μετονομασία της ομάδας
Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε την Δευτέρα (16/11) την εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της Brawn GP, η οποία πλέον γίνεται Mercedes GP και με αυτό το όνομα θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 από εδώ και πέρα.
“Η Mercedes ξεκινάει δική της εργοστασιακή ομάδα του χρόνου”, δήλωσε ο Ντίτερ Τσέτσε, επικεφαλής του τμήματος παραγωγής αυτοκινήτων της γερμανικής εταιρίας.
"Αυτό έγινε πραγματικότητα μετά τη συμφωνημένη απόκτηση του 75,1% των μετοχών της Brawn GP, το 45,1% του οποίου ανήκει στην Daimler (σ.σ.: μητρική εταιρία της Mercedes). Το υπόλοιπο ποσοστό θα παραμείνει στους σημερινούς μετόχους, δηλαδή τον Ρος Μπρον, τον Νικ Φράι και άλλους.
“Τα συμφέροντα της Daimler είναι ευθυγραμμισμένα με τα δικά μας, οπότε θα είναι μια αληθινή ομάδα της Mercedes-Benz, με τον Ρος Μπρον να παραμένει στη θέση του επικεφαλής”.
Η ΜcLaren με κινητήρα Mercedes ως το 2015
Οσον αφορά την McLaren, έγινε γνωστό ότι η Mercedes θα κρατήσει για την ώρα το 40% των μετοχών της ομάδας, το οποίο της ανήκει μέσω της Daimler. Ωστόσο αυτό πρόκειται να αλλάξει, καθώς συμφωνήθηκε το ποσοστό να παραχωρηθεί πίσω στους βρετανούς μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
Πάντως η Mercedes όχι μόνο θα συνεχίσει να προμηθεύει με κινητήρα την McLaren, αλλά οι δύο πλευρές επέκτειναν την συνεργασία τους τουλάχιστον ως το 2015, με την προοπτική περαιτέρω ανανέωσης.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=52066
http://www.planetf1.com/story/0,18954,3213_5698430,00.html
Πιθανοτατα ο ενας ο οδηγος ειναι ο ροσμπεργκ .
ωραια, τωρα θα ειναι 2 ομαδες στην φ1 που δεν θα χωνευω
θενκς κιμι για ην πληροφορηαη:)
‘Button agrees three-year McLaren contract’
Jenson Button has reportedly agreed a three-year contract with McLaren that will see the reigning World Champion earn £6m per year.
According to the Guardian, Button 'has agreed terms to join McLaren on a £6m-a-year deal and could sign his formal three-year contract to partner Lewis Hamilton in an all-British line-up within the next few days.
http://www.planetf1.com/story/0,18954,3213_5699508,00.html
Δίδυμο Button-Hamilton στη McLaren λένε οι Βρετανοί
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian, ο παγκόσμιος πρωταθλητής συμφώνησε με τη McLaren για τριετή συνεργασία, έναντι 6 εκατ. λιρών το χρόνο (6,6 εκατ. ευρώ).
http://new.e-go.gr/wmotors/article.asp?catid=15670&subid=2&pubid=1588002
Επισης ο μανατζερ του ραικονεν ειπε…
Kimi’s Manager Says No F1 Drive for Räikkönen Next Year
Kimi’s manager Steve Robertson told Turun Sanomat on Tuesday evening, from Macau, that the negotiation with McLaren ended without results. Robertson explained:
The option for next season at a Formula 1 level was McLaren or nothing. Kimi and McLaren didn’t reach an agreement, so he won’t drive in F1 next year."
“The opportunity to return to Grand Prix competitions for season 2011 are there when there will be more interesting places available. At the moment it looks like that could be Red Bull.”
“Kimi said before that he wants to race. A sabbatical doesn’t change anything in that respect. More it means that Kimi can find a drive where he can fight for victories and World Championships”
Next year Räikkönen will drive rallies and possibly the Le Mans 24 hours race, which both interest and excites the Finnish star a lot."
Αν επαληθευτουν τα παραπανω τοτε θα εχουμε δυδιμο χαμιλτον-μπατον στη mclaren και τον kimi να μενει εκτος f1…:(
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εμενα με στεναχωρη το γεγονος οτι ο αγαπημενος μου οδηγος ο Giancarlo Fisichella απο’τι δειχνουν τα πραγματα τελειωνει την καριερα του:cry:
Τον υποστηριζω απο το 1997 και θα μου λειψει παααααρα πολυ…
Οσοι παρακολουθουν F1 τουλαχιστον 10 χρονια γνωριζουν ποσο καλος πιλοτος ειναι…Ο τυπος ετρεχε με benetton το 1998(το χειροτερο μονοθεσιο του grip εκεινης της χρονιας μαζι με τι minardi)
και επαιρνε 2-ες θεσεις και 1 pole posotion(τοτε που μετρουσε η pole position…απλα εμπαιναν στην πιστα και νικουσε ο ταχυτερος,οχι οπως τωρα αναλογα με το ποσα καυσιμα θα εχει το μονοθεσιο…)
Και μην ακοω για τον alonso…μηχανικος της renault οπως και ο ιδιος ο briatore παραδεχθηκε πριν 1.5 χρονο οτι ο alonso ειχε καλυτερο και πιο γρηγορο μονοθεσιο…
Ασε δε που το 2001 ψηφιστηκε απο του υπολοιπους οδηγους ως ο καλυτερος πιλοτος της F1…μεχρι και ο Hakkinen και ο Shumacher λενε τα καλυτερα
Αρε fisi…
Οριστικο πλεον ο button στην mclaren και ο raikkonen για φετος τουλαχιστον δεν θα τρεξει στην f1…
Official: McLaren signs Button
McLaren Mercedes has announced that it has signed Jenson Button to a multi-year deal, and the current World Champion will partner Lewis Hamilton for 2010.
Κριμα ρε κιμι που φευγεις anyway…
εγω που ειμαι μακλαρεν,προτιμω κατα πολυ τον μπατον,οσο και να πηγαινα τον κιμι.ειναι και σαν οδηγος πιο καλος,δεν ειναι κρυοκωλος και το διδυμο χαμιλτον-μπατον,παταει ανετα κατω ολες τις υπολοιπες ομαδες.ελα ρε μακλαρεν!!!ολα θα τα σαρωσουμε φετος.
Αν εμενε ο ραικονεν θα ηταν ο μονος λογος να υποστηριξω mclaren.Οποτε forza ferrari:D
αναμενομενο…
παντως στους οδηγους υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος τα τελευταια 2-3 χρονια
οκ δεν θα ξαναδώ formula μέχρι να έρθει πίσω ο Kimi.
Δεν έχει νόημα πλέον.Πολύ κρίμα:(
Ειναι πολυ πιθανον πλεον η mercedes gp να κανει το μπαμ με την επιστροφη σουμαχερ,δεν ειναι τυχαιο οτι τοσο καιρο δεν εχουν ανακοινωσει ακομα τον δευτερο οδηγο.
Πολύ κοντά στη Mercedes o Schumacher
Di Montezemolo: Schu close to return
Luca di Montezemolo says Michael Schumacher is set to return to F1 with Mercedes GP.
Ετοιμάζεται για δοκιμές ο Schumi
Η Mercedes ετοιμάζει τεστ για τον Γερμανό με μία Honda RA107Ίσως τελικά να δούμε τον Michael Schumacher πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου νωρίτερα απ? ό,τι περιμέναμε. Με τη συμφωνία με τη Mercedes να δείχνει όλο και πιο σίγουρη, έχει υπάρξει έντονη φημολογία τόσο στην Ιταλία όσο και στη Γερμανία σχετικά με δοκιμές του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.
Το ρεπορτάζ είναι παρόμοιο τόσο στη Bild όσο και στη La Gazzetta dello Sport. Αναφέρει επίσης ότι ο Γερμανός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Scuderia, Luca di Montezemolo, για να επισημοποιηθεί κάτι που ο Ιταλός έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί: ότι θα αφήσει τον Schumacher να αποχωρήσει από το Maranello για λογαριασμό της Mercedes.
Ο Schumacher κλείνει τα 41 στις 3 Ιανουαρίου και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση από τα τέλη του 2006.
Φανταστειτε μαχες,σουμι, αλονσο,χαμιλτον,μπατον,μασα,φετελ…
Μακάρι αλλά φέτος βλέπω τα ίδια με πέρυσι, μπορεί να υπάρχουν αρκετά ονόματα, αλλά όπως και πέρυσι που ferrari και mclaren ήταν εκτός συναγωνισμού μπορεί να γίνει το ίδιο και φέτος με άλλες ομάδες.
Δεν ξέρω, μακάρι να δούμε λίγο θέαμα του χρόνου.
Now playing: Alter Bridge - Brand New Start
via FoxyTunes
Βόμβα προ των πυλών
Η Mercedes GP σήμερα θα ανακοινώσει τον ερχομό του Michael Schumacher
Η Bild αναφέρει σήμερα πως ο Michael Schumacher έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τη Mercedes ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ.
Ειναι οριστικο ο σουμι επιστρεφει…