καταρχην ειδικα ο αλονσο ειναι κλασεις ανωτερος του ραικονεν και δευτερον ο ραικονεν δεν ειχε μυαλα για πρωταθλητισμο αλλα για φωτα και δημοσιοτητα. οποτε φυσιολογικα ολα μου φαινονται. ειδικα ο αλνσο ειναι το τελευταιος μεγαλος οδηγος που να συνδυαζει πολλα μαζι και οχι να ειναι ενα πυροτεχνημα της σειρας.
ακριβως, αλλα και αυτος εχει καποιος αδυναμιες
ο χαμιλτον απιστευτος αλλα λειτουργει σαν ρομποτακι της μακλαρεν, δεν εχει ψυχη πρωταθλητη, οσο καλος και αν ειναι
*να καταλαβω, για να δεις λαηβ τον αγωνα πρεπει να το δεις απο web tv αλλιως το βλεπεις τσαμπε στις 1 το βραδυ σε επαναληψη?πειτε μου γιατι μπερδευτηκα
κυριοι μοντς,επιτρεπεται να δωσω λινκ για να δουν και οι αλλοι την φορμουλα,χωρις να πληρωνουν σαν τους μαλακες,ή ειναι παρανομο?
pm pls!!!
Oχι
O Ραικονεν στη μοναδικη χρονια που η ομαδα του, του προσεφερε αξιοπιστο μονοθεσιο , πηρε πρωταθλημα.
Ο Αλονσο εκτος απο καλος οδηγος, εχει και απιστευτο πατο και δε θυμαμαι μια φορα να επρεπε να αντιμετωπισει συγκυριες, ατυχιες και λοιπα, πραγμα σημαντικο στην Φ1.
μαλακια να βλεπεις αγωνα απο το πισι με στριμινγκ
θελω να το βλεπω στην τιβι ξαπλωμενος στο καναπεδακι μου:cry:
Δεν εχει φετος φορμουλα στην τβ? Σκατα ρε πουστη
Στειλτε ενα πμ
1-2 η Φεράρι (κακό αυτό για έναν ΜακΛαρενάκια σαν εμένα) με Αλόνσο - Μάσα. Ο Σούμης στην 6η θέση.
δεν παω καθολου τη φεραρι,αλλα στον πρωτο αγωνα μου φανηκε η πιο γρηγορη και αξιπιστη απο ολους.ελπιζω η μακλαρεν να βελτιωθουν στη συνεχεια,τουλαχιστον ανεβηκε στον βαθροο χαμιλτον,με απογοητευσε ο μπατον,ατυχος ο φετελ και ευτυχως ο αχωνευτος δεν ξεκινησε καλα το πρωταθλημα(σουμαχερ)
Eτσι θα παει ολη η χρονια ? Με streaming ? Δεν ειδα τον αγωνα αλλα η ομαδα
ξεκινησε πολυ δυνατα
Μακ Λάρεν και συ ε; ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια. Ένα πμ με το λινκ που έλεγες πιο πάνω θα το εκτιμούσα πολύ!
εχεις πμ:)
ναι καλα ας μην χτυπαγανε οι αλλοι μεταξυ τοθυς στο τελευταιο γκραν πριν και θα σου λεγα τι πρωταθλημα θα επαιρνε. ειπαμε μυαλο δεν ειχε ο ανθρωπος. ο αλονσο αναγεννησε ολοκληρη ρενο. με το χειροτερο αμαξι (ειδικα σε τελικες) πηρε πρωταθληματα. τι να λεμε τωρα. αλλα εσυ κοιτας μονο την οδηγηση. ο αλονσο βοηθαει τους μηχανικους και τους εξηγει ποως να βελτιωσουν το μονοθεσιο. ο ραικονεν γκρινιαζε μονο (οπως ο μοντογια παλιοτερα). αμ δεν ειναι ετσι.
Γιατι ρε παιδια δεν δωσατε link,σε ολα τα forums που ξερω ποσταραν links χωρις κανενα προβλημα,κανενας δεν ειπε οτι απαγορευεται η στειλτε μονο σε πμ.#-o#-o Χαζομαρα λοιπον…
Στα του αγωνα,πολυ δυνατες οι ferrari,δυνατος και ο φετελ αλλα λογω προβληματος στην εξατμιση αναγκαστηκε να κοψει ρυθμο και ετσι τον περασαν οι 2 φερραρι και ο χαμιλτον.Mclaren απογοητευτικες,αλλα οκ ειναι ο πρωτος αγωνας οποτε ασφαλη συμπερασματα δεν μπορουμε να βγαλουμε για τις διαφορες αναμεσα στις 4-5 πρωτες ομαδες.
Ο Σουμι για πρωτο grand prix μετα απο 3 χρονια πηρε 6η θεση,οχι και ασχημα ετσι.
Που μπλεξαμε φετος,χωρις μεταδοση @!#!@#!@…:thumbdown::thumbdown:
Αναλυτικα το τι έγινε στις κατατακτήριες δοκιμές:
Aυριο εκκινηση στις 9:00 ωρα ελλαδος,αν κανενας βρει καποιο link που να δειχνει τον αγωνα για αυριο ας το ποσταρει.:-s:!:
Έχω ξενερώσει τη ζωή μου με τη μη μετάδοση ε?Στα διάλα!
ετσι ρε!μπατον και μακλαρεν!να μην ηταν γκαντεμης και ο χαμιλτον…
Αυτό είναι! Άντε, γιατί πολύ αέρα πήραν τα “φεραρικά” μετά τον πρώτο αγώνα!
καλά τώρα θα τρελαθούμε; ο μπάτον οκ δίκαια βγήκε πρώτος, τον δικαίωσε η επιλογή του για τα σλικ πιο πριν απ’ τους άλλους…ο χάμιλτον ο οποίος ούτε καν πέρασε το q3 είναι γκαντέμης; οδηγούσε τόσους γύρους στο όριο λογικό ήταν να διαλυθούν τα ελαστικά και τώρα λέει ότι φταίει η στρατηγική; δεν έχει τον dennis να τον χαιδεύει τώρα και τσούζει…ο μόνος γκαντέμης του αγώνα είναι ο φέτελ ο οποίος πραγματικά ξέρει να οδηγάει…